میرنیوز
به گزارش ایسنا، فرزانه بهرامی، عضو هیات مدیره این شرکت فناور در ارتباط با محصول تولیدی این شرکت گفت: محصول شرکت ما تولید فرآوردههای پروتئینی کاملا گیاهی است که در آن از هیچ گونه فرآورده حیوانی استفاده نشده است.
بهرامی مواد اصلی تشکیل دهنده این محصولات را شامل انواع فیبرهای گیاهی مانند فیبرگندم، فیبر بامبو، ایزوله سویا، نشاسته و آرد دانست و ادامه داد: این محصول میتواند در سبد غذایی گیاهخواران و همچنین سایر افراد قرار گیرد؛ چراکه از لحاظ قیمتی از پروتئینهای حیوانی بسیار مقرون به صرفهتر است، بنابراین میتواند جایگزین مناسبی برای پروتئینهای حیوانی در سبد غذایی خانوادهها باشد.
وی غنی بودن این محصول از پروتئینهای گیاهی را از جمله مزایای قابل توجه این محصول عنوان کرد و گفت: آزمایشهای انجام شده در این محصولات نشان میدهد که حدود ۱۸ درصد پروتئین خالص در این محصول داریم که میتواند یک منبع تامین کننده پروتئین برای افراد باشد.
این فعال حوزه فناوری ادامه داد: این محصول فاقد نیترات است، بنابراین افراد از آسیبهایی که با مصرف نیترات به کبد وارد میشود، ایمن خواهند بود؛ همچنین ما محصولات دیگری نیز داریم که فاقد گلوتن است و مناسب افرادی است که به دلیل حساسیتهای غذایی و یا موارد دیگر منع مصرف گلوتن دارند.
به نقل از روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن، عضو هیات مدیره این شرکت، بازار هدف محصول تولیدی شرکت را خوب عنوان کرد و گفت: در ایران ما جزو اولین و دومین تولیدکنندههای محصولات کاملا گیاهی و فاقد گلوتن هستیم و بنابراین رقیب جدی در بازار نداریم.
بهرامی با بیان اینکه برای توسعه این فناوری از تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن بهره بردیم، خاطر نشان کرد: ما از تسهیلات سرمایه در گردش صندوق سلامت ثامن استفاده کردیم و توانستیم در کنار تامین هزینههای تحقیق و توسعه محصول، بخشی از هزینههای خرید مواد اولیه را نیز با این تسهیلات تامین کنیم.
حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن نیز با اشاره به فعالیتهای فناورانه این شرکت، گفت: این شرکت که در زمینه تحقیق و توسعه و همچنین پژوهش در حوزه محصولات غذایی گیاهی و مکملهای گیاهی فعالیت دارد، از شرکتهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآوردههای دارویی خراسان است که با دریافت تسهیلات سرمایه در گردش از صندوق سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینهها موفق به تولید فرآوردههای پروتئینی غیرگوشتی شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد