انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی
بررسی سطح امنیت غذایی در کشور
2021-01-02T16:19:53+03:30
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو امنیت غذایی را شامل دسترسی به غذای سالم و کافی در تمام ایام عمر برای داشتن زندگی سالم و فعال تع...
تولید نیمهصنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما
2020-10-26T15:04:26+03:30
گروهی از محققان انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور موفق به تولید نیمهصنعتی پروتئین قارچی شدهاند. آنها تاکنون نحوه استفاده از این پروتئین قارچی را...
شبیهسازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا
2020-08-24T07:31:27+04:30
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: شبیهسازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا نشان داد که این اثرگذاری بستگی ب...
ارتباط موفقیت تحصیلی و تغذیه
2020-06-13T14:13:19+04:30
آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور نشان میدهد، موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخصهای تغذیهای همچون قد و وزن مرتبط است....
تاثیر یک مکمل بر بیشفعالی کودکان
2020-06-10T16:07:53+04:30
براساس نتایج به دست آمده از تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، در مورد تعیین تاثیر مکمل سینبیوتیک بر روی علائم بیماری بیش فعالی-کم توجهی(AD...
دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم
2020-06-01T10:21:16+04:30
مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم چرا که شیری که به عنوان نیم چرب...
تهیه پروتئین از ضایعات هسته پرتقال
2020-05-29T08:41:15+04:30
نتایج یک پژوهش نشان میدهد که پروتئین هیدرولیز شده حاصل از هسته پرتقال میتواند در فرمولاسیون مواد غذایی به عنوان افزودنی طبیعی با قابلیت آنتیاکسیدانی و نیز...
جوشاندن شیر پاستوریزه غیرعلمی است
2020-05-27T11:54:51+04:30
دانشیار گروه و مدیر فناوریهای انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: جوشاندن شیر برای چندین دقیقه دلیلی نداشته و علمی نیست چرا که ارزش غذایی...
پایان بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال ۹۹
2020-05-18T11:14:53+04:30
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اعلام اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال ۹۹ گفت: نتایج این طرح ملی را در سال جاری آنالیز م...
طراحی اپلیکیشن "تغذیه، ایمنی و کرونا"
2020-03-21T17:37:07+04:30
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور از طراحی اپلیکیشنی برای پاسخ به نیاز روز جامعه جهت دستیابی به اطلاعات موثق، مبتنی بر شواهد و کاربردی با نام ...
بررسی آفلاتوکسین موجود در برنج ایرانی
2020-02-07T08:54:43+03:30
نتایج یک پژوهش نشان میدهد میزان غلظت آفلاتوکسین تام سنجش شده در برنج ایرانی کمتر از حد مجاز استاندارد ملی ایران (۳۰ میلیگرم در هر کیلوگرم) است و آلاینده آف...