میرنیوز

صنایع غذایی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : صنایع غذایی

سامانه تعیین موقعیت و ردگیری افراد یا تجهیزات بومی‌سازی شد

سامانه تعیین موقعیت و ردگیری افراد یا تجهیزات بومی‌سازی شد
2024-11-16T12:20:39+03:30
سامانه RTLS با امکان تعیین موقعیت و ردگیری بی‌وقفه افراد یا تجهیزات در فضاهای سرپوشیده، گامی رو به جلو در جهت افزایش بهره‌وری، ایمنی و امنیت صنایع محسوب می‌شود.

بومی‌سازی قوام دهنده‌های صنعت غذا/ قطع وابستگی به واردات و ایجاد اشتغال پایدار

بومی‌سازی قوام دهنده‌های صنعت غذا/ قطع وابستگی به واردات و ایجاد اشتغال پایدار
2024-10-13T12:38:24+03:30
یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی و کاربردی کردن هیدروکلوییدها یا صمغ‌های ایرانی در حوزه صنعت غذا سبب ارتقا سلامت جامعه، تولید محصولات سالم و با کیفیت، ارزآوری...

اعزام هیات های تجاری و فناوری ایران به شرق آفریقا

اعزام هیات های تجاری و فناوری ایران به شرق آفریقا
2023-08-29T14:30:00+03:30
مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی بنا دارد، یک هیات تجاری-فناوری را در هفته آخر مهرماه به شرق آفریقا اعزام کند.

رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی برگزار می شود/ راه اندازی کلینیک مجازی تغذیه

رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی برگزار می شود/ راه اندازی کلینیک مجازی تغذیه
2023-08-01T10:43:56+03:30
رئیس انستیتو و دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی پاییز سال جاری توسط انستیتو برگزار خواهد شد.

انعقاد ۳ تفاهم نامه با دانش بنیان ها در حوزه صنایع غذایی

انعقاد ۳ تفاهم نامه با دانش بنیان ها در حوزه صنایع غذایی
2023-07-18T14:25:35+03:30
در حاشیه سی و هفتمین رویداد تبادل فناوری حوزه صنایع غذایی، ۳ تفاهم نامه میان شرکت های دانش بنیان و یک هلدینگ تجاری بزرگ منعقد شد.

ارائه دستاوردهای ۶۳ شرکت دانش بنیان در رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی

ارائه دستاوردهای ۶۳ شرکت دانش بنیان در رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی
2023-05-30T09:27:27+03:30
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ۶۳ شرکت دانش بنیان محصولات خود را در رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی به نمایش گذاشته اند.

حضور ۵۸ شرکت دانش‌بنیان در رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی

حضور ۵۸ شرکت دانش‌بنیان در رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی
2023-05-29T16:27:26+03:30
رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی روز سه‌شنبه، نهم خرداد ماه با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌شود.

رویداد تبادل فناوری در حوزه صنایع غذایی برگزار می‌شود

رویداد تبادل فناوری در حوزه صنایع غذایی برگزار می‌شود
2023-05-24T13:47:07+03:30
صندوق نوآوری و شکوفایی سی‌وهفتمین رویداد تبادل فناوری در حوزه صنایع غذایی را روز سه‌شنبه ۹ خرداد ماه جاری برگزار می‌کند.

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد
2023-03-04T15:03:31+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد.

غنی سازی محصولات غذایی بسته بندی با پروبیوتیک

غنی سازی محصولات غذایی بسته بندی با پروبیوتیک
2023-02-22T09:13:44+03:30
عضو هیئت مدیره انجمن انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران گفت: در بحث پروبیوتیک ها، تاکید بر ماهیت زنده میکروارگانیسم ها است.

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها
2023-02-20T11:30:10+03:30
دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: در حال حاضر دنیا بر روی موضوع محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می کند.

پژوهش محقق ایرانی برای تولید شکلات سالم تر

پژوهش محقق ایرانی برای تولید شکلات سالم تر
2023-01-14T10:44:27+03:30
گروهی از محققان با همکاری یک پژوهشگر ایرانی با کمک زبان مصنوعی روی شکلات تحقیقی انجام داده اند تا نوعی از این ماده غذایی را تولید کنند که چربی کمتری دارد و س...

کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد

کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد
2023-01-10T07:13:52+03:30
یک دکترای صنایع غذایی، درباره مناسب‌ترین ظروف قابل استفاده در مایکروویو توضیحاتی ارائه داد.

نقشه راه صمغ‌های بومی و چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران تدوین شد

نقشه راه صمغ‌های بومی و چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران تدوین شد
2023-01-08T12:04:48+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت:تدوین نقشه راه صمغ‌های بومی کشور و چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران از اقدامات این موسسه به شمار می رود.

تدوین برنامه پنج ساله امنیت غذایی/ ضرورت نظام مند بودن پژوهشهای امنیت غذایی

تدوین برنامه پنج ساله امنیت غذایی/ ضرورت نظام مند بودن پژوهشهای امنیت غذایی
2023-01-05T08:53:42+03:30
عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: در این موسسه توانستیم برنامه ۵ ساله در زمینه امنیت غذایی را در ۴ محور تدوین کنیم.

پودر تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن با فرآوری غلات تولید شد

پودر تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن با فرآوری غلات تولید شد
2023-01-03T13:26:58+03:30
محققان کشور موفق به تولید پودر غذایی تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن با فرآوری غلات شدند که موثر در کاهش مرگ و میر کرونا است.

۵۰ پروژه ملی در ۳ حوزه اولویت‌دار اجرا می شود

۵۰ پروژه ملی در ۳ حوزه اولویت‌دار اجرا می شود
2022-11-20T15:52:17+03:30
بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با اجرای ۵۰ پروژه ملی در ۳ حوزه اولویت‌دار گامی بزرگ به سمت تامین امنیت غذایی برداشته می‌...

استاندارد مواد غذایی پرمصرف تدوین می‌شود

استاندارد مواد غذایی پرمصرف تدوین می‌شود
2022-11-01T18:32:38+03:30
بر اساس انعقاد تفاهم نامه ای بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و اداره کل استاندارد خراسان رضوی استانداردهای مواد غذایی پرمصرف تدوین می شود.

رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب شد

رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب شد
2022-10-08T13:12:06+03:30
با حکم وزیر علوم، دکتر سیّد محمد علی رضوی به عنوان رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب شد.

حمایت از طرح های فناورانه برای تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی

حمایت از طرح های فناورانه برای تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی
2022-09-18T14:42:55+04:30
با استفاده از نوآوری و فناوری، بازار بومی تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی رونق می‌گیرد تا ارزش افزوده این صنعت در کشور بیشتر شود.

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد
2022-09-11T10:15:21+04:30
نقشه جامع اصالت سنجی عسل با هدف اطمینان از منبع تغذیه زنبور عسل در زمان تولید، توسط محققان کشور تدوین شد.

توسعه کسب و کار دانش بنیانها در کشاورزی و مواد غذایی/ امنیت غذایی در گرو قانونگذاری و فناوری

توسعه کسب و کار دانش بنیانها در کشاورزی و مواد غذایی/ امنیت غذایی در گرو قانونگذاری و فناوری
2022-09-10T11:28:34+04:30
مدیر گروه تولید، تجاری سازی و بازاریابی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: ما درصدد تکمیل زنجیره و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، حلقه تولیدات حوزه کشاو...

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا
2022-08-16T13:11:49+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: کارنامه صنعت غذا در حوزه سرمایه گذاری و اکوسیستم نوآوری قابل قبول نیست و نیاز به تزریق فناوری های جدید، دانش روز و ...

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد
2022-08-07T10:21:07+04:30
محققان ورقه های مخصوصی ابداع کرده اند که با تغییر رنگ، میزان نیتریت در گوشت های فراوری شده را تشخیص می دهد و از مشکلات سلامتی مرتبط با مقدار زیاد این ماده جل...

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا
2022-08-02T13:08:09+04:30
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا اجرایی شده است.

نخ خوراکی نبات تولید شد

نخ خوراکی نبات تولید شد
2022-07-25T15:21:48+04:30
محققان کشور موفق شدند فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی را بدست آورند.

ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد

ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد
2022-07-12T10:50:14+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر برای نخستین بار در کشور و با استفاده از پلیمرهای زیستی با همکاری بخش خصوص...

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود
2022-07-06T11:44:34+04:30
محققان سنگاپوری یک فناوری جدید پردازش طیور ابداع کرده‌اند که دورریز مرغ و جوجه را به صفر می‌رساند تا از این طریق تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل شود.

تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی میسر شد

تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی میسر شد
2022-06-25T15:20:44+04:30
محققان کشور موفق به تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی شدند.

راهکارهای فناورانه برای کاهش ضایعات غذایی/ مبارزه با گرسنگی پنهان

راهکارهای فناورانه برای کاهش ضایعات غذایی/ مبارزه با گرسنگی پنهان
2022-06-15T10:33:13+04:30
معاون پژوهش و فناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه برنامه ریزی هایی برای ارتقا بهره وری صنایع غذایی کشور داریم گفت: انجام پژوهش های نوآورانه ...

۱۷ اقدام مشترک برای افزایش کیفیت و کمیت غذا کاربردی می‌شود

۱۷ اقدام مشترک برای افزایش کیفیت و کمیت غذا کاربردی می‌شود
2022-06-13T16:06:33+04:30
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۷ اقدام مشترک برای افزایش کیفیت و کمیت غذا را اجرایی می کند.

چسب نواری خوراکی ابداع شد!

چسب نواری خوراکی ابداع شد!
2022-05-22T14:03:49+04:30
گروهی از دانشجویان مهندسی دانشگاه جان هاپکینز چسب نواری خوراکی ابداع کرده اند که از باز شدن ساندویچ جلوگیری می کند.

تراشه زیستی به شناسایی سموم غذایی کمک کرد

تراشه زیستی به شناسایی سموم غذایی کمک کرد
2022-05-11T15:51:59+04:30
محققان کشور موفق به طراحی تراشه های زیستی شدند که برای شناسایی سموم غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!

چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!
2022-04-20T15:14:07+04:30
محققان ژاپنی چاپستیک های الکتریکی (چوب های مخصوص غذا خوردن) ابداع و ادعا می کنند این ابزار می تواند طعم نمک غذا را بیشتر کند.

بومی‌سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی

بومی‌سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی
2022-03-12T15:36:11+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان محصولی تولید کرده که در صنایع غذایی به‌عنوان یک چاشنی محرک یا صنایع دارویی دام و طیور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بررسی کاربردهای نانو در بسته‌بندی‌های هوشمند صنایع غذایی

بررسی کاربردهای نانو در بسته‌بندی‌های هوشمند صنایع غذایی
2022-03-09T07:32:49+03:30
کاربردهای فناوری نانو در بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند مواد غذایی موضوع گفت‌وگوی زنده ستاد نانو است که از طریق لایو صفحه اینستاگرامی ستاد نانو در دسترس است. ...

طرح‌های زیستی برای توسعه صنایع غذایی حمایت می شوند

طرح‌های زیستی برای توسعه صنایع غذایی حمایت می شوند
2022-03-08T15:09:30+03:30
ستاد زیست فناوری اعلام کرد فناوران و صاحبان ایده‌ای که بتوانند با طرح‌های خود مسیر توسعه صنایع غذایی را هموار کنند برای تجاری‌سازی ایده‌های خود حمایت می‌شوند.

حمایت از طرح‌های زیستی که به توسعه صنایع غذایی کمک می‌کنند/آخرین مهلت ارسال طرح

حمایت از طرح‌های زیستی که به توسعه صنایع غذایی کمک می‌کنند/آخرین مهلت ارسال طرح
2022-03-08T11:39:27+03:30
فناوران و صاحبان ایده‌ای که بتوانند با طرح‌های خود مسیر توسعه صنایع غذایی را هموار کنند، برای تجاری‌سازی ایده‌های خود حمایت می‌شوند. ...

فعالیت بیش از ۲۵۰ شرکت دانش بنیان در حوزه امنیت غذایی

فعالیت بیش از ۲۵۰ شرکت دانش بنیان در حوزه امنیت غذایی
2022-03-05T15:49:29+03:30
ستاد توسعه زیست فناوری اعلام کرد در حال حاضر ۲۷۸ مجموعه دانش‌بنیان و خلاق برای گسترش حوزه امنیت غذایی با هم رقابت می‌کنند.

رویداد «ورود به بازار نوآوری» در حوزه امنیت غذایی برگزار می شود

رویداد «ورود به بازار نوآوری» در حوزه امنیت غذایی برگزار می شود
2022-02-20T09:02:50+03:30
یک شرکت دانش بنیان با همکاری پارک علم و فناوری زنجان اقدام به برگزاری رویداد «ورود به بازار نوآوری» در حوزه امنیت غذایی کرده است.

منفی شدن تراز تجاری صمغ‌های صنایع غذایی برای اولین بار در ۱۰ سال گذشته

منفی شدن تراز تجاری صمغ‌های صنایع غذایی برای اولین بار در ۱۰ سال گذشته
2022-02-20T00:39:28+03:30
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از اجرای پروژه مطالعات بازار جهانی صمغ‌ها و شیره‌های نباتی و تدوین نقشه راه آنها در این مؤسسه خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۹...

دستگاه خشک‌کن انجمادی ویژه مواد غذایی رونمایی شد

دستگاه خشک‌کن انجمادی ویژه مواد غذایی رونمایی شد
2022-02-19T16:16:08+03:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به تولید «دستگاه خشک‌کن انجمادی ویژه مواد غذایی» شدند که توسط معاون وزیر علوم رونمایی شد.

برچسب های هوشمند پایش لحظه ای مواد غذایی طراحی شد

برچسب های هوشمند پایش لحظه ای مواد غذایی طراحی شد
2022-02-16T09:09:28+03:30
محققان کشور موفق به طراحی برچسب های هوشمند پایش لحظه ای مواد غذایی شدند.

برنامه های معاونت علمی برای افزایش امنیت غذایی/ حمایت از تولید ارقام پرمحصول برنج و کودهای زیستی

برنامه های معاونت علمی برای افزایش امنیت غذایی/ حمایت از تولید ارقام پرمحصول برنج و کودهای زیستی
2022-02-06T08:02:54+03:30
مسئول پروژه‌های کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری برنامه های حمایتی ستاد از پروژه های مربوط به امنیت غذایی را تشریح کرد.

طراحی تراشه زیستی برای ایمنی مواد غدایی توسط محققان کشور

طراحی تراشه زیستی برای  ایمنی مواد غدایی توسط محققان کشور
2022-02-05T13:36:11+03:30
محققان کشور تراشه زیستی کریستال مایع بر پایه آپتامر جهت شناسایی و سنجش اکراتوکسین A به عنوان تهدید جدی در ایمنی مواد غذایی و سلامت انسان طراحی کردند.

حسگری برای سنجش نوعی ماده سمی در قهوه، آب‌انگور و ادویه‌جات

حسگری برای سنجش نوعی ماده سمی در قهوه، آب‌انگور و ادویه‌جات
2022-02-05T12:32:50+03:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به طراحی تراشه زیستی جهت شناسایی و سنجش اکراتوکسین A به عنوان تهدید جدی در ایمنی مواد غذایی و سلامت انسان شدند. ...

ضایعات و دور ریز ۳۵ درصدی محصولات کشاورزی در کشور

ضایعات و دور ریز ۳۵ درصدی محصولات کشاورزی در کشور
2022-01-23T17:17:11+03:30
معاون مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: طبق آمارهای رسمی به طور متوسط در ایران ۳۵ درصد از محصولات کشاورزی در بخش های مختلف زنجیره تأمین ضایع می‌شود که این...

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد
2022-01-10T12:50:03+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ورقه های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد با هدف افزایش ماندگاری میوه ها برای توسعه صادرات محصولات باغ...

