گوشت
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : گوشت
ساخت نانوحسگری برای تشخیص گوشت فاسد
2024-09-25T14:18:25+03:30
محققان نانوحسگر بسیار حساسی ساختند که میتواند گوشت را در مراحل اولیه فساد آن تشخیص دهد. این فناوری در حوزههای دیگر نظیر سلامت نیز قابل استفاده است.
کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت میکاهد
2024-07-21T06:16:19+03:30
یک پروژه شبیهسازی بینالمللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوریشده میتوان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.
کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت کم میکند
2024-07-21T05:09:40+03:30
یک پروژه شبیهسازی بینالمللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوریشده میتوان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.
تولید برنجی که مزه گوشت میدهد!
2024-07-02T12:02:58+03:30
محققان چینی مدعی شده اند نوع جدیدی از یک برنج غنی شده که گوشت نیز در آن وجود دارد را ابداع کرده اند.
جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند
2024-07-02T05:49:38+03:30
یک بررسی جدید نشان میدهد که اگرچه جایگزینهای گیاهی گوشت، فوق فرآوریشده هستند، اما همچنان ممکن است برای قلب شما سالمتر از گوشت باشند.
ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد
2022-08-07T10:21:07+04:30
محققان ورقه های مخصوصی ابداع کرده اند که با تغییر رنگ، میزان نیتریت در گوشت های فراوری شده را تشخیص می دهد و از مشکلات سلامتی مرتبط با مقدار زیاد این ماده جل...
گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد
2022-08-05T07:01:08+04:30
تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف روزانه یک همبرگر ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد، اما نه لزوماً به دلایلی که مردم اغلب فکر میکنند.
تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود
2022-07-06T11:44:34+04:30
محققان سنگاپوری یک فناوری جدید پردازش طیور ابداع کردهاند که دورریز مرغ و جوجه را به صفر میرساند تا از این طریق تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل شود.
رژیم غذایی افزایش طول عمر را بشناسید
2022-05-09T05:46:40+04:30
تحقیقات جدید نشان می دهد که اتخاذ یک رژیم غذایی سرشار از حبوبات، آجیل، و غلات کامل و مقادیر کم گوشت قرمز و فرآوری شده همراه به رژیم روزه داری می تواند طول عم...
گوشت قرمز به قلب آسیب می رساند
2022-01-01T06:04:48+03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که در دوستداران گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی از طریق زنجیره ای از رویدادهایی که در روده رخ می دهد افزایش یابد.
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلب افراد
2021-12-25T10:34:25+03:30
سالهاست که به افراد توصیه میشود در وعدههای غذایی خود استیک کمتری مصرف کنند چرا که تحقیقات نشان داده است رژیمهای غذایی حاوی گوشت قرمز کمتر برای سلامت قلب...
کشف عناصر اعماق زمین در دل یک الماس!
2021-11-14T13:25:46+03:30
به نظر میرسد نقاط سیاهرنگ موجود در الماسی از معدن آفریقا عنصری اساسی از اعماق زمین باشد که برای اولین بار پس از دههها جستجو در طبیعت یافت شده است.
...
عرضه همبرگر مصنوعی "مک دونالد" از ۱۲ آبان
2021-10-17T10:25:53+03:30
رستورانهای زنجیرهای "مک دونالد" از تاریخ ۳ نوامبر عرضه آزمایشی برگرهای گیاهی خود را موسوم به "مک پلنت"(McPlant) در آمریکا آغاز میکند.
...
پخت دقیق غذای چاپ سه بعدی با لیزر!
2021-09-21T14:01:44+04:30
محققان دانشگاه کلمبیا با استفاده از نور لیزر موفق به پخت دقیق و باکیفیت مواد غذایی شدند که با استفاده از چاپگرهای سه بعدی تهیه شده است.
تولید کلوچه گوشت مصنوعی موش برای گربهها!
2021-08-18T13:05:33+04:30
یک استارتاپ از گوشت مصنوعی موش برای گربهها رونمایی کرده است تا گربهها و سگهای خانگی نیز بتوانند از گوشتهای پرورشی و آزمایشگاهی استفاده کنند.
...
گوشت گاو بدون چربی برای قلب مفید است
2021-04-18T06:20:59+04:30
محققان دریافتند که یک رژیم غذایی مدیترانه ای همراه با میزان کم گوشت گاو بدون چربی به کاهش عوامل خطر در بروز بیماری های قلبی، مانند کلسترول LDL کمک می کند.