میرنیوز

گوشت

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : گوشت

ساخت نانوحسگری برای تشخیص گوشت فاسد

ساخت نانوحسگری برای تشخیص گوشت فاسد
2024-09-25T14:18:25+03:30
محققان نانوحسگر بسیار حساسی ساختند که می‌تواند گوشت را در مراحل اولیه فساد آن تشخیص دهد. این فناوری در حوزه‌های دیگر نظیر سلامت نیز قابل استفاده است.

گوشت قرمز عامل سرطان روده بزرگ/ ریسک بیماری پوستی در کودکان چاق

گوشت قرمز عامل سرطان روده بزرگ/ ریسک بیماری پوستی در کودکان چاق
2024-08-30T01:30:10+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

گوشت قرمز می تواند عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان باشد

گوشت قرمز می تواند عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان باشد
2024-08-24T06:03:32+03:30
یک مطالعه جدید ادعا می کند که سرنخ هایی وجود دارد که نشان می دهد گوشت قرمز و فرآوری شده می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در جوانان شود.

گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول

گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول
2024-08-22T23:56:56+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

مصرف گوشت قرمز با خطر ابتلا به دیابت مرتبط است

مصرف گوشت قرمز با خطر ابتلا به دیابت مرتبط است
2024-08-18T23:50:12+03:30
یک مطالعه جدید هشدار می دهد که گوشت قرمز حاوی نوعی آهن است که می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهد.

ارتباط مصرف گوشت و دیابت / سبک زندگی بد عامل مرگ های سرطانی

ارتباط مصرف گوشت و دیابت / سبک زندگی بد عامل مرگ های سرطانی
2024-07-26T05:09:39+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت می‌کاهد

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت می‌کاهد
2024-07-21T06:16:19+03:30
یک پروژه شبیه‌سازی بین‌المللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌توان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت کم می‌کند

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت کم می‌کند
2024-07-21T05:09:40+03:30
یک پروژه شبیه‌سازی بین‌المللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌توان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.

تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!

تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!
2024-07-02T12:02:58+03:30
محققان چینی مدعی شده اند نوع جدیدی از یک برنج غنی شده که گوشت نیز در آن وجود دارد را ابداع کرده اند.

جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند

جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند
2024-07-02T05:49:38+03:30
یک بررسی جدید نشان می‌دهد که اگرچه جایگزین‌های گیاهی گوشت، فوق فرآوری‌شده هستند، اما همچنان ممکن است برای قلب شما سالم‌تر از گوشت باشند.

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت
2023-06-17T07:00:46+03:30
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.

گوشت قرمز و قند عامل بروز سرطان روده در افراد جوان

گوشت قرمز و قند عامل بروز سرطان روده در افراد جوان
2023-06-15T06:54:04+03:30
به گفته محققان، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و قند با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.

ماده مغذی «تورین» به افزایش طول عمر کمک می کند

ماده مغذی «تورین» به افزایش طول عمر کمک می کند
2023-06-12T05:14:26+03:30
یک مطالعه جدید نشان می دهد که اسیدآمینه موجود در گوشت، ماهی و نوشیدنی های انرژی زا ممکن است تنظیم کننده پیری در حیوانات باشد.

گوشت فراوری شده و کربوهیدرات تصفیه شده و افزایش ریسک دیابت

گوشت فراوری شده و کربوهیدرات تصفیه شده و افزایش ریسک دیابت
2023-04-29T06:53:44+04:30
تحقیقات جدید افزایش جهانی موارد دیابت نوع ۲ را با مصرف بیش از حد گوشت های فرآوری شده و کربوهیدرات های تصفیه شده مرتبط می داند.

باکتری E. Coli در گوشت علت بروز بسیاری از عفونت های مجاری ادرار

باکتری E. Coli در گوشت علت بروز بسیاری از عفونت های مجاری ادرار
2023-04-03T01:20:17+04:30
باکتری E. coli یکی از علل مسمومیت غذایی است، اما یک مطالعه جدید نشان می دهد که این میکروب های نهفته در گوشت ممکن است عامل تقریباً نیم میلیون مورد عفونت دستگا...