افراد دچار ناامنی غذایی، بیشتر به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند

افراد دچار ناامنی غذایی، بیشتر به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند
2022-01-09T10:59:58+03:30
پژوهشگران انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با انجام یک مطالعه و ارزیابی نزدیک به سه هزار ایرانی، عنوان کردند که خانواده‌های دچار ناامنی غذایی، در ...

اجرای بیش از ۲۰۰ پروژه در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی

اجرای بیش از ۲۰۰ پروژه در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی
2022-01-08T11:16:43+03:30
ستاد توسعه زیست فناوری اعلام کرد فرآوری زیستی محصولات غذایی و کشاورزی با اجرای بیش از ۲۰۰ پروژه گسترش می‌یابد.

خشک‌کن انجمادی کاربردی در صنایع غذایی و دارویی تولید شد

خشک‌کن انجمادی کاربردی در صنایع غذایی و دارویی تولید شد
2021-12-27T16:17:45+03:30
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید خشک کن انجمادی با قابلیت پایین آوردن دما تا منفی ۹۰ درجه و کاربردی در صنایع غذایی و دارویی شدند.

امکان اندازه‌گیری دقیق جریان جرمی با ابزاری «ایران‌ساخت» مهیا شد

امکان اندازه‌گیری دقیق جریان جرمی با ابزاری «ایران‌ساخت» مهیا شد
2021-12-12T15:30:50+03:30
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت یک ابزار با دقت بالا برای اندازه‌گیری بسیار دقیق دبی جرمی سیالات شدند.

راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها
2021-11-07T09:12:27+03:30
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از مواد غذایی در کشور به صورت ضایعات و دور ریز از چرخه مصرف خارج می‌شود، گفت: از سوی دی...

۱۰۶ طرح فناورانه و خلاق در حوزه امنیت غذایی اجرایی شد

۱۰۶ طرح فناورانه و خلاق در حوزه امنیت غذایی اجرایی شد
2021-10-20T15:42:29+03:30
معاونت علمی و فناوری اعلام کرد تاکنون ۱۰۶ طرح فناورانه در حوزه امنیت غذایی اجرایی شده است.

سنجش عناصر سنگین و آلاینده بومی شد

سنجش عناصر سنگین و آلاینده بومی شد
2021-10-20T15:15:49+03:30
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به سنجش عناصر سنگین و آلاینده هایی در صنایع غذایی شدند.

تهدید بازار زعفران ایرانی از سوی تازه به دوران رسیده‌ها!/ایجاد زنجیره تولید با دانش‌بنیان‌ها

تهدید بازار زعفران ایرانی از سوی تازه به دوران رسیده‌ها!/ایجاد زنجیره تولید با دانش‌بنیان‌ها
2021-10-16T04:59:06+03:30
محققان مهاجرت زعفران به دلایل تغییر اقلیم، خشکسالی، شور شدن تدریجی اراضی کشاورزی و تقلبات به دلیل گرانی، آلودگی‌های میکروبی و بقایای سموم را از چالش‌های این ...

با چه سیاست‌هایی می‌توان مصرف شیر و لبنیات را افزایش داد؟

با چه سیاست‌هایی می‌توان مصرف شیر و لبنیات را افزایش داد؟
2021-10-13T08:55:31+03:30
در 10 سال گذشته مصرف لبنیات در خانواده‌های ایرانی کاهش داشته است. به همین دلیل پژوهشگران سیاست‌گذاری غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با انجام یک مط...

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود
2021-10-11T11:32:11+03:30
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی را ارائه می کند.

بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه صنایع غذایی ارائه می‌شود

بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه صنایع غذایی ارائه می‌شود
2021-10-11T11:08:50+03:30
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه پژوه...

محصولات بیوپلیمر از ضایعات مواد غذایی تولید شد

محصولات بیوپلیمر از ضایعات مواد غذایی تولید شد
2021-09-15T15:35:06+04:30
محققان کشور موفق شدند از ضایعات مواد غذایی و نشاسته محصولات بیوپلیمر تولید کنند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)