میرنیوز

قطار گرانی کالای‌های اساسی متوقف می‌شود؟!

قطار گرانی کالای‌های اساسی متوقف می‌شود؟! 2021-08-01T08:36:29+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، کیهان نوشت: یک جعبه بیسکویت پذیرایی را از قفسه‌های فروشگاه برمی‌دارم و خیره می‌نگرم، از قد و قواره‌اش زده‌اند و قیمتش نسبت به دیروز ۱۱ درصد افزایش پیدا کرده است؛ چون که با درآمد ناچیز کارگری نمی‌توانستم شیرینی برای پذیرایی از مهمان‌ها تهیه کنم، می‌خواستم یک جعبه بیسکویت پذیرایی خریداری کنم که برای تهیه آن هم با بن‌بست افزایش قیمت روبه‌رو شدم.
در خبرها آمده است: «در پی تأیید انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران، قیمت بیسکویت و شکلات نیز بین ۱۱ تا ۴۵ درصد افزایش یافت.»


آنچه در بالا آمد مصداق مشقت بارسنگین قیمت‌های لگام گسیخته‌ای است که این روزها در گیرودار پایان کار دولت قبلی به اوج رسیده‌اند. نبود نظارت و تغییر لحظه‌به‌لحظه قیمت‌ها حقیقتاً تلخی گزنده‌ای به رنگ و بوی زندگی اقشار آسیب‌پذیر بخشیده است.


این افزایش لحظه‌به‌لحظه قیمت‌ها فقط مختص استان به استان، شهر به شهر، منطقه به منطقه و محله به محله نیست؛ بلکه قیمت‌ها مابین دو مغازه هم‌جوار در نزدیکی محل سکونت یکایکمان کاملاً مشهود است. به‌راستی باید تخلفات را به نزد کدام نهاد نظارتی شکایت ببریم؟


پر کشیدن مرغ از سبد خانوار
سَر در یک مرغ‌فروشی اتیکت بزرگ خورده کیلویی ۲۴۹۰۰ تومان! فوری داخل می‌شوم و می‌پرسم: «ببخشید، مرغ دولتی آورده‌اید؟!» فروشنده با تلخندی پاسخم می‌دهد: «تا حالا خواب بودی؟! توزیع مرغ دولتی دوره‌اش تمام شد.» طوری روی «دوره‌اش» تاکید دارد که انگاری برای سالیان سال پیش است، درحالی‌که تا همین یک ماه قبل می‌شد با هزار مشقت لااقل مرغ دولتی را خریداری کرد.


از فروشنده دوباره می‌پرسم: «الان مرغ کیلویی چند؟» یک‌کلام با بی‌حوصلگی پاسخم می‌دهد: «۴۰ هزار تومان!» من با دلخوری می‌گویمش: «خوب لااقل این اتیکت ۲۴۹۰۰ را پایین بیاور و دل مشتری را نسوزان.»
بر اساس مشاهدات میدانی از خرده‌فروشی‌های سطح شهر تهران و گزارش‌های رسیده از برخی مناطق قیمت هر کیلو مرغ گرم آماده طبخ ۳۸ تا ۴۲ هزار تومان است و عرضه مرغ تنظیم بازاری محدود به میدان‌های میوه و تره‌بار و برخی از خرده‌فروشی‌ها شده است که آن هم این اواخر به ندرت گیر می‌آید.


این در حالی است که کمتر از دوهفته پیش در مناطق مختلف تهران مرغ با قیمت‌های هر کیلو ۳۳ تا ۳۷ هزار تومان به بازار عرضه می‌شد و به نظر می‌رسد در این مدت مرغ مجدداً دچار جهش قیمت شده است.
گفتنی است فروردین‌ماه سال جاری قرارگاه ساماندهی مرغ کشور، قیمت مصوب هر کیلو مرغ گرم را برای مصرف‌کننده ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین کرد، ولی این قیمت بیشتر از یک ماه دوام نداشت و مرغ از اواخر اردیبهشت‌ماه و اوایل خرداد در یک مرحله به ۳۰ هزار تومان و در مرحله دوم یعنی ابتدای تیرماه به ۳۷ هزار تومان و در مردادماه نیز تا لحظه تنظیم این گزارش به ۴۰ تا ۴۲ هزار تومان رسید.


