روغن
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : روغن
ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
2024-11-05T13:47:21+03:30
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترا...
امکان کشت مکانیزه کنجد فراهم شد
2023-07-30T14:30:31+03:30
یک شرکت دانش بنیان موفق شد برای نخستین بار و طی یک تلاش هشت ساله، به فناوری برداشت مکانیزه گیاه کنجد دست یابد.
بازگردانی روغنهای سوخته به چرخه استفاده
2022-02-02T16:22:53+03:30
یک شرکت دانشبنیان موفق به ساخت دستگاههایی شده است که میتواند با حفظ محیطزیست، روغنهای سوخته را با روشی پیشرفته مجدداً به چرخه استفاده برگرداند.
روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می شود
2022-01-14T08:18:44+03:30
به گفته محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربیهای مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب ممکن است سالها به طول عمر شما بیافزاید.
روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند
2021-11-10T07:02:28+03:30
نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.
فواید روغن نارگیل برای سلامت قلب و مغز
2021-08-23T07:16:34+04:30
اعتقاد بر این است که روغن نارگیل یکی از سالم ترین غذاهایی است که با افزودن مداوم به رژیم غذایی می تواند تاثیرات مثبت زیادی بر سلامت داشته باشد.
مراقبت از پوست با انار
2021-04-10T06:57:35+04:30
انار میوهای سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدان و ویتامین C است. آنتیاکسیدانهای این میوه، پوست را در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
...
تولید پلاستیک از ضایعات ماهی!
2021-04-07T11:10:56+04:30
پژوهشگران آمریکایی در پروژه جدیدی موفق شدهاند پلاستیکهایی را با استفاده از ضایعات ماهی ابداع کنند که قابل تجزیه زیستی هستند.
باکتریهایی که از ضایعات، روغن تولید میکنند
2021-02-06T08:26:39+03:30
پژوهشگران بیوتکنولوژی، با انجام یک مطالعه عنوان کردند که نوعی از باکتریهای رودوکوکوس میتوانند ضایعات کشاورزی مثل ساقه گندم و ضایعات صنعتی مثل آب پنیر را به...
تولید روغن حاوی امگا ۳، ۶ و ۹ از دانه کتان
2021-01-13T10:13:28+03:30
یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید روغن از دانه کتان شد که این روغن حاوی اسید چرب امگا ۳، ۶، ۹، ویتامین B، پتاسیم، منیزیم، فیبر، پروتئین و روی است.
...
خواص روغن بادام؛از تلخ تا شیرین آن
2020-12-15T07:19:57+03:30
روغن بادام یکی از شاه کلیدهای طب سنتی در درمان بیماریها بوده و مصرف آن از دیرباز در کشورها و فرهنگهای مختلف رواج داشته است. این روغن دارای مقادیر کمی از وی...
شیر کم چرب روغن پالم ندارد
2020-09-23T05:05:40+03:30
مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو صنایع غذایی کشور، گفت: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم.
راهکاری برای افزایش ویتامین دی در بدن
2020-06-25T08:11:15+04:30
نتایج یک پژوهش نشان میدهد یکی از راهکارهای افزایش ذخیره ویتامین دی مردم میتواند غنیسازی روغن کانولا با ویتامین دی باشد.
دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم
2020-06-01T10:21:16+04:30
مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم چرا که شیری که به عنوان نیم چرب...
فریب افکارعمومی با تبلیغات روغن غیرتراریخته
2020-04-02T08:12:48+04:30
اخیرا یکی از شرکتهای عرضه کننده روغنهای خوراکی در تبلیغات خود ادعا کرده که روغن غیرتراریخته تولید میکند. این در حالی است که به گفته محققان حوزه بیوتکنولوژ...
"کاملینا" دومین گیاه روغنی پُراهمیت
2020-02-19T12:55:00+03:30
در قالب پروژه سرباز نخبه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، لاین های امیدبخش پرعملکرد و باکیفیت گیاه دانه روغنی کاملینا منطبق با آب و هوای کرج شناسایی و معرفی شد....
تاثیر مخرب روغن سویا بر مغز
2020-01-20T09:34:21+03:30
پژوهشگران "دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید"(University of California, Riverside) آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند که روغن سویا نه تنها منجر به چ...