میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، محققان دانشگاه تافتس کشف کردند که این باکتریها به ترکیبات آلی فرار(VOC) که توسط قارچها در پوسته تولید شده و در هوا آزاد میشوند، پاسخ میدهند و طعمهای خوشمزهای را که در پنیر یافت میشود،تولید میکنند. ترکیبی از باکتریها، مخمرها و قارچها در عطر و طعم پنیر نقش بسیار مهمی دارند، بنابراین کارشناسان میگویند کشف چگونگی کنترل اکوسیستم میکروبی یک موفقیت در هنر تولید پنیر است.
"بنجامین ولف"(Benjamin Wolfe) استاد زیست شناسی و از محققان این مطالعه گفت: انسانها صدها سال از رایحههای متنوع پنیرها قدردانی کردهاند ، اما اینکه این عطرها چگونه بر روی زیست شناسی میکروبیوم پنیر تأثیر میگذارند مورد مطالعه قرار نگرفته است.
آخرین یافتههای ما نشان میدهد که میکروبهای پنیر میتوانند از این عطرها برای تغییر چشمگیر زیست شناسی خود استفاده کنند. با رشد باکتریها و قارچها بر روی پنیرهای رسیده، آنزیمهایی ترشح میشوند که اسیدهای آمینه را تجزیه میکنند تا ترکیباتی تولید کنند که به طعم و عطر پنیر کمک میکنند. آنها دلیلی بر بوی خاص پنیرهایی مانند کامامبر(Camembert)، استیلتون(stilton) و لیمبرگر(limburger ) هستند. برای مثال پنیر کامامبر طعمی تند دارد و هرچه بیشتر برسد، بافت پنیر نرمتر و بوی آن تندتر میشود.
محققان دریافتند که ترکیبات آلی فرار نه تنها به طعم و بافت پنیر کمک میکنند، بلکه روشی را برای ارتباط قارچها و تغذیه آنها با میکروبیوم پنیر فراهم میکنند.
"کیسی کوزتا"(Casey Cosetta) یکی از نویسندگان این تحقیق، گفت: این باکتریها قادر به خوردن چیزی هستند که از نظر ما بو محسوب میشود. با استفاده از ترکیبات آلی فرار، قارچها واقعاً کمک مفیدی به رشد باکتریها میکنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند