میرنیوز
به گزارش ایسنا، جلالالدین میرزای رزاز با بیان این مطلب گفت: به بیماران بهبود یافته از کرونا توصیه میشود دو بار در هفته ماهی چرب(قزل آلا) و روزانه دو عدد گردو در صبحانه مصرف کنند و افراد از روغن های حاوی اسید امگا ۳ همچون زیتون و کانولا استفاده کنند.
وی افزود: با توجه به مشکلات عصبی و روانی، سن بیماران مبتلا به کرونا و اثرات امگا ۳، افراد باید روزانه ۵۰۰-۲۵۰ میلی گرم امگا۳ از طریق رژیم غذایی و یا در صورت عدم دسترسی از طریق غذا، مکمل دریافت کنند.
رئیس انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: با توجه به اینکه تا مدتی پس از بهبود از بیماری کروناویروس، نقص در عملکرد کبد گزارش شده است، بنابراین باید توصیه به مکمل یاری امگا۳ با احتیاط صورت پذیرد و در صورت مکمل یاری آنزیمهای کبدی چک شود. البته در صورت مصرف مکمل به تداخل امگا۳ با ویتامین E، زنجبیل، جینسینگ و داروها دقت شود.
میرزای رزاز در ادامه به مصرف زینک(روی) برای کروناویروس اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه روی میتواند مانع از تکثیر کروناویروس و کاهش عفونت دستگاه تنفسی تحتانی و عوارض ناشی از اسهال( در ۳۰ درصد افراد) شود، توصیه به مصرف روی، از منابع غذایی و در حد ۸ تا ۱۱ mg به طور روزانه مصرف کنند.
وی بیان کرد: کودک مبتلا به کرونا با علایم اسهال پس از بهبود، باید به مدت ۱۴-۱۰ روز، مکمل روی در حد ۲۰ میلی گرم در روز دریافت کنند.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: سطوح روی در بیماران مبتلا به کرونا با هیپوآلبونیمی کاهش یافته نشان داده میشود و ممکن است کاذب باشد. در سالمندان که اشتهای کافی ندارند میتوان مکمل یاری کوتاه مدتی را در حد DRI و یا دوز ۲۵-۲۰ میلی گرم انجام داد.
میرزای رزاز در خصوص توصیههای بهداشت موادغذایی گفت: برای داشتن تغذیه صحیح و متعادل باید به بهداشت موادغذایی توجه کرد. رعایت بهداشت موادغذایی بخصوص در زمان شیوع بیماری و بحرانها حائز اهمیت است. موادغذایی در هر مرحله از تولید تا مصرف در منزل ممکن است آلوده به مواد شیمیایی و یا میکروارگانیسم ها شوند.
وی افزود: در شرایط شیوع بیماریها باید راههای انتقال عوامل بیماریزا شناسایی و با رعایت بهداشت در همه مراحل خرید، آوردن در منزل، جاسازی در یخچال، کمد یا انبار موادغذایی(مواد خشک)، و مصرف آن، به جلوگیری از انتقال ویروس توجه داشته باشیم. در شرایط فعلی و با توجه به مدت زمان زنده ماندن ویروس کووید ۱۹ در سطوح مختلف، پارچه، اجسام فلزی و… و از آنجایی که موادغذایی را از فروشگاههای مختلف تهیه میکنیم، باید نکات لازم را رعایت کنیم.
بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، میرزای رزاز در پایان بیان کرد: پیشگیری از ابتلا به بیماریهای منتقله از طریق غذا(کرونا ویروس) شامل نحوه خرید موادغذایی، آماده سازی و نگهداری موادغذایی در منزل و مصرف آن است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است