میرنیوز

تحول در مدیریت کشور با قـدرت و اراده مردم

تحول در مدیریت کشور با قـدرت و اراده مردم 2021-05-19T10:53:23+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، کیهان نوشت: با اتمام مهلت نام‌نویسی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، تنور رقابت‌های انتخاباتی گرم‌تر شده و این روزها شورای نگهبان مشغول بررسی صلاحیت نامزدهاست. طبق قانون اساسی نتیجه بررسی‌های این شورا هرچه باشد باید مورد تأیید و احترام همه واقع شود و مخالفت با تشخیص شورای نگهبان، تیغ کشیدن بر قانون تلقی خواهد شد.
رفته‌رفته آرایش جریان‌های مختلف سیاسی در ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری شفاف‌تر شده و مردم با بررسی دقیق‌تری می‌توانند وارد صحنه تصمیم‌گیری بشوند.
در عین حال هنوز عده‌ای از مردم با گلایه‌های به حقی که از وضع موجود دارند، تصمیمشان شرکت نکردن در انتخابات است.


چرا باید رأی بدهیم؟
البته این استدلال که «چون وضع موجود وضع نامناسبی است پس من دیگر رأی نمی‌دهم»، استدلال منطقی نیست. زیرا فلسفه اصل انتخابات ایجاد تغییر و تحول در سیستم مدیریتی کشور است.
آقای علیرضا محمدی، فعال اجتماعی در گفت‌وگو با گزارشگر روزنامه کیهان اظهار می‌دارد: «برخی می‌گویند رأی ما که در انتخابات اثری ندارد، پس رأی نمی‌دهیم. این تلقی اشتباه است. وقتی یک نگاه در جامعه به یک گفتمان تبدیل می‌شود، اثر تک‌تک آراء به‌وضوح مشهود می‌گردد؛ لذا تصمیم جمعی تک‌تک افراد در انتخابات می‌تواند تغییرات بزرگ ایجاد کند. همان‌طور که یک انتخاب اشتباه می‌تواند کشور را ۸ سال معطل آن سوی مرزها نگه دارد، یک انتخاب درست نیز می‌تواند جهشی در کشور ایجاد نماید که تک‌تک مردمی که پای صندوق‌ها می‌آیند آن تغییر را احساس کنند.»
او می‌افزاید: «برخی طوری تحت تأثیر رسانه‌ها ادعا می‌کنند؛ «هرکسی با هر تفکری سرکار بیاید اوضاع هیچ تغییری نمی‌کند» که انگار پیشرفت‌هایی که انقلاب اسلامی در طول ۴۲ سال گذشته و در حوزه‌های مختلف ایجاد کرده را ندیده‌اند.»


شرکت در انتخابات هم حق است هم تکلیف
رأی دادن از طرفی حق ماست و از سوی دیگر وظیفه ما به شمار می‌رود. اگر تکلیف خودمان را در قبال کشورمان ادا نکنیم نمی‌توانیم در برابر کاستی‌ها نیز معترض باشیم. چراکه انتخابی نداشتیم که بخواهیم از آن شکایتی داشته باشیم. بی‌تفاوتی نسبت به آینده کشور و سرنوشت ۴ سال آینده نه‌تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه خدشه بر اقتدار و امنیت کشور وارد خواهد آورد.
خانم مهسا محمودی، دانشجوی دانشگاه تبریز با بیان این‌که هنوز تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفته، به گزارشگر روزنامه کیهان می‌گوید: «عملکرد بسیار ضعیف دولت آقای روحانی در عرصه‌های مختلف، یک حس یأس و ناامیدی در میان مردم ایجاد کرده است. من هنوز تردید دارم که در انتخابات شرکت کنم یا نه؟»
او ادامه می‌دهد: «البته بی‌تفاوت نیستم و منتظرم ببینم چه کسانی وارد صحنه می‌شوند؟ اگر از میان نامزدها فردی را که صادقانه وارد شده و تشخیص بدهم که می‌تواند در شرایط امروز حاکم بر کشور تحول مثبت ایجاد نماید، حتماً رأی خواهم داد.»
خانم سمیه عبادتی، فعال حوزوی نیز در این باره به گزارشگر روزنامه کیهان می‌گوید: «مردم هیچ‌وقت از کسانی که چنین اوضاعی را برای مردم به وجود آورده‌اند، نمی‌گذرند. متأسفانه در همین انتخابات بازهم شاهدیم همان افرادی که شرایط سخت امروز را بر مردم تحمیل کرده‌اند، به‌جای عذرخواهی، وقیحانه برای رئیس‌جمهور شدن صف کشیده‌اند!»
این فعال حوزه‌های علمیه تصریح می‌کند: «من نه‌تنها حضور در انتخابات را وظیفه خود می‌دانم بلکه معتقدم تک‌تک ما که دل در گرو انقلاب داریم، نسبت به روی کار آوردن رئیس‌جمهور اصلح مسئولیم.»


