میرنیوز
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از توکیو، سیدرضا صالحی امیری در ابتدای دیدار به توماس باخ بابت برگزاری رویداد بزرگ المپیک در دوران همه گیری کرونا تبریک گفت و اظهار داشت: انصافا هیچ کس در دنیا جز خود شما و گروه موفقتان فکر نمی کرد این رویداد در این شرایط و علیرغم مخالفتهای فراوان برگزار شود. من به شما و تیم همکاران تان و همچنین عوامل ستاد برگزاری بابت پیگیری، پافشاری و زحمات زیادی که کشیدید خسته نباشید می گویم.
صالحی امیری گزارشی کامل از فعالیتهای انجام شده برای کاروان اعزامی به المپیک و همچنین وضعیت تمام رشته های اعزامی ارائه داد و گفت: اولین صحبتهای شما در اولین ملاقات را بخوبی به یاد دارم. در آن نشست از نگاه خود که حاصل بررسی های کارشناسی روی ورزش ایران بود فرمودین مشکل ورزش ما عدم هماهنگی بین ارکان ورزش است که من رفع این مشکل را در راس امور کمیته قرار دادم و خوشبختانه بالاترین سطح انسجام و هماهنگی را در حال حاضر بین وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، فدراسیونها و همچنین رسانه شاهد هستیم.
رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان به تأسیس و تجهیز موزه، راه اندازی پروژه بزرگ تاریخ شفاهی ورزش ایران جهت جمع آوری خاطرات، اشیا، مدال و اسناد در دست قهرمانان و پیشکسوتان در راستای ارائه و شناساندن به نسل بعدی اشاره کرد و گفت: آیندگان باید ریشه های درخت ورزش را که زمینه به بار نشستن زحماتشان است بشناسند و این را نیز بدانند که سیستم ورزش تلاشهای آنان را ارج می نهد و برای زحمات و قهرمانی های آنان ارزش قایل است. با ساخت سردیس، رونمایی شایسته و به نمایش گذاشتن افتخاراتشان بار دیگر به آنان می گوییم که شما در قلب مردم ورزش دوست ماندگارید.
در ادامه نشست صالحی امیری به حضور ۱۰ ورزشکار زن در جمع کاروان اعزامی ایران اشاره کرد و گفت: چند سالی است که توجه به ورزش زنان بیش از قبل شده و ما نیز در رشته های که با توجه به شرایط و قوانین ایران امکان فعالیت در آن را داریم سرمایه گذاری خوبی کرده ایم تا روزی را شاهد باشیم که نیمی از کاروان اعزامی ایران بانوان افتخار آفرین میهنمان باشند. در حال حاضر نیز کسب ۱۱ سهمیه و اعزام ۱۰ ورزشکار خانم یک رکورد در کشورمان است.
صالحی امیری در پایان صحبتهای خود ضمن تشکر و تقدیر از همکاری خوب همکاران باخ خواستار حمایت بیش از پیش مجموعه کمیته بین المللی المپیک از برنامههای آموزشی و توسعه ای کمیته ملی المپیک شد.
در ادامه این نشست دکتر نصرالله سجادی وضعیت کاروان جمهوری اسلامی ایران را برای توماس باخ گزارش داد و ایشان را در جریان روند فعالیتهای ورزشکاران کشورمان قرار داد.
توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک نیز از حضور مسئولین ورزش کشورمان در این نشست تقدیر و تشکر کرد و گفت: از ارائه گزارش های منظم و دقیق کمیته ملی المپیک ایران و پیگیری های شخص رئیس کمیته بیشتر متشکر هستم.
وی ادامه داد: حضور وزیر ورزش در کنار شما را در دفتر کارم در سوئیس نقطه آغاز کار ورزش ایران برای رسیدن به روزهای خوب می دانم. مطمئنم با دولت جدید نیز همین تعامل را در جهت توسعه ورزشتان خواهید داشت و شک نداشته باشید که با همین روند روز به روز موفقتر خواهید بود.
باخ خاطرنشان کرد: از برنامه هایتان در مستند سازی، ایجاد موزه و راه اندازی تاریخ شفاهی قطعا حمایت می کنیم. برای این موارد که بخشی از جنبش المپیک است بودجه داریم و طبق برنامه و بررسی گزارشهای ارسالی شما و مطابق با پیشرفت برنامه حمایت خواهیم کرد. منشور المپیک اصل کار ماست و می دانم که شما نیز ما را در راستای پیاده سازی آن در کشورتان همراهی کرده و می کنید.
رئیس کمیته بین المللی المپیک خاطرنشان کرد: برای ورزش ایران، ورزشکاران ایران و ورزش دوستان کشورتان آرزوی بهترین ها را دارم و قول می دهم در اولین فرصت برای بازدید از امکانات، ملاقات با مقامات و دیدن تمرینات وررشکارانتان به ایران بیایم.
درانتهای نشست توماس باخ نسبت به رشد ورزش قهرمانی در ایران اظهار رضایت و خشنودی و بر رعایت منشور المپیک تاکید مجدد کرد.
در پایان این نشست هدایایی جهت یادبود و درج در موزه کمیته بین المللی المپیک و موزه ملی ورزش ایران بین طرفین مبادله گردید.
کمیته ملی المپیک یک نمونه دست ساز جام ارجان که توسط هنرمندان اصفهانی آماده شده بود را بهمراه فرشی که توسط هنرمندان ایرانی و با طرح و درج لوگوهایی از المپیک ۲۰۲۰، IOC ، کمیته ملی المپیک ایران و ژاپن بافته شده بود را به بالاترین مقام ورزشی جهان اهداء کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
اقدامی زیبا از بانوان روستای انصارالامام همدان در حمایت از مقاومت
معصومه؛ دوست علم و جهاد و شهادت، مثل امیاسر!
پای کودکان فلسطین در رکاب دوچرخه محمد
صف طلا در بازار خیابان جهاد
شوخیهای موشکی!
اهدای زیورآلات توسط بانوان ایران برای جنگ با اسرائیل
اهدای زیورآلات بانوان ایرانی برای جنگ با اسرائیل
معامله با حسین اینبار با جمع آوری زباله از زیر پای زائرانش
خادمی که در کربلا مرگ خود را پیش بینی کرده بود
موکبداری عاشقانه شهربابکیها در عمارت ماری خانم فرانسوی
توصیههای طب ایرانی برای پیادهروی اربعین
یک دست پیراهن خونین؛ یک دست به ستون عرش
عکسی که هیچوقت نگرفتیم...
مغازهای که هر سال موکب میشود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیمکره!
دلتنگها یکدیگر را پیدا میکنند/ کربلاییشدن بدون نیت قبلی!
خوشرویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
دشمن آتش و تبر/ «من، حبیبالله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندانبان/ پارک و هتل نمیخواهیم؛ درختها را آب بدهید!
«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسههای نظامی
«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسههای نظامی!
ماجرای شلغمهای یک نماینده در توئیتر
سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دستهایم در مسیر شهر جان داد!»
سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دستهایم در مسیر شهر جان داد!»
سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دستهایم جان داد!»
دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خطنویسی روی خط عاشقی!
وامهای راحتالحلقوم و ضمانتهای ضربدری!
عاقبت بخیری یک پمپ بنزین!
تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!