گزش کنه می تواند موجب بروز آلرژی به گوشت شود

گزش کنه می تواند موجب بروز آلرژی به گوشت شود
2023-04-02T02:06:55+04:30
مطالعات نشان می دهد کنه می تواند موجب بروز آلرژی به گوشت شود.

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد
2023-03-04T15:03:31+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد.

ویتامین های گروه B را در رژیم غذایی خود بگنجانید

ویتامین های گروه B را در رژیم غذایی خود بگنجانید
2023-01-28T06:29:13+03:30
ویتامین های گروه B به سلول‌ها کمک می‌کنند تا بهترین عملکرد خود را داشته باشند، از مغز و قلب محافظت کنند، از سیستم ایمنی حمایت کنند و حتی می‌توانند خلق و خو و...

محصولات لبنی نقش حفاظتی در مقابل دیابت نوع۲ دارند

محصولات لبنی نقش حفاظتی در مقابل دیابت نوع۲ دارند
2022-09-22T01:22:52+03:30
نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشت های قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست.

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد
2022-08-07T10:21:07+04:30
محققان ورقه های مخصوصی ابداع کرده اند که با تغییر رنگ، میزان نیتریت در گوشت های فراوری شده را تشخیص می دهد و از مشکلات سلامتی مرتبط با مقدار زیاد این ماده جل...

گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد

گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد
2022-08-05T07:01:08+04:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف روزانه یک همبرگر ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد، اما نه لزوماً به دلایلی که مردم اغلب فکر می‌کنند.

مکمل ویتامین B۶ به کاهش اضطراب کمک می کند

مکمل ویتامین B۶ به کاهش اضطراب کمک می کند
2022-07-26T05:55:10+04:30
افزایش سطح ویتامین B۶ ممکن است به کاهش احساس اضطراب و افسردگی کمک کند.

کروناویروس تا یک ماه بر روی گوشت منجمد زنده می ماند

کروناویروس تا یک ماه بر روی گوشت منجمد زنده می ماند
2022-07-16T06:01:52+04:30
یک مطالعه جدید نشان می دهد که کروناویروس می تواند تا ۳۰ روز روی گوشت و ماهی منجمد زنده بماند.

امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد

امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد
2022-07-13T16:16:51+04:30
ستاد توسعه زیست فناوری درصدد است ۵ اقدام ملی در صدد افزایش امنیت و سلامت گوشت و مرغ را اجرایی کند.

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود
2022-07-06T11:44:34+04:30
محققان سنگاپوری یک فناوری جدید پردازش طیور ابداع کرده‌اند که دورریز مرغ و جوجه را به صفر می‌رساند تا از این طریق تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل شود.

مراقب تب کنگو باشید/گوشت قرمز در چه شرایطی مصرف شود

مراقب تب کنگو باشید/گوشت قرمز در چه شرایطی مصرف شود
2022-06-08T15:13:14+04:30
متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی هنگام ذبح حیوان، گفت: برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت را قبل از مصرف ۴۸ ساعت در دمای...

رژیم غذایی افزایش طول عمر را بشناسید

رژیم غذایی افزایش طول عمر را بشناسید
2022-05-09T05:46:40+04:30
تحقیقات جدید نشان می دهد که اتخاذ یک رژیم غذایی سرشار از حبوبات، آجیل، و غلات کامل و مقادیر کم گوشت قرمز و فرآوری شده همراه به رژیم روزه داری می تواند طول عم...

مصرف پروتئین ریسک فشارخون بالا را کم می کند

مصرف پروتئین ریسک فشارخون بالا را کم می کند
2022-03-15T06:29:32+03:30
محققان می گویند دریافت پروتئین از منابع مختلف می تواند به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک کند.