ضعف شدید نظارت، عامل مهم گرانی
هر روز شاهد گرانی یکی از اقلام مصرفی در بازار هستیم. «یک روز شکر کمیاب و گران می‌شود؛ روز دیگر برنج و روغن.» «یک روز خبر از گرانی میوه و سبزی‌های است؛ روز دیگر زمزمه گرانی لبنیات»؛ «هزینه سبد مصرفی خانوارها هم خالی‌تر اما گران‌تر می‌شود.» این در حالی است که دولتمردان عنوان کردند که حداقل تا مردادماه شاهد افزایش قیمت نخواهیم بود. اما آنچه مردم این روزها در بازار با آن روبه‌رو هستند، برچسب گرانی است.


۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس‌جمهور نسبت به لزوم نظارت و بازرسی درباره افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و گرانی اجناس تاکید کردند.
فهیمه رسولی یک شهروند تهرانی صراحتاً می‌گوید: «گرانی‌ها زندگی را بر مردم سخت کرده است. بسیاری از جوانان ما بیکار هستند. کسی نیست که به داد مردم برسد، شاید برای مسئولان وضعیت مردم جامعه قابل‌درک نباشد. مسئولان می‌گویند: اجازه افزایش قیمت‌ها را نمی‌دهند، اما تجربه سال‌های گذشته و افزایش قیمت‌ها چیز دیگری را به مردم نشان می‌دهد. نظارت روی قیمت‌ها بسیار ضعیف است و هرکس هرطور که می‌خواهد قیمت می‌گذارد و همین حالا هم‌قیمت‌ها افزایش پیدا کرده است. گلایه مردم از گرانی‌های کمرشکن، بیکاری، تورم افسارگسیخته و نبود یا ضعف شدید نظارت است.»


وی در ادامه می‌گوید: «کشور در شرایط تحریم قرار دارد و شیوع کرونا هم مشکلاتی ایجاد کرده است و برخی از مردم در تنگنا قرار گرفته‌اند. همه مدیران باید پای‌کار باشند و هر کس باتوجه‌به ظرفیتی که دارد در راستای خدمت به مردم و بهبود شرایط کار کند.»


خطر کاهش تولید تخم‌مرغ در ماه‌های آینده
ناصر نبی پور، عضو هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن می‌گوید: «فشار کمبود نهاده دامی و افزایش سایر هزینه‌ها، باعث کاهش جوجه ریزی در مرغداری‌ها شده که عرضه تخم‌مرغ در ماه‌های آتی را کاهش می‌دهد.»
وی می‌افزاید: «مرغداران یک متولی مشخصی ندارند و هزینه تمام شده تولید تخم‌مرغ به‌شدت افزایش و میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری کاهش‌یافته است؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های آینده عرضه تخم‌مرغ در بازار با کاهش قابل‌توجهی مواجه شود. این در حالی است که هزینه تولید یک کیلوگرم تخم‌مرغ به ۱۸ هزار و ۳۰۰ تومان رسیده است، اما همچنان تولیدکنندگان مجبورند با قیمت مصوب آذرماه گذشته یعنی هر کیلوگرم ۱۴,۰۰۰ تومان تخم‌مرغ عرضه کنند که باعث ضرر و زیان تولیدکنندگان شده است.»


وی بالا بودن قیمت خوراک را مهم‌ترین عامل افزایش هزینه تولید عنوان کرده و می‌گوید: «اولاً نهاده‌های دام و طیور آن‌طور که مسئولان قول داده‌اند به‌موقع به دست مرغداران نمی‌رسد و معمولاً پس از ثبت درخواست‌های دولتی دو ماه طول می‌کشد تا ذرت و سویا به دست مرغداران برسد. دوم اینکه تولیدکنندگان مجبورند بخش زیادی از نیاز خود را از بازار آزاد به قیمت‌های گران‌تر تهیه کنند که هزینه‌های آنها را افزایش می‌دهد.»


نبی‌پور می‌گوید: «درحالی‌که هر کیلوگرم ذرت دولتی یک هزار و ۹۰۰ تومان و سویا ۳,۴۰۰ تومان است، اما مرغداران مجبور هستند از بازار آزاد به قیمت ۶ هزار تومان و ۸ هزار تومان خریداری کنند.»
عضو هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن همچنین بالا بودن نرخ کرایه‌ها را دلیل دیگر افزایش هزینه‌های تولید عنوان کرده و می‌گوید: «نرخ کرایه‌ها امسال ۴۰ درصد افزایش‌یافته، اما کامیون‌داران به این قیمت‌ها راضی نیستند و معمولاً مبالغ بیشتری را می‌خواهند و نرخ کرایه‌ها حدود ۷۰ درصد برای مرغداران بیشتر می‌شود.»


به گفته وی، افزایش قیمت جوجه مرغ تخم‌گذار هم عامل دیگری بر افزایش هزینه‌های تولید شده به طوری که قیمت هر قطعه پولت از ۳۰ به ۱۰۰ هزار تومان و قیمت هر قطعه مرغ آماده تخم‌گذاری از ۴۰ به ۱۵۰ هزار تومان افزایش‌یافته است.
ناصر نبی پور در پایان می‌گوید: «دولت باید با تشکل‌ها هماهنگ باشد و با عزل و نصب کردن چیزی درست نمی‌شود. بی‌برنامه بودن دو وزارت جهاد کشاورزی و صمت و مشخص نبودن یک متولی در این امر و هزینه تمام شده تولید تخم‌مرغ به‌شدت افزایش و میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری کاهش‌یافته است، همچنان که کاهش ۱۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در دی‌ماه گذشته مشکلاتی را برای عرضه تخم‌مرغ ایجاد کرد، کاهش جوجه ریزی‌های فعلی نیز بر عرضه تخم‌مرغ در ماه‌های آینده تأثیرگذار خواهد بود.»


آمارها چه می‌گویند؟
کمترین گرانی به تهرانی‌ها و بیشترین به ایلامی‌ها خورد. ۱۵ استان درگیر تورم بالای ۵۰ درصد هستند. با وجود اینکه افزایش هزینه خانوارهای تهرانی نسبت به سال قبل به طور متوسط بیش از ۴۳ درصد بوده، ولی در بین استان‌های کشور کمترین تورم را داشته‌اند.
در بین ۳۱ استان، ۱۵ استان با تورم بالای ۵۰ درصد دست‌وپنجه نرم می‌کنند که خانوارهای ایلامی در صدر این رشد هزینه‌ها برای تأمین کالا و خدمات در مقایسه با پارسال قرار دارند که تورمی حدود ۵۶.۱ درصد بوده است.


رحیم زارع، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس توضیح می‌دهد: «علی‌رغم اینکه آقای روحانی تاکید کرد که در سال جاری دیگر شاهد گرانی در کالاهای اساسی مردم نخواهیم بود، بارها شاهد گرانی محصولات اساسی از جمله مرغ، روغن و شکر بودیم، این در حالی است که هنگام بررسی لایحه بودجه نمایندگان مجلس از رانت‌های موجود در ارز ۴۲۰۰ تومانی انتقاد کرده و به‌صورت جدی دنبال حذف آن از بودجه بودند، اما دولت مدعی شد، در صورت حذف ارز دولتی قیمت اقلام ضروری افزایش پیدا می‌کند، از این‌رو برای حمایت از معیشت مردم و جلوگیری از رشد مجدد قیمت‌ها، نمایندگان با تخصیص ارز دولتی موافقت کردند.»
وی در ادامه می‌گوید: «در سال جاری شاهد افزایش قیمت دلار و بنزین نبودیم، اما عدم برنامه‌ریزی مناسب و رهاکردن بازار موجب افزایش چندباره قیمت کالاهای اساسی شده است.»


اهتمام دولت جدید به معیشت مردم و اشتغال
ابراهیم متینیان نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: «انتظار می‌رود دولت منتخب آیت‌الله رئیسی با به‌کارگیری همه توان و ظرفیت‌های کشور و با هماهنگی سایر قوا و دستگاه‌ها در راه تحقق اهداف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی نظام گام برداشته و مسائلی از جمله معیشت مردم، اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان را محور اساسی کار خود قرار داده و برای تحقق شعار تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها گام‌های مؤثری برداشته و به اقتصاد فلاکت‌بار حاکم بر جامعه سامان دهد.»


