شير
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : شير
کاهش عطش در ماه رمضان با مصرف خاکشیر
2022-04-13T10:37:22+04:30
یکی از گیاهانی که کـم و بـیش بـرای بهبود وضعیت گوارشی افراد توصیه شـده، خاکشیر اسـت که گیاهی علفی یک ساله یـا دو سـاله و از تیـره شب بو میباشد.
...
ساخت دستگاهی برای تشخیص "آفلاتوکسین" در شیر
2021-08-14T08:45:58+04:30
آفلاتوکسین، یک ماده سمی معروف است که حضور آن در مواد غذایی میتواند موجبات ناسالم شدن آنها را فراهم آورد. محققان کشور برای تشخیص دقیق این سم در شیر که از مو...
اطلاعیه جذب محقق پسادکتری صنعتی
2021-07-01T09:56:14+04:30
دانشگاه شیراز از فارغالتحصیلان دوره دکتری رشتههای مدیریت صنعتی، کارآفرینی و مهندسی صنایع در قالب آئیننامه پذیرش پسا دکتری صنعتی، دعوت به همکاری میکند.
...
تولید شیر انسان خارج از بدن برای نخستین بار
2021-06-29T12:56:08+04:30
دانشمندان برای اولین بار در دنیا موفق به تولید شیر انسان خارج از پستان شدهاند که این فرمول جدید عاری از سموم محیطی، مواد حساسیتزای غذایی و داروها است.
...
راهی برای تداوم شیردهی تا پایان دو سالگی
2021-05-01T10:08:55+04:30
پژوهشگران یک مطالعه عنوان کردند که حمایت یک نفر «همتا» در دوران شیردهی مادران نخستزا و کمتجربه میتواند در تداوم شیردهی تا پایان دو سالگی موثر باشد.
...
بررسی یکی از چالشهای مهم صنعت نفت
2020-12-23T15:53:14+03:30
روشهای آنالیز آسیب سازند، در یک مطالعه با هماری مشترک محققان دانشگاه حکیم سبزواری، دانشگاه شیراز و امپریال کالج لندن بررسی شد.
...
میزان اسیدهای چرب ترانس در شیرینیهای ایرانی
2020-08-12T07:54:20+04:30
نتایج یک پژوهش نشان میدهد اسیدهای چرب ترانس در برخی شیرینیهای سنتی ایرانی بالاتر از حد استاندارد است و مصرف این محصولات میتواند خطری جدی برای افراد دارای ...
دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم
2020-06-01T10:21:16+04:30
مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم چرا که شیری که به عنوان نیم چرب...
جوشاندن شیر پاستوریزه غیرعلمی است
2020-05-27T11:54:51+04:30
دانشیار گروه و مدیر فناوریهای انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: جوشاندن شیر برای چندین دقیقه دلیلی نداشته و علمی نیست چرا که ارزش غذایی...
نخستین مشاهده کروناویروس در شیر مادر
2020-05-24T11:07:54+04:30
دانشمندان میگویند آزمایش کروناویروس در شیر یک مادر مبتلا به کووید-۱۹ مثبت شده است، اما هنوز مشخص نیست که آیا این ویروس میتواند از طریق شیر مادر منتقل شود ی...
کارخانه نوآوری شیراز افتتاح میشود
2020-02-16T12:30:35+03:30
کارخانه نوآوری شیراز با هدف تکمیل زنجیره زیستبوم کارآفرینی و نوآوری به همت معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری افتتاح میشود.
بزرگترین جدول تناوبی کشور رونمایی شد
2020-01-22T12:54:56+03:30
بزرگترین ماکت جدول تناوبی عناصر کشور در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه شیراز و جمعی از اساتید و دانشجویان در این دانشگاه رونمایی شد.
...
"آب شیرینکن حرارتی" در کشور تولید شد
2020-01-13T19:11:54+03:30
نمک زدایی یا شیرینسازی آب فرآیندی است که مواد معدنی از آب شور جدا میشود و حاصل آن آب شیرین میشود که میتواند برای مصارف آب شرب انسان، آبیاری مزارع و باغات...