مراقب مسمومیت با گوشت‌های چرخی آلوده باشید

مراقب مسمومیت با گوشت‌های چرخی آلوده باشید
2022-03-06T13:29:30+03:30
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از علل مسمومیت‌های غذایی را خوردن گوشت‌های چرخی آلوده دانست.

یکی از علل مسمومیت‌های غذایی خوردن گوشت‌های چرخی آلوده است

یکی از علل مسمومیت‌های غذایی خوردن گوشت‌های چرخی آلوده است
2022-03-06T12:36:09+03:30
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یکی از علل مسمومیت‌های غذایی را خوردن گوشت‌های چرخی آلود دانست و گفت: محصولاتی مانند ماهی را از جای معتبر خرید که زمان خر...

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی
2022-03-06T06:49:29+03:30
بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

ارتباط مصرف اسیدآمینه های سولفور با ریسک بیماری قلبی و مرگ

ارتباط مصرف اسیدآمینه های سولفور با ریسک بیماری قلبی و مرگ
2022-03-06T06:36:10+03:30
بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

تولید اعصاب مصنوعی که به اعصاب طبیعی متصل می شود

تولید اعصاب مصنوعی که به اعصاب طبیعی متصل می شود
2022-02-27T10:36:09+03:30
 محققان دانشگاه لینشوپینگ سوئد اعصاب و سیناپس های مصنوعی  بداع کرده اند که می توان آنها را با سیستم عصبی طبیعی یکپارچه کرد. 

کاهش مصرف گوشت ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

کاهش مصرف گوشت ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
2022-02-27T06:22:50+03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند یا حداقل برای مصرف آن محدودیت قائل می‌شوند، با کاهش خطر ابتلا به برخی از شایع‌ترین سرطا...

مشکل باقی‌ماندن آنتی‌بیوتیک در گوشت پرندگان چقدر جدی است؟

مشکل باقی‌ماندن آنتی‌بیوتیک در گوشت پرندگان چقدر جدی است؟
2022-02-12T12:52:51+03:30
پژوهشگران با انجام یک مطالعه عنوان کردند که شیوع باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک در گوشت طیور در ایران بالا است و بیشترین میزان آنتی‌بیوتیک در کبد و کم‌ترین میزان آن ...

پروتئین قارچی به صورت پودری و خمیری تولید شد/ جایگزینی برای گوشت در صنعت غذایی

پروتئین قارچی به صورت  پودری و خمیری تولید شد/ جایگزینی برای گوشت در صنعت غذایی
2022-02-10T08:56:14+03:30
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید پروتئین پودری و خمیری کاربردی در صنعت غذا و دارو شدند.

ارتباط مصرف گوشت با ریسک ابتلا به بیماری ام اس

ارتباط مصرف گوشت با ریسک ابتلا به بیماری ام اس
2022-02-01T06:43:28+03:30
مطالعات نشان می دهد خوردن گوشت بیشتر و بروز تغییرات در خون، سیستم ایمنی و اکولوژی روده همگی با علائم بدتر ام اس مرتبط هستند.

گوشت قرمز به قلب آسیب می رساند

گوشت قرمز به قلب آسیب می رساند
2022-01-01T06:04:48+03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که در دوستداران گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی از طریق زنجیره ای از رویدادهایی که در روده رخ می دهد افزایش یابد.

حیوانات گوشت‌خوار بیشتر از گیاه‌خواران در معرض ابتلا به سرطان هستند

حیوانات گوشت‌خوار بیشتر از گیاه‌خواران در معرض ابتلا به سرطان هستند
2021-12-27T11:01:03+03:30
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که حیوانات گوشت‌خوار مانند پلنگ، روباه و گرگ نسبت به حیوانات گیاه‌خوار مانند گوسفند و بز کوهی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند. ...

تاثیر مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلب افراد

تاثیر مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلب افراد
2021-12-25T10:34:25+03:30
سال‌هاست که به افراد توصیه می‌شود در وعده‌‎های غذایی خود استیک کمتری مصرف کنند چرا که تحقیقات نشان داده است رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز کمتر برای سلامت قلب...

