میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دادههای جمع آوری شده از ۱۷۸۷ فرد در رده سنی ۴۶ تا ۷۷ سال را در بریتانیا بررسی کردند.
این شرکت کنندگان در بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، پرسشنامههای را تکمیل کردند و سپس در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ و مجدداً ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، تحت دو ارزیابی مجدد قرار گرفتند.
شرکت کنندگان در این سوالات در مورد نوع غذای مصرفی شأن پاسخ دادند. محققان بعد از بررسی پاسخ شرکت کنندگان به نتایج زیر دست یافتند:
۱. نشان داده شد که پنیر محافظ ترین ماده غذایی در برابر مشکلات شناختی مرتبط با سن، حتی در اواخر عمر است.
۲. مشخص شد که مصرف هفتگی گوشت بره، و نه سایر گوشتهای قرمز، باعث بهبود قدرت شناختی طولانی مدت میشود.
۳. مصرف بیش از حد نمک بد است، اما فقط افرادی که در معرض ابتلاء به بیماری آلزایمر هستند برای پیشگیری از مشکلات شناختی به مرور زمان میتوانند در این مورد اغماض کنند.
محققان معتقدند انتخاب درست ماده غذایی میتواند از بیماری و زوال شناختی پیشگیری نماید.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد