میرنیوز

گوشت قرمز

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : گوشت قرمز

گوشت قرمز عامل سرطان روده بزرگ/ ریسک بیماری پوستی در کودکان چاق

گوشت قرمز عامل سرطان روده بزرگ/ ریسک بیماری پوستی در کودکان چاق
2024-08-30T01:30:10+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

گوشت قرمز می تواند عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان باشد

گوشت قرمز می تواند عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان باشد
2024-08-24T06:03:32+03:30
یک مطالعه جدید ادعا می کند که سرنخ هایی وجود دارد که نشان می دهد گوشت قرمز و فرآوری شده می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در جوانان شود.

گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول

گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول
2024-08-22T23:56:56+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

مصرف گوشت قرمز با خطر ابتلا به دیابت مرتبط است

مصرف گوشت قرمز با خطر ابتلا به دیابت مرتبط است
2024-08-18T23:50:12+03:30
یک مطالعه جدید هشدار می دهد که گوشت قرمز حاوی نوعی آهن است که می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهد.

ارتباط مصرف گوشت و دیابت / سبک زندگی بد عامل مرگ های سرطانی

ارتباط مصرف گوشت و دیابت / سبک زندگی بد عامل مرگ های سرطانی
2024-07-26T05:09:39+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت می‌کاهد

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت می‌کاهد
2024-07-21T06:16:19+03:30
یک پروژه شبیه‌سازی بین‌المللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌توان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت کم می‌کند

کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت کم می‌کند
2024-07-21T05:09:40+03:30
یک پروژه شبیه‌سازی بین‌المللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌توان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت
2023-06-17T07:00:46+03:30
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.

گوشت قرمز و قند عامل بروز سرطان روده در افراد جوان

گوشت قرمز و قند عامل بروز سرطان روده در افراد جوان
2023-06-15T06:54:04+03:30
به گفته محققان، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و قند با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد
2023-03-04T15:03:31+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد.

محصولات لبنی نقش حفاظتی در مقابل دیابت نوع۲ دارند

محصولات لبنی نقش حفاظتی در مقابل دیابت نوع۲ دارند
2022-09-22T01:22:52+03:30
نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشت های قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست.

گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد

گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد
2022-08-05T07:01:08+04:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف روزانه یک همبرگر ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد، اما نه لزوماً به دلایلی که مردم اغلب فکر می‌کنند.

مکمل ویتامین B۶ به کاهش اضطراب کمک می کند

مکمل ویتامین B۶ به کاهش اضطراب کمک می کند
2022-07-26T05:55:10+04:30
افزایش سطح ویتامین B۶ ممکن است به کاهش احساس اضطراب و افسردگی کمک کند.

امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد

امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد
2022-07-13T16:16:51+04:30
ستاد توسعه زیست فناوری درصدد است ۵ اقدام ملی در صدد افزایش امنیت و سلامت گوشت و مرغ را اجرایی کند.

مراقب تب کنگو باشید/گوشت قرمز در چه شرایطی مصرف شود

مراقب تب کنگو باشید/گوشت قرمز در چه شرایطی مصرف شود
2022-06-08T15:13:14+04:30
متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی هنگام ذبح حیوان، گفت: برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت را قبل از مصرف ۴۸ ساعت در دمای...

مصرف پروتئین ریسک فشارخون بالا را کم می کند

مصرف پروتئین ریسک فشارخون بالا را کم می کند
2022-03-15T06:29:32+03:30
محققان می گویند دریافت پروتئین از منابع مختلف می تواند به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک کند.

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی
2022-03-06T06:49:29+03:30
بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

ارتباط مصرف اسیدآمینه های سولفور با ریسک بیماری قلبی و مرگ

ارتباط مصرف اسیدآمینه های سولفور با ریسک بیماری قلبی و مرگ
2022-03-06T06:36:10+03:30
بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

کاهش مصرف گوشت ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

کاهش مصرف گوشت ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
2022-02-27T06:22:50+03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند یا حداقل برای مصرف آن محدودیت قائل می‌شوند، با کاهش خطر ابتلا به برخی از شایع‌ترین سرطا...

ارتباط مصرف گوشت با ریسک ابتلا به بیماری ام اس

ارتباط مصرف گوشت با ریسک ابتلا به بیماری ام اس
2022-02-01T06:43:28+03:30
مطالعات نشان می دهد خوردن گوشت بیشتر و بروز تغییرات در خون، سیستم ایمنی و اکولوژی روده همگی با علائم بدتر ام اس مرتبط هستند.

گوشت قرمز به قلب آسیب می رساند

گوشت قرمز به قلب آسیب می رساند
2022-01-01T06:04:48+03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که در دوستداران گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی از طریق زنجیره ای از رویدادهایی که در روده رخ می دهد افزایش یابد.