تغییر به سمت بهترشدن ارزش است
تحول‌خواهی یک مطالبه عمومی است که بدبین‌ترین افراد نیز آن را مطالبه می‌کنند. اما نکته قابل‌تأمل مبنا و جهت تحول است.
«منطق تحوّل چیست؟ یعنی ما می‌خواهیم تحوّل ایجاد بشود تا بعد به چه وضعیّتی برسیم؟ اگر چنانچه این منطقْ مشخّص و روشن و محاسبه‌شده نباشد، کار به بلبشو و هرج‌ومرج کشیده خواهد شد؛ لذا در اوّل سال شما می‌گویید: حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَنِ الحال؛ تحوّل بایستی ما را به وضع اَحسن برساند، به وضع بهتر برساند. بعضی در زمینه مسائل تحوّلی می‌گویند «تغییر» امّا تغییر به کجا مشخّص نیست. صِرف تغییر یک ارزش محسوب نمی‌شود؛ تغییر به سمت بهترشدن ارزش است، تحوّل به سمت سطحِ بالارفتن ارزش است و َالّا مطلق تحوّل نه. پس بنابراین بایستی احسن‌الحال را پیدا کرد. احسن‌الحال به نظر ما همان تقویت خطوط اصلی انقلاب و روان شدن حرکت به سمت آرمان‌ها است؛ یعنی آرمان‌های انقلاب مثل عدالت، مثل استقلال، مثل اسلامی شدن جامعه، این‌ها آرمان‌های بزرگ و اساسی است؛ باید حرکت به سمت این آرمان‌ها آسان بشود و روان بشود. الان ما دشواری‌های زیادی در این زمینه داریم، احتیاج به یک حرکت تحوّلی وجود دارد.» (رهبر انقلاب- ۱۴۰۰/۰۲/۲۱)
آقای محمدامین ساغندی، عضو شورای مرکزی تشکل جامعه اسلامی دانشگاه تهران درخصوص لزوم توجه به نوع نگاه شخص کاندیدای ریاست‌جمهوری برای ایجاد تحول به گزارشگر روزنامه کیهان می‌گوید: «اداره دستگاه اجرایی کشور و ایجاد تحول در آن، صرفاً قائم به یک شخص نیست بلکه افراد دیگری که در بدنه مدیریتی کشور از سوی رئیس‌جمهور گمارده می‌شوند نیز در ایجاد تحول و تصمیمات رئیس‌جمهور مؤثرند. فلذا باید توجه ویژه کنیم، افرادی که داعیه ریاست‌جمهوری دارند، با چه افراد و تیمی می‌خواهد قوه مجریه را اداره نماید.»
ساغندی معتقد است: «کاندیداهای ریاست‌جمهوری باید شفاف‌سازی کنند که در صورت رئیس‌جمهور شدن از چه افرادی با چه تفکراتی استفاده خواهد کرد. چه کسانی و با چه مبنای فکری در تدوین برنامه‌های اجرایی به آنها کمک کرده‌اند و...»
خانم حاجی حیدری، فعال دانشگاهی نیز در این باره به گزارشگر روزنامه کیهان می‌گوید: «آنچه از مردم بزرگ و بصیر ایران توقع می‌رود این است که مثل همیشه سرافرازانه، یا با تحقیق خود و یا اعتماد به شخصی عادل، با بصیرت و ولایت‌مدار، کاندیدای اصلح را بشناسند و انتخاب کنند. خوب است برنامه‌های مناظره صدا و سیما را به‌طورجدی دنبال کنیم و حواسمان همواره باشد که گول وعده‌های ۱۰۰ روزه و یا دروغین را نخوریم.»
او در ادامه اضافه می‌کند: «از طرفی هم باید مواظب باشیم و بدانیم که دشمن قطعاً فرد اصلح را ترور شخصیتی خواهد کرد، حتی منافقین داخلی نیز با تهمت‌ها، دروغ‌ها و ایجاد چهره منفور و نا واقعی از او به آنها کمک خواهند کرد؛ ما موظفیم با هوشیاری و بصیرت، خدعه‌های دشمن را بشناسیم و گوشمان به بیانات رهبری باشد تا انتخابمان درست و بر اساس معیارها صورت بگیرد؛ رأی ما باید طوری باشد که طی چهار سال آینده، میهن عزیزمان به دست شخصی اداره شود که به معنای واقعی کلمه دلسوز مردم باشد، به مردم راست بگوید و عزت و اقتدارمان را حفظ کند.»
خانم فاطمه عزیزی، خیاط و خانه‌دار هم درخصوص اهمیت حضور مردم در انتخابات برایمان می‌گوید: «آن‌طور که ما از مرام و منش شهدا و مکتب اسلام آموخته‌ایم، در هرکاری وظیفه باید موردنظر ما باشد.»
او می‌افزاید: «با چنین نگاهی، برای کسی که وارد میدان می‌شود تا انجام‌وظیفه کند، شکست معنا ندارد. انجام‌وظیفه نتیجه‌ای جز پیروزی ندارد. بنابراین چه مردم و چه کاندیداها اگر برای رضای خدا و خدمت به کشور وارد صحنه بشوند حتماً ماجور هستند.»


