میرنیوز

انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی

افراد دچار ناامنی غذایی، بیشتر به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند

افراد دچار ناامنی غذایی، بیشتر به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند
2022-01-09T10:59:58+03:30
پژوهشگران انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با انجام یک مطالعه و ارزیابی نزدیک به سه هزار ایرانی، عنوان کردند که خانواده‌های دچار ناامنی غذایی، در ...

با چه سیاست‌هایی می‌توان مصرف شیر و لبنیات را افزایش داد؟

با چه سیاست‌هایی می‌توان مصرف شیر و لبنیات را افزایش داد؟
2021-10-13T08:55:31+03:30
در 10 سال گذشته مصرف لبنیات در خانواده‌های ایرانی کاهش داشته است. به همین دلیل پژوهشگران سیاست‌گذاری غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با انجام یک مط...

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور منصوب شد

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور منصوب شد
2021-04-15T14:24:15+04:30
 با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم...

احتمال انتقال کرونا از طریق غذا/ احتمال انتقال در کدام غذاها بیشتر است؟

احتمال انتقال کرونا از طریق غذا/ احتمال انتقال در کدام غذاها بیشتر است؟
2021-01-25T21:34:20+03:30
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه احتمال سرایت ویروس کرونا از طریق مواد غذایی وجود دارد، گفت: این احتمال به خصوص در مورد غذاهای ...

احتمال انتقال کرونا از طریق غذا/ماندگاری کرونا در کدام غذاها بیشتر است؟

احتمال انتقال کرونا از طریق غذا/ماندگاری کرونا در کدام غذاها بیشتر است؟
2021-01-25T16:14:21+03:30
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه احتمال سرایت ویروس کرونا از طریق مواد غذایی وجود دارد، گفت: این احتمال به خصوص در مورد غذاهای ...

بررسی سطح امنیت غذایی در کشور

بررسی سطح امنیت غذایی در کشور
2021-01-02T16:19:53+03:30
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو امنیت غذایی را شامل دسترسی به غذای سالم و کافی در تمام ایام عمر برای داشتن زندگی سالم و فعال تع...

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تغییر کرد

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تغییر کرد
2020-12-02T12:46:36+03:30
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.

انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای در سازمان ملی یونسکو ثبت شد

انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای در سازمان ملی یونسکو ثبت شد
2020-11-15T10:49:37+03:30
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: پس از اقدامات و ارتباطات لازم و بررسی‌های بعمل آمده با توجه به سوابق انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع ...

ایران به عنوان پایگاه منطقه‌ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب شد

ایران به عنوان پایگاه منطقه‌ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب شد
2020-10-27T08:11:06+03:30
انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به انتخاب سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای چهار سال آینده در حوزه‌ی علوم تغذیه و صنایع غذایی پایگاه منطقه‌ای همکاری‌ها...

تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما

تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما
2020-10-26T15:04:26+03:30
گروهی از محققان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور موفق به تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی شده‌اند. آن‌ها تاکنون نحوه استفاده از این پروتئین قارچی را...

شبیه‌سازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا

شبیه‌سازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا
2020-08-24T07:31:27+04:30
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: شبیه‌سازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا نشان داد که این اثرگذاری بستگی ب...

تاثیر مکمل پروبیوتیک در افرادی که جراحی مینی‌بای‌پس داشته‌اند

تاثیر مکمل پروبیوتیک در افرادی که جراحی مینی‌بای‌پس داشته‌اند
2020-06-27T16:11:05+04:30
یکی از محققان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور تاثیر مکمل پروبیوتیک را بر بیماران چاقی که جراحی مینی بای‌پس داشته‌اند بررسی کرده است. ...

به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی/ راهکاری برای تامین سلامت لبنیات

به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی/ راهکاری برای تامین سلامت لبنیات
2020-06-21T16:31:01+04:30
نتایج پژوهش‌های محققان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی حاکی از این است که به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی از جمله پنیر به عنوان اقدا...

تحقیقاتی درباره تاثیر کرونا ویروس بر امنیت غذایی

تحقیقاتی درباره تاثیر کرونا ویروس بر امنیت غذایی
2020-06-21T08:44:21+04:30
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: به دنبال مداخلاتی هستیم که تاثیرگذاری کرونا ویروس و مش...

ارتباط موفقیت تحصیلی و تغذیه

ارتباط موفقیت تحصیلی و تغذیه
2020-06-13T14:13:19+04:30
آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور نشان می‌دهد، موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص‌های تغذیه‌ای همچون قد و وزن مرتبط است....

تاثیر یک مکمل بر بیش‌فعالی کودکان

تاثیر یک مکمل بر بیش‌فعالی کودکان
2020-06-10T16:07:53+04:30
براساس نتایج به دست آمده از تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، در مورد تعیین تاثیر مکمل سینبیوتیک بر روی علائم بیماری بیش فعالی-کم توجهی(AD...

از داستان کیک‌های آلوده تا پالم و وایتکس در شیر/ گرمی و سردی لبنیات در کتب مرجع نیست

از داستان کیک‌های آلوده تا پالم و وایتکس در شیر/ گرمی و سردی لبنیات در کتب مرجع نیست
2020-06-08T13:27:59+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: میزان مصرف سالیانه هر نفر ایرانی از شیر و مشتقات لبنیات ، بین ۶۵ تا ۷۰ لیتر و این آمار در کشورهای...

