میرنیوز
به گزارش ایسنا، مرتضی عبداللهی با بیان این مطلب گفت: برنامههای ملی در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور شامل دورههای چهارساله است و در حال حاضر که در سال ۲۰۲۰ قرار داریم، این دوره تا دو ماهه آینده به اتمام میرسد. البته ما برای دوره چهارساله جدید سه TOR نوشتیم که هر کدام فعالیت های خود را دارند و عمدتا در ارتباط با بهبود تغذیه مردم، ارتقای آگاهی و دانش مردم و برگزاری کارگاههای آموزشی برای کشورهای منطقه است. چرا که ما در منطقه مدیترانه شرقی تنها مرکز همکار در تغذیه هستیم.
وی درباره اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف بیان کرد: این طرح را که عمده کارهایش پیچیده بود و از دو سال گذشته انجام شده و به مدیریت دادهها رسیده است، متاسفانه سیستم نتوانسته مدیریت کند. اما این طرح با حضور دکتر رزاز رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور دوباره حرکت کرده است و امیدواریم در سال ۹۹ بتوانیم نتایج مصرف را آنالیز کنیم و گزارش نهایی را ارائه دهیم تا سیاستگذاران و مدیران بتوانند از طرح استفاده کنند.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه دانشکده و انستیتو در کنار هم قرار دارند و فعالیت میکنند، تصریح کرد: ما در بخش دانشکده عمدتا در چارچوب ضوابط و سیاستهای دانشگاه برنامهریزی میکنیم و سیاستهای دانشکده در سطح دانشگاه تعیین و ابلاغ میشود.
عبداللهی گفت: در حال حاضر لاینهای تحقیقاتی خاصی از سوی دانشگاه معرفی نشده است، اما همکاران عضو هیئت علمی در این لاینها فعالیت دارند و ما نیز آنها را مدیریت کرده و بودجههایی را که نیاز دارند را فراهم میکنیم تا بتوانند تحقیقات مرتبط را در چارچوب سیاستها و برنامههای دانشگاه انجام دهند.
وی ادامه داد: در بخش انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به عنوان یک نهاد ملی مردم را با مسائل مختلف که مهمترین آن راهنماهای غذایی است، آشنا کنیم و در حال حاضر به دلیل اپیدمی کرونا، سرعت این راهنماها کند شده است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با بیان این که «راهاندازی و اعتلای واحد ترجمان واحد دانش همگانی را در دستور کار داشتیم و همچنین در حال راهاندازی وب سایتی در راستای آگاهی و آموزش مردم در بخش راهنمای غذایی هستیم»، گفت: طی دو ماه گذشته، اپلیکیشن تاک را راهاندازی کردیم و به این فکر هستیم که اپلیکیشن دیگری راهاندازی کنیم و جدول ترکیبات غذایی را ارائه دهیم.
بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، وی در خصوص پیشرفت طرحهای ملی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی و پذیرفتن پیشنهادات سایر همکاران در مورد طرحها ابراز امیدواری کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا