پروتئین
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : پروتئین
مصرف متعادل پروتئین کلید جوانی است
2023-06-08T00:27:26+03:30
یک مطالعه جدید بر روی موش ها نشان می دهد که مصرف مقدار متوسط پروتئین ممکن است بیشتر برای حفظ سلامت متابولیک مفید باشد.
کاهش خطر مرگ زودرس با مصرف پروتئین های گیاهی
2022-08-30T07:02:06+04:30
عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد افراد برای کاهش خطر مرگ زودرس، پروتئین های گیاهی را جایگزین پروتئین های حیوانی کنند
پروتئین عنکبوت امیدی برای درمان سرطان
2022-03-16T09:19:33+03:30
پروتئین "پی۵۳" (p۵۳) از سلولهای ما در برابر سرطان محافظت میکند و هدف جالبی برای درمان سرطان است. اما مشکل آنجاست که این پروتئین به سرعت در سلول ت...
درمان آسم شدید با مولکول ضدالتهابی
2022-03-05T10:02:51+03:30
محققان کالج ترینیتی در دوبلین ایرلند برای نخستین بار دریافتهاند که یک مولکول ضدالتهابی میتواند به درمان آسم شدید کمک کند.
تولید فرآوردههای پروتئینی با منشأ گیاهی
2022-02-26T10:06:13+03:30
یک شرکت فناور با دریافت تسهیلات سرمایه در گردش از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینهها موفق به تولید فرآوردههای پروتئینی با منشا گیاهی ش...
مقابله با آلزایمر به کمک نانوپاککنندهها
2022-02-15T17:06:06+03:30
بررسی جدید پژوهشگران چینی نشان میدهد که شاید نوعی از نانوپاککنندهها بتوانند به پاکسازی پروتئینهای سمی و مقابله با آلزایمر بپردازند.
...
پروتئین گیاهی که ردیاب دود است!
2022-02-13T13:52:49+03:30
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نوعی پروتئین گیرنده را معرفی کردهاند که دود را ردیابی میکند و میتواند نقش حسگر هورمون رشد را نیز داشته باشد.
...
ساخت عضله مصنوعی از پروتئین طبیعی
2022-01-30T13:27:32+03:30
پژوهشگران آلمانی با استفاده از یک پروتئین طبیعی، نوعی عضله مصنوعی را پرورش دادهاند که میتوان انقباض آن را کنترل کرد.
سلولها چگونه غذا میخورند؟
2022-01-01T10:08:07+03:30
پژوهشگران آمریکایی در پژوهش جدید خود به بررسی نحوه غذا خوردن سلولها پرداختهاند.