وی در ادامه می‌گوید: «خوزستان با دارا بودن ظرفیت‌های فراوانی، دومین استان صنعتی کشور است؛ خوزستان حدود ۷۵ درصد درآمد کل کشور را تأمین می‌کند؛ این استان با احتساب نفت، رتبه دوم تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص داده است و رتبه نخست تولید محصولات کشاورزی و رتبه دوم صادرات کالاهای غیرنفتی را دارد اما شرم‌آور است که این استان زرخیز و این گاوصندوق ارزی و پولی کشور، از فقیرترین، محروم‌ترین و از عقب‌افتاده‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود.»


این نماینده مردم در مجلس یازدهم می‌افزاید: «اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری در این استان می‌تواند کلیه مواد غذایی کشور را تأمین کند، اما افسوس که با نگاه غلط دولتمردان به خوزستان، این طرح سال‌ها روی زمین مانده است.»

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار مجازی

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
2023-09-07T17:16:53+03:30
«هر چه داریم از امام حسین(ع) داریم. زندگی‌مان مال امام حسین(ع) است. این کار هم بساط هر سال است، این مغازه پدرمان است که خادم و عاشق امام حسین (ع) بود. ما هم ...

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!
2023-09-04T15:36:59+03:30
فیلتر کردن بسترهای مختلف فضای مجازی در سطح جهان مسئله تازه‌ای نیست؛ از جنوب غرب آسیا که شدت فیلترینگ در آن بیشتر است گرفته تا چند قاره آن طرف‌تر در کشور کانادا.

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!
2023-09-03T13:30:14+03:30
هنگام تماشای اعزام زائران افغانستانی اشک می‌ریختند؛ گویا دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند و انگار بدرقه اربعینی‌ها، به مناسک جاماندگان تبدیل شده باشد، جاماندگ...

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
2023-08-26T10:01:16+03:30
«مشکل زائران افغانستانی ارتباط چندانی به ایران ندارد؛ مربوط به دولت افغانستان است که اربعین برایش در اولویت نیست و متولی دولتی برای زیارت اربعین ندارد، بنابر...

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
2023-08-15T14:21:28+03:30
حبیب‌الله حاجی‌زاده، سال‌ها است بدون اینکه کسی از او بخواهد یا حقوقی دریافت کند از جنگل‌ها مراقبت می‌کند: «ما نه می‌گذاریم آتش به جان جنگل بیفتد، نه می‌گذاری...

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
2023-08-14T13:07:53+03:30
شبکه‌های اجتماعی این روزها چالش‌هایی را رواج می‌دهند که مبنای علمی ندارند، دنبال جذب مخاطب هستند و سعی دارند القا کنند: «شما تنها با شرکت در چالش‌ها، به یک ا...

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!
2023-08-12T13:01:13+03:30
همسایگان زندان «رجایی شهر» بعد از تخلیه از این ندامتگاه، بیش از آنکه از سال‌ها همجواری با آن شکایت کنند، به فکر آینده بودند: «ما از مسئولان پارک و هتل نمی‌خو...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی
2023-08-07T20:23:55+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!
2023-08-07T15:57:38+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر
2023-08-01T14:43:59+03:30
روزنامه «جوان» در گزارشی به ماجرای جر و بحث اخیر نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با کاربران توئیتری پرداخت.

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-29T00:24:02+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-26T10:37:22+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»
2023-07-26T09:43:56+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید که نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!
2023-07-23T11:03:54+03:30
«مجید دستانی» از 12سال ماشین‌نویسی در محرم می‌گوید که با رفقایش، خودروها را با خط خوش مزین به نام اباعبدالله(ع) می‌کنند،خودروهایی که تا مدت‌ها مثل بیلبوردهای...

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!
2023-07-20T12:18:55+03:30
روزنامه «همشهری» در گزارشی به تبلیغات اخیر برخی شرکت‌ها برای اعطای وام بدون ضامن پرداخت و ابعاد غیرقانونی بودن آن را شفاف کرد، این گزارش همچنین توضیحاتی دربا...

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 
2023-07-20T11:38:56+03:30
خودرو را پارک کردم و به محل گودبرداری برگشتم و پرسیدم اینجا قبلاً پمپ بنزین نبود؟ جوابشان حافظه تصویری‌ام را تأیید کرد: «پمپ بنزین بود! دیگر نیست؛ حالا قرار ...

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!
2023-07-19T13:19:04+03:30
می‌گویند نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیکی احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد؛ اعتراضی نیست! فقط ای کاش طعم چای بعد از روضه را عوض نکند. کافی است چای...

بازندگان کنکور!

بازندگان کنکور!
2023-07-16T13:07:00+03:30
روزنامه «جام جم» در گزارشی به تاثیر شرایط جغرافیایی و شکاف طبقات اجتماعی بر قبولی رشته‌های دانشگاهی در دهک‌های مختلف جامعه پرداخته و از دهک‌های ضعیف به عنوان...

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش
2023-07-16T13:06:59+03:30
پیر و جوان ندارد، تقریباً همه باندی به چشم دارند و دستی به در و دیوار! اینجا همه درد چشم دارند؛ درد بینایی! و ضیا با تخصص خود به چشم‌ها نور روشنایی می‌بخشد، ...

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟
2023-07-16T10:54:01+03:30
روزنامه «همشهری» به سراغ یکی از محله‌های تهران رفت که در آن دختران دهه هشتادی با برگزاری مراسم عروسی از آغاز سنین نوجوانی باعث و بانی امر خیر می‌شوند. ​​​​​​​

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است
2023-07-11T14:22:15+03:30
تاجیک، تمام روز لحظه‌ای استراحت نکرده و در مسیر شلوغ «مهمونی ۱۰ کیلومتری» خدمت کرده اما در دل حسرت می‌خورد که کاش تمام شیعیان دنیا می‌توانستند در جشن بزرگ ام...

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!
2023-07-07T14:28:52+03:30
حرف آخر را یکی از خادمان می‌زند: «یادتان نرود؛ قرار است یکی از بزرگ‌ترین کارهای دنیا را انجام بدهیم. تا صبح شنبه کسی حرف از خواب و خوراک نزند، بعد از مراسم ه...

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!
2023-07-06T12:22:13+03:30
حسن صلواتی چند سالی است که با همراهی دوستان عکاس و هنرمندش یک حرکت جذاب را شروع کرده است؛ فروش عکس‌ها به نفع بچه‌های محروم! امسال هم سفره پیتزای آنها به عشق ...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T14:22:10+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T09:42:14+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران
2023-06-28T08:48:35+03:30
اواخر خرداد هر سال با پایان مهلت کارت‌های آمایش، حساب‌ بانکی مهاجران افغانستانی برای مدتی نامعلوم مسدود می‌شود؛ اقدامی که بیش از یک دستورالعمل مدیریتی، اعمال...

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!
2023-06-27T01:41:38+03:30
سال‌های زیادی از زمانی که به اسماعیل‌نژاد می‌گفتند «قدت کوتاه است، به درد دویدن نمی‌خوری» می‌گذرد اما او امروز رکورددار دوی سرعت در ایران است و رویای کسب مدا...

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا
2023-06-11T12:21:13+03:30
«عکاس خبری دشمن کسی نیست! باید به این آگاهی برسیم که عکاس، ثبت‌کننده تاریخ است و قرار نیست نگاه پررنگ سیاسی داشته باشد، دغدغه جدی عکاسان این است که در هر شرا...

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان  با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم
2023-06-11T00:00:47+03:30
محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت غنی‌سازی‌های با خلوص بالا برای این صورت گرفته تا تحریم‌ها لغو شوند، هدف قانونگذار هم همین بوده که اقدام راهبردی برای ل...

چرا راه آهن رشت - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟

چرا راه آهن رشت  - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟
2023-05-18T11:13:51+03:30
کریدور شمال - جنوب یک مسیر اقتصادی مهم و استراتژیک برای ترانزیت بار میان هند، روسیه و شمال اروپا از طریق ایران است که راه‌آهن رشت - آستارا به عنوان حلقه مفق...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)