اراده مردم تحول‌آفرین است
برخی فعالان بازار و کسانی که از نزدیک شاهد تحولات اقتصادی و اثر مستقیم آن بر زندگی مردم هستند نیز در گفت‌وگو با گزارشگر روزنامه کیهان اعلام کرده‌اند که تنها اراده مردم است که می‌تواند شرایط را به نفع پیشرفت کشور تغییر دهد.
حامد حیدر، فعال بازار خودرو در این باره می‌گوید: «ما همه ۸۰ میلیون نفر مردم در یک کشتی نشسته‌ایم. اگر رئیس‌جمهوری که اتفاقاً او هم برایند انتخاب خود ما بوده، ۸ سال بد عمل کرده و اوضاع کشور را به وضع بد امروز رسانده، خود ما باید شرایط را عوض کنیم.»
او تصریح می‌کند: «قهر با صندوق‌های رأی‌گیری، نه‌تنها چیزی را عوض نمی‌کند بلکه ممکن است شرایط را بدتر کند و با غفلت ما فردی از همان جریان دوباره روی کار بیاید؛ بنابراین ما اگر اعتراضی هم داریم باید این اعتراض را پای صندوق‌ها نشان دهیم.»
مهندس مسعود سوری، مهندس عمران نیز با اشاره به کسادی بی‌سابقه ساخت‌وساز پروژه‌های عمرانی (به‌خصوص در بخش مسکن) برایمان توضیح می‌دهد: «متأسفانه عملکرد بسیار ضعیف دولت فعلی، مردم را از دستیابی به نیازهای اولیه‌شان هم محروم کرد. با رکودی که در بخش ساخت مسکن اتفاق افتاده مردم یا به حاشیه‌نشینی روی آورده‌اند و یا تن به هزینه‌های سنگین و سرسام‌آور اجاره مسکن داده‌اند.»
سوری معتقد است: «اگر می‌خواهیم شرایط تغییر کند باید رئیس‌جمهوری را روی کار بیاوریم که به توان تولید داخل اعتقاد قلبی داشته باشد. جالب است کسی که طرح‌های خوبی مثل مسکن مهر (که از طریق آن بسیاری از خانواده‌های ایرانی صاحب‌خانه شدند) را مزخرف می‌نامید و حتی یک‌قدم برای ساخت مسکن برنداشت، امروز با کمال پررویی داوطلب ریاست‌جمهوری شده است.»
او تأکید می‌کند: «ما باید قدرت را به کسی بسپریم که از مردم باشد نه کسی که میلیاردها سرمایه‌دارد و هنگام تصمیم‌گیری‌ها دچار تعارض منافع می‌شود.»
آقای چراغی، راننده سرویس‌های بین‌شهری هم ضمن گلایه از مسببان شرایط امروز کشور به گزارشگر روزنامه کیهان می‌گوید: «زندگی روزمره در مدت ۴، ۵ سال آن‌چنان برایمان سخت شده که هرچه می‌دویم نمی‌توانیم به‌اندازه هزینه‌های اولیه خانواده درآمد کسب کنیم. البته خود ما هم در پیش آمد اوضاع امروز به‌اندازه خود سهیم هستیم.»
او ابراز امیدواری می‌کند: «با مشارکت بالای مردم در انتخابات و یک انتخاب درست و خداپسندانه شرایط تغییر کند.»
چراغی در پایان اظهار می‌دارد: «من به‌شخصه خوش‌بین هستم که هرچه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک می‌شویم، درصد مشارکت مردم هم بالاتر می‌رود و ان‌شاءالله با یک انتخاب خوب و آگاهانه، صالحان بر سرکار خواهند آمد.»