تاثیر مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلب افراد

تاثیر مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلب افراد
2021-12-25T10:34:25+03:30
سال‌هاست که به افراد توصیه می‌شود در وعده‌‎های غذایی خود استیک کمتری مصرف کنند چرا که تحقیقات نشان داده است رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز کمتر برای سلامت قلب...

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر ۳ بعدی تولید شد

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر ۳ بعدی تولید شد
2021-08-25T14:49:49+04:30
محققان ژاپنی روشی برای چاپ سه بعدی استیک گوشت گاو با کمک سلول های بنیادی و پرینتر سه بعدی ابداع کرده اند.

گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد

گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد
2021-07-27T06:49:31+04:30
محققان هشدار می دهند خوردن گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت خوک و گوشت های فرآوری شده، قلب را به دردسر می اندازد.

ارتباط بیولوژیکی بین گوشت قرمز و سرطان روده بزرگ

ارتباط بیولوژیکی بین گوشت قرمز و سرطان روده بزرگ
2021-06-22T06:24:58+04:30
محققان به ارتباط بیولوژیکی بین گوشت قرمز و سرطان روده بزرگ پی برده اند.

مصرف روزانه گوشت فرآوری شده ریسک زوال عقل را افزایش می دهد

مصرف روزانه گوشت فرآوری شده ریسک زوال عقل را افزایش می دهد
2021-04-01T08:07:38+04:30
مطالعه جدید نشان می دهد مصرف روزانه سوسیس و کالباس با افزایش ریسک زوال عقل همراه است.

افزایش خطر ابتلا به ۳ بیماری با مصرف بیش از حد گوشت

افزایش خطر ابتلا به ۳ بیماری با مصرف بیش از حد گوشت
2021-03-06T07:46:02+03:30
محققان دانشگاه آکسفورد در مطالعه اخیرشان پس از بررسی سوابق پزشکی تقریباً نیم میلیون فرد انگلیسی، اظهار کردند مصرف گوشت یا ماکیان تنها سه بار در هفته می‌تواند...

ارتباط مصرف گوشت و افزایش ریسک بیماری آسم در کودکان

ارتباط مصرف گوشت و افزایش ریسک بیماری آسم در کودکان
2021-01-20T00:37:47+03:30
بر اساس مطالعه محققان، داده های جدید ارتباط بالقوه بین مصرف گوشت در دوران کودکی و علائم آسم را نشان داده اند.

گوشت آزمایشگاهی به ژاپن رسید

گوشت آزمایشگاهی به ژاپن رسید
2021-01-11T09:29:48+03:30
شرکت میتسوبیشی ژاپن از برنامه‌ریزی برای تولید گوشت آزمایشگاهی در این کشور خبر داده است. برای تولید این نوع گوشت مصنوعی از کشت سلول‌های بدن حیوانات استفاده می...

حتی یک وعده غذایی پرچرب موجب کُندذهنی می شود

حتی یک وعده غذایی پرچرب موجب کُندذهنی می شود
2020-05-20T04:57:54+04:30
تحقیق جدید نشان می دهد سفارش چیزبرگر و سیب زمینی سرخ کرده می تواند به معنای واقعی موجب کُندذهنی شود.

حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید است

حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید است
2020-03-11T23:44:40+03:30
محققان عنوان می کنند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، سعی کنید لوبیا، سبزیجات و غلات کامل را جایگزین گوشت نمایید.

گوشت غذای سالمی نیست/ارتباط گوشت قرمز و سرطان

گوشت غذای سالمی نیست/ارتباط گوشت قرمز و سرطان
2020-02-05T07:17:48+03:30
مطالعات اخیر نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و فراوری شده ریسک بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودهنگام را افزایش می دهد.

رژیم غذایی سرشار از پروتئین خطر لختگی خون را افزایش می دهد

رژیم غذایی سرشار از پروتئین خطر لختگی خون را افزایش می دهد
2020-01-27T00:28:19+03:30
محققان با مطالعه بر روی موش ها دریافتند رژیم غذایی سرشار از پروتئین منجر به تشکیل پلاک های بیشتری در عروق خونی شده و احتمال لختگی خون افزایش می یابد.

رژیم غذایی چرب به بینایی سالمندان آسیب می زند

رژیم غذایی چرب به بینایی سالمندان آسیب می زند
2020-01-01T08:48:30+03:30
تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای چرب می تواند عامل کاهش قوه بینایی در سالمندان باشد.

رژیم غذایی چرب منجر به بروز مشکلات بینایی سالمندان می شود

رژیم غذایی چرب منجر به بروز مشکلات بینایی سالمندان می شود
2020-01-01T05:15:10+03:30
تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای چرب می تواند عامل کاهش قوه بینایی در سالمندان باشد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)