طرحی برای کاهش مصرف قند، نمک و چربی در رستوران‌ها

طرحی برای کاهش مصرف قند، نمک و چربی در رستوران‌ها
2020-06-06T11:14:36+04:30
استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه با بیان این که رستوران‌ها در کاهش مصرف قند، نمک و چربی نقش چشمگیری دارند، اما در این مورد هیچ اقدامی تا به حال ا...

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم
2020-06-01T10:21:16+04:30
مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم چرا که شیری که به عنوان نیم چرب...

تخصیص۵.۸ میلیارد دلار ارز به مواد غذایی در سال ۹۹

تخصیص۵.۸ میلیارد دلار ارز به مواد غذایی در سال ۹۹
2020-05-30T18:01:17+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در جلسه هم‌اندیشی این انستیتو با مسئولان ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام آ...

تهیه پروتئین از ضایعات هسته پرتقال

تهیه پروتئین از ضایعات هسته پرتقال
2020-05-29T08:41:15+04:30
نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که پروتئین هیدرولیز شده حاصل از هسته پرتقال می‌تواند در فرمولاسیون مواد غذایی به عنوان افزودنی طبیعی با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و نیز...

جوشاندن شیر پاستوریزه غیرعلمی است

جوشاندن شیر پاستوریزه غیرعلمی است
2020-05-27T11:54:51+04:30
دانشیار گروه و مدیر فناوری‌های انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: جوشاندن شیر برای چندین دقیقه دلیلی نداشته و علمی نیست چرا که ارزش غذایی...

بهبودیافتگان کرونا امگا۳ مصرف کنند/ احتیاط در صورت نقص عملکرد کبد

بهبودیافتگان کرونا امگا۳ مصرف کنند/ احتیاط در صورت نقص عملکرد کبد
2020-05-25T11:54:33+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور بیان کرد: با توجه به نقش واسطه‌های اسیدهای چرب امگا۳ در تضعیف ویروس آنفلوانزا، هپاتیت و کاهش التهاب در بیمار...

مردم باید خواندن لیبل بر روی مواد غذایی را یاد بگیرند

مردم باید خواندن لیبل بر روی مواد غذایی را یاد بگیرند
2020-05-21T13:34:30+04:30
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: در بخش آموزش مجازی باید بیشتر به مهارت آموزی و آموزش همگانی بپردازیم، چرا که خواندن لیبل موادغ...

پایان بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال ۹۹

پایان بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال  ۹۹
2020-05-18T11:14:53+04:30
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اعلام اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال ۹۹ گفت: نتایج این طرح ملی را در سال جاری آنالیز م...

همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده مجازی آموزش پزشکی

همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده مجازی آموزش پزشکی
2020-05-17T13:41:32+04:30
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور طی نشستی با رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت بر گسترش همکاری‌های مشترک تاکید کرد. ...

توصیه به نوشیدن شیر نیمه گرم برای افراد افسرده در بحران کرونا

توصیه به نوشیدن شیر نیمه گرم برای افراد افسرده در بحران کرونا
2020-05-12T12:28:20+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: افرادی که در بحران کرونا دچار افسردگی و اضطراب شده‌اند، بهتر است عصرها شیر نیمه گرم بنوشند و البته با ت...

انتقاد انجمن تغذیه ایران از طرح برآورد نیروی انسانی علوم تغذیه

انتقاد انجمن تغذیه ایران از طرح برآورد نیروی انسانی علوم تغذیه
2020-04-29T11:53:20+04:30
رییس انجمن تغذیه ایران به نمایندگی از جامعه تغذیه ایران نسبت به گزارش "برآورد نیروی انسانی مورد نیاز رشته‌های علوم تغذیه تا سال ۱۴۰۴" مبنی بر کاهش ...

طراحی اپلیکیشن "تغذیه، ایمنی و کرونا"

طراحی اپلیکیشن "تغذیه، ایمنی و کرونا"
2020-03-21T17:37:07+04:30
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از طراحی اپلیکیشنی برای پاسخ به نیاز روز جامعه جهت دستیابی به اطلاعات موثق، مبتنی بر شواهد و کاربردی با نام ...

مردم از مصرف خودسرانه مکمل‌ها پرهیز کنند/کبد چرب و سردرد و تهوع از عوارض اشباع ویتامین‌هاست

مردم از مصرف خودسرانه مکمل‌ها پرهیز کنند/کبد چرب و سردرد و تهوع از عوارض اشباع ویتامین‌هاست
2020-03-11T20:14:34+03:30
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، مردم قبل از مصرف مکمل‌ها و مولتی ویتامین‌ها با مشاورین و متخصصان علوم تغذ...

بررسی آفلاتوکسین موجود در برنج ایرانی

بررسی آفلاتوکسین موجود در برنج ایرانی
2020-02-07T08:54:43+03:30
نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد میزان غلظت آفلاتوکسین تام سنجش شده در برنج ایرانی کمتر از حد مجاز استاندارد ملی ایران (۳۰ میلی‌گرم در هر کیلوگرم) است و آلاینده آف...

شناسایی و تعیین آلاینده‌ها در مواد مغذی و بررسی اثرات آنها بر سلامت

شناسایی و تعیین آلاینده‌ها در مواد مغذی و بررسی اثرات آنها بر سلامت
2019-12-29T10:27:08+03:30
با امضای تفاهم‌نامه میان پژوهشکده علوم غدد درون‌ریز و متابولیسم و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور فصل جدیدی از همکاری‌های مشترک علمی- پژوهشی میان...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)