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار مجازی

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
2023-09-07T17:16:53+03:30
«هر چه داریم از امام حسین(ع) داریم. زندگی‌مان مال امام حسین(ع) است. این کار هم بساط هر سال است، این مغازه پدرمان است که خادم و عاشق امام حسین (ع) بود. ما هم ...

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!
2023-09-04T15:36:59+03:30
فیلتر کردن بسترهای مختلف فضای مجازی در سطح جهان مسئله تازه‌ای نیست؛ از جنوب غرب آسیا که شدت فیلترینگ در آن بیشتر است گرفته تا چند قاره آن طرف‌تر در کشور کانادا.

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!
2023-09-03T13:30:14+03:30
هنگام تماشای اعزام زائران افغانستانی اشک می‌ریختند؛ گویا دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند و انگار بدرقه اربعینی‌ها، به مناسک جاماندگان تبدیل شده باشد، جاماندگ...

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
2023-08-26T10:01:16+03:30
«مشکل زائران افغانستانی ارتباط چندانی به ایران ندارد؛ مربوط به دولت افغانستان است که اربعین برایش در اولویت نیست و متولی دولتی برای زیارت اربعین ندارد، بنابر...

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
2023-08-15T14:21:28+03:30
حبیب‌الله حاجی‌زاده، سال‌ها است بدون اینکه کسی از او بخواهد یا حقوقی دریافت کند از جنگل‌ها مراقبت می‌کند: «ما نه می‌گذاریم آتش به جان جنگل بیفتد، نه می‌گذاری...

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
2023-08-14T13:07:53+03:30
شبکه‌های اجتماعی این روزها چالش‌هایی را رواج می‌دهند که مبنای علمی ندارند، دنبال جذب مخاطب هستند و سعی دارند القا کنند: «شما تنها با شرکت در چالش‌ها، به یک ا...

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!
2023-08-12T13:01:13+03:30
همسایگان زندان «رجایی شهر» بعد از تخلیه از این ندامتگاه، بیش از آنکه از سال‌ها همجواری با آن شکایت کنند، به فکر آینده بودند: «ما از مسئولان پارک و هتل نمی‌خو...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی
2023-08-07T20:23:55+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!
2023-08-07T15:57:38+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر
2023-08-01T14:43:59+03:30
روزنامه «جوان» در گزارشی به ماجرای جر و بحث اخیر نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با کاربران توئیتری پرداخت.

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-29T00:24:02+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-26T10:37:22+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»
2023-07-26T09:43:56+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید که نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!
2023-07-23T11:03:54+03:30
«مجید دستانی» از 12سال ماشین‌نویسی در محرم می‌گوید که با رفقایش، خودروها را با خط خوش مزین به نام اباعبدالله(ع) می‌کنند،خودروهایی که تا مدت‌ها مثل بیلبوردهای...

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!
2023-07-20T12:18:55+03:30
روزنامه «همشهری» در گزارشی به تبلیغات اخیر برخی شرکت‌ها برای اعطای وام بدون ضامن پرداخت و ابعاد غیرقانونی بودن آن را شفاف کرد، این گزارش همچنین توضیحاتی دربا...

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 
2023-07-20T11:38:56+03:30
خودرو را پارک کردم و به محل گودبرداری برگشتم و پرسیدم اینجا قبلاً پمپ بنزین نبود؟ جوابشان حافظه تصویری‌ام را تأیید کرد: «پمپ بنزین بود! دیگر نیست؛ حالا قرار ...

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!
2023-07-19T13:19:04+03:30
می‌گویند نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیکی احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد؛ اعتراضی نیست! فقط ای کاش طعم چای بعد از روضه را عوض نکند. کافی است چای...

بازندگان کنکور!

بازندگان کنکور!
2023-07-16T13:07:00+03:30
روزنامه «جام جم» در گزارشی به تاثیر شرایط جغرافیایی و شکاف طبقات اجتماعی بر قبولی رشته‌های دانشگاهی در دهک‌های مختلف جامعه پرداخته و از دهک‌های ضعیف به عنوان...

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش
2023-07-16T13:06:59+03:30
پیر و جوان ندارد، تقریباً همه باندی به چشم دارند و دستی به در و دیوار! اینجا همه درد چشم دارند؛ درد بینایی! و ضیا با تخصص خود به چشم‌ها نور روشنایی می‌بخشد، ...

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟
2023-07-16T10:54:01+03:30
روزنامه «همشهری» به سراغ یکی از محله‌های تهران رفت که در آن دختران دهه هشتادی با برگزاری مراسم عروسی از آغاز سنین نوجوانی باعث و بانی امر خیر می‌شوند. ​​​​​​​

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است
2023-07-11T14:22:15+03:30
تاجیک، تمام روز لحظه‌ای استراحت نکرده و در مسیر شلوغ «مهمونی ۱۰ کیلومتری» خدمت کرده اما در دل حسرت می‌خورد که کاش تمام شیعیان دنیا می‌توانستند در جشن بزرگ ام...

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!
2023-07-07T14:28:52+03:30
حرف آخر را یکی از خادمان می‌زند: «یادتان نرود؛ قرار است یکی از بزرگ‌ترین کارهای دنیا را انجام بدهیم. تا صبح شنبه کسی حرف از خواب و خوراک نزند، بعد از مراسم ه...

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!
2023-07-06T12:22:13+03:30
حسن صلواتی چند سالی است که با همراهی دوستان عکاس و هنرمندش یک حرکت جذاب را شروع کرده است؛ فروش عکس‌ها به نفع بچه‌های محروم! امسال هم سفره پیتزای آنها به عشق ...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T14:22:10+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T09:42:14+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران
2023-06-28T08:48:35+03:30
اواخر خرداد هر سال با پایان مهلت کارت‌های آمایش، حساب‌ بانکی مهاجران افغانستانی برای مدتی نامعلوم مسدود می‌شود؛ اقدامی که بیش از یک دستورالعمل مدیریتی، اعمال...

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!
2023-06-27T01:41:38+03:30
سال‌های زیادی از زمانی که به اسماعیل‌نژاد می‌گفتند «قدت کوتاه است، به درد دویدن نمی‌خوری» می‌گذرد اما او امروز رکورددار دوی سرعت در ایران است و رویای کسب مدا...

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا
2023-06-11T12:21:13+03:30
«عکاس خبری دشمن کسی نیست! باید به این آگاهی برسیم که عکاس، ثبت‌کننده تاریخ است و قرار نیست نگاه پررنگ سیاسی داشته باشد، دغدغه جدی عکاسان این است که در هر شرا...

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان  با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم
2023-06-11T00:00:47+03:30
محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت غنی‌سازی‌های با خلوص بالا برای این صورت گرفته تا تحریم‌ها لغو شوند، هدف قانونگذار هم همین بوده که اقدام راهبردی برای ل...

چرا راه آهن رشت - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟

چرا راه آهن رشت  - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟
2023-05-18T11:13:51+03:30
کریدور شمال - جنوب یک مسیر اقتصادی مهم و استراتژیک برای ترانزیت بار میان هند، روسیه و شمال اروپا از طریق ایران است که راه‌آهن رشت - آستارا به عنوان حلقه مفق...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)