یافته‌های یک تحقیق درباره مشکل مهم مرغداری‌ها/دلایل بازدهی کم جوجه‌های گوشتی

یافته‌های یک تحقیق درباره مشکل مهم مرغداری‌ها/دلایل بازدهی کم جوجه‌های گوشتی
2021-12-15T06:27:38+03:30
بررسی پژوهشگران گروه علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در خصوص عملکرد سویه‌های جوجه گوشتی داخلی و وارداتی نشان داد که عملکرد کنونی هر د...

چه بر سر پوسته در حال ناپدید شدن زمین می‌آید؟

چه بر سر پوسته در حال ناپدید شدن زمین می‌آید؟
2021-11-24T10:19:07+03:30
دانشمندان دریافته‌اند که چه اتفاقی برای پوسته در حال ناپدید شدن زمین بر اثر لغزش صفحات تکتونیکی می‌افتد.

کشف عناصر اعماق زمین در دل یک الماس!

کشف عناصر اعماق زمین در دل یک الماس!
2021-11-14T13:25:46+03:30
به نظر می‌رسد نقاط سیاه‌رنگ موجود در الماسی از معدن آفریقا عنصری اساسی از اعماق زمین باشد که برای اولین بار پس از دهه‌ها جستجو در طبیعت یافت شده است. ...

چین و آمریکا دارای شورترین غذاهای فرآوری شده در جهان

چین و آمریکا دارای شورترین غذاهای فرآوری شده در جهان
2021-10-21T02:29:10+03:30
دو رهبر جهان با بالاترین میزان نمک در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در میان پنج کشور موردمطالعه قرار گرفته، ظاهر شدند.

عرضه همبرگر مصنوعی "مک دونالد" از ۱۲ آبان

عرضه همبرگر مصنوعی "مک دونالد" از ۱۲ آبان
2021-10-17T10:25:53+03:30
رستوران‌های زنجیره‌ای "مک دونالد" از تاریخ ۳ نوامبر عرضه آزمایشی برگرهای گیاهی خود را موسوم به "مک پلنت"(McPlant) در آمریکا آغاز می‌کند. ...

پخت دقیق غذای چاپ سه بعدی با لیزر!

پخت دقیق غذای چاپ سه بعدی با لیزر!
2021-09-21T14:01:44+04:30
محققان دانشگاه کلمبیا با استفاده از نور لیزر موفق به پخت دقیق و باکیفیت مواد غذایی شدند که با استفاده از چاپگرهای سه بعدی تهیه شده است.

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر ۳ بعدی تولید شد

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر ۳ بعدی تولید شد
2021-08-25T14:49:49+04:30
محققان ژاپنی روشی برای چاپ سه بعدی استیک گوشت گاو با کمک سلول های بنیادی و پرینتر سه بعدی ابداع کرده اند.

تولید کلوچه گوشت مصنوعی موش برای گربه‌ها!

تولید کلوچه گوشت مصنوعی موش برای گربه‌ها!
2021-08-18T13:05:33+04:30
یک استارتاپ از گوشت مصنوعی موش برای گربه‌ها رونمایی کرده است تا گربه‌ها و سگ‌های خانگی نیز بتوانند از گوشت‌های پرورشی و آزمایشگاهی استفاده کنند. ...

شرکت مشهور صنایع غذایی در جستجوی تولید گوشتی متفاوت

شرکت مشهور صنایع غذایی در جستجوی تولید گوشتی متفاوت
2021-07-28T13:26:00+04:30
نستله (Nestlé) ابرشرکت صنایع غذایی سوئیسی اخیرا اعلام کرده با یک استارت آپ که از کشت سلول، گوشت آزمایشگاهی تولید می‌کند همکاری کرده است. ...

گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد

گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد
2021-07-27T06:49:31+04:30
محققان هشدار می دهند خوردن گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت خوک و گوشت های فرآوری شده، قلب را به دردسر می اندازد.

استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!

استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!
2021-07-07T15:01:24+04:30
استفاده از گوشت آزمایشگاهی در کنار چالش‌های اخلاقی و فنی، مشکل دیگری نیز دارد و آن طعم نه چندان جذاب این محصول است که با استفاده از علف می‌توان این مشکل را ح...

"چمن" گزینه جدیدی برای تولید گوشت آزمایشگاهی واقعی‌تر!

"چمن" گزینه جدیدی برای تولید گوشت آزمایشگاهی واقعی‌تر!
2021-07-07T09:04:43+04:30
به گفته دانشمندان می‌توان از سبزه یا چمن به عنوان الگویی برای تولید گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی جذاب‌تر در آزمایشگاه استفاده کرد.

تولید غیربهداشتی سوسیس و کالباس با سهل انگاری مسئولین

تولید غیربهداشتی سوسیس و کالباس با سهل انگاری مسئولین
2021-07-05T15:41:26+04:30
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور سهل انگاری و کم کاری مسئولین موجب شده افراد سودجو در کارگاه‌های زیرزمینی بدون هیچ نظارتی سوسیس و کالباس غی...

ارتباط بیولوژیکی بین گوشت قرمز و سرطان روده بزرگ

ارتباط بیولوژیکی بین گوشت قرمز و سرطان روده بزرگ
2021-06-22T06:24:58+04:30
محققان به ارتباط بیولوژیکی بین گوشت قرمز و سرطان روده بزرگ پی برده اند.

ورود ماهی تن گیاهی به رستوران‌ها از سال آینده!

ورود ماهی تن گیاهی به رستوران‌ها از سال آینده!
2021-06-09T10:01:35+04:30
یک نوع تن جدید با پایه گیاهی از سال ۲۰۲۲ به رستوران‌ها می‌آید که جایگزین ماهی تن خام در غذاهایی نظیر سوشی خواهد شد.

تولید گوشت و شیر خوش‌ طعم و سالم با استفاده از مواد گیاهی

تولید گوشت و شیر خوش‌ طعم و سالم با استفاده از مواد گیاهی
2021-06-08T09:05:16+04:30
پژوهشگران آمریکایی سعی دارند روش‌هایی در حوزه علوم غذایی ارائه دهند که به تولید مواد پروتئینی مانند گوشت و شیر با استفاده از مواد گیاهی کمک می‌کند. ...

کیت آزمایشی که گوشت‌های ممنوعه را در غذا شناسایی می‌کند

کیت آزمایشی که گوشت‌های ممنوعه را در غذا شناسایی می‌کند
2021-05-15T07:49:57+04:30
یک کیت آزمایشی مبتنی بر دی‌ان‌ای، مواد غذایی را از نظر وجود گوشت‌های ممنوعه بررسی می‌کند.

گوشت گاو بدون چربی برای قلب مفید است

گوشت گاو بدون چربی برای قلب مفید است
2021-04-18T06:20:59+04:30
محققان دریافتند که یک رژیم غذایی مدیترانه ای همراه با میزان کم گوشت گاو بدون چربی به کاهش عوامل خطر در بروز بیماری های قلبی، مانند کلسترول LDL کمک می کند.

۴ طرح فناورانه برای تأمین گوشت و شیر اجرا می شود

۴ طرح فناورانه برای تأمین گوشت و شیر اجرا می شود
2021-04-07T12:00:56+04:30
ستاد توسعه زیست‌فناوری برنامه‌ای منسجم و زمان‌بندی شده برای ارتقای سفره و تغذیه ایرانیان به واسطه محققان کشور را تعریف کرده است.

تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!

تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!
2021-04-05T09:20:58+04:30
محققان کالج بوستون با موفقیت از اسفناج برای تولید سلول‌های گوشت گاو در آزمایشگاه استفاده کرده‌اند. این روش موجب تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست و ا...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)