گوشت قرمز
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : گوشت قرمز
کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت میکاهد
2024-07-21T06:16:19+03:30
یک پروژه شبیهسازی بینالمللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوریشده میتوان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.
کاهش مصرف گوشت از نرخ ابتلا به دیابت کم میکند
2024-07-21T05:09:40+03:30
یک پروژه شبیهسازی بینالمللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوریشده میتوان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.
گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد
2022-08-05T07:01:08+04:30
تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف روزانه یک همبرگر ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد، اما نه لزوماً به دلایلی که مردم اغلب فکر میکنند.
گوشت قرمز به قلب آسیب می رساند
2022-01-01T06:04:48+03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که در دوستداران گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی از طریق زنجیره ای از رویدادهایی که در روده رخ می دهد افزایش یابد.
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلب افراد
2021-12-25T10:34:25+03:30
سالهاست که به افراد توصیه میشود در وعدههای غذایی خود استیک کمتری مصرف کنند چرا که تحقیقات نشان داده است رژیمهای غذایی حاوی گوشت قرمز کمتر برای سلامت قلب...
گوشت آزمایشگاهی به ژاپن رسید
2021-01-11T09:29:48+03:30
شرکت میتسوبیشی ژاپن از برنامهریزی برای تولید گوشت آزمایشگاهی در این کشور خبر داده است. برای تولید این نوع گوشت مصنوعی از کشت سلولهای بدن حیوانات استفاده می...
حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید است
2020-03-11T23:44:40+03:30
محققان عنوان می کنند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، سعی کنید لوبیا، سبزیجات و غلات کامل را جایگزین گوشت نمایید.