لبنیات
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : لبنیات
چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم
2023-05-30T13:14:05+03:30
شیر و محصولات لبنی، بهترین تأمین کننده ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز بدن هستند که اگر حذف شوند؛ با عوارض ناگواری همراه خواهند بود.
تولید پنیر گیاهی از جلبک
2021-11-16T15:35:52+03:30
محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کردهاند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.
تولید خامه گیاهی از عدس !
2021-09-21T12:29:08+04:30
یک مجموعه کافی شاپ زنجیره ای در آمریکا در طرحی آزمایشی خامه گیاهی تولید شده از عدس را به مشتریانش ارائه می کند.
تهیه بستنی و لبنیات از شیر قارچ!
2021-08-17T13:56:02+04:30
یک استارت آپ آمریکایی با وارد کردن کد ژنتیک پروتئین وی به قارچ، پروتینی با ساختار مولکولی یکسان با شیر ابداع کرده است.
مضرات کمبود پروتئین در بدن را بشناسید
2021-06-28T01:26:09+04:30
نقش پروتئین معمولاً با افزایش عضله مرتبط شناخته می شود اما پروتئین دارای مزایای متعددی، از متابولیسم گرفته تا سنتز عضلات است.
۵ محصول فناورانه زیست فناوری رونمایی شد
2021-04-08T14:07:38+04:30
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید پنج محصول فناورانه «واکسن آبزیان یرسین»، «استارتر لبنی»، «توکسین بایندر ۴جزئی»، «پروبیوتیک پیشگیری از سالمونلا» و «کر...
درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلودهاند
2020-12-27T07:33:13+03:30
انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماریزای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نی...
شیر کم چرب روغن پالم ندارد
2020-09-23T05:05:40+03:30
مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو صنایع غذایی کشور، گفت: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم.