پنیر
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : پنیر
لپه به پنیر تبدیل می شود!
2022-06-11T10:19:54+04:30
محققان سعی دارند از لپه، پنیر گیاهی تولید کنند. آنها مبنای اولیه چنین پنیری را ابداع کرده و اکنون مشغول ارتقای طعم و بافت آن هستند.
پنیرک، یک آنتی بیوتیک گیاهی
2022-01-01T19:21:30+03:30
از گیاه پنیرک به عنوان گیاهی با اثرهای مختلف یاد شده است، به طور مثال منبع غنی از ویتامین های AوBو C بوده و همچنین دارای مواد لعابی، تاننها، مواد رزینی، اگز...
تولید پنیر گیاهی از جلبک
2021-11-16T15:35:52+03:30
محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کردهاند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.
کاهش مصرف ۳ ماده غذایی از خطر زوال عقل می کاهد
2021-09-20T06:08:17+04:30
به گفته محققان، داشتن یک رژیم غذایی مناسب مغر می تواند به بهبود عملکرد مغز و سلامت قلب کمک کند. جایگزینی غذاهای چرب و فرآوری شده با غلات کامل و سبزیجات سالم ...
درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلودهاند
2020-12-27T07:33:13+03:30
انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماریزای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نی...
مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی کمک می کند
2020-12-13T06:23:17+03:30
بر اساس تحقیقات جدید، تغذیه ممکن است تأثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سالهای بعد داشته باشد. یافته ها نشان می دهد پنیر در برابر مشکلات شناختی مرتبط با سن نقش ...
راهی برای بهبود کیفیت پنیر کمچرب
2020-02-25T08:26:51+03:30
مصرف غذاهای سالم و مطابق با دستورات پزشکی، یکی از مهمترین راههای سالم نگهداشتن اندامهای حیاتی بدن است. ولی اینگونه غذاها اغلب در طعم و ظاهر دارای وضعیتی...