میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، محققان در سراسر جهان سعی دارند گزینه های گیاهی جایگزینی برای غذاهای محبوب بسازند. اکنون قرار است از لپه، پنیر تولید کنند!
تحقیقی که در دانشگاه کپنهاگن منتشر شده مبنایی برای تولید پنیر از پروتئین لپه را فراهم کرده است. این بدان معنا است که آنها پایه ای از لپه تخمیر شده تولید کرده اند که به عنوان پایه تولید پنیر به کار می رود و حاوی ۱۰ درصد پروتئین است.
البته باید فعالیت های بیشتری انجام شود تا طعم و بافت آن شبیه پنیر تولید شده از شیر شود.
این تحقیق در ژانویه ۲۰۲۲ میلادی در ژورنال « فودز» منتشر شده و در آن محتوای بسیار مغذی و حافظ محیط زیست آن بررسی شد.
این نوع حبوبات را می توان در دانمارک کشت کرد و به همین دلیل به حفظ محیط زیست کمک می کند. محققان امیدوارند در آینده شیوه عملکرد پروتئین ها و تخمیر آن را درک کنند.
در حال حاضر پنیرهای گیاهی از موادی مانند آجیل نیز تولید می شود. اما تولید آنها گرانبها است و چندان حافظ محیط زیست نیست.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد