میرنیوز

مواد غذایی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : مواد غذایی

بهفر: ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است

بهفر: ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است
2024-11-19T08:27:21+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به وجود مواد غذایی تقلبی و قاچاق در بازار کشور، توضیحاتی داد.

ثبت ۸۶ شغل خانگی در حوزه فراورده‌های غذایی و آشامیدنی

ثبت ۸۶ شغل خانگی در حوزه فراورده‌های غذایی و آشامیدنی
2024-11-16T08:07:20+03:30
مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ۹۴۸ مورد مجوز ثبت منبع داخلی برای تأسیس کارگاه و کارخانه در حوزه محصولات غذایی طی ۶ ماهه اول ...

مسمومیت ۳۶ نفر از دانشجویان دانشگاه شهید رجایی

مسمومیت ۳۶ نفر از دانشجویان دانشگاه شهید رجایی
2024-11-09T11:54:02+03:30
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مسمومیت غذایی ۳۶ نفر از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران خبر داد.

اهمیت تولید غذاهای فراسودمند/ جبران ویتامین‌ها با غذاهای غنی شده

اهمیت تولید غذاهای فراسودمند/ جبران ویتامین‌ها با غذاهای غنی شده
2024-10-27T13:54:01+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر توسعه و نظارت بر تولید غذاهای فراسودمند و غنی‌شده تاکید کرد.

بهره‌برداری از سامانه هوشمند ثبت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی

بهره‌برداری از سامانه هوشمند ثبت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی
2024-10-23T08:25:05+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از آغاز به کار سامانه هوشمند صدور پروانه الکترونیک برای فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد.

تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی

تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی
2024-10-21T08:45:04+03:30
کارشناس غذایی سازمان غذا و دارو گفت: غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی از نظر هدف و نحوه مصرف تفاوت‌های اساسی با یکدیگر دارند.

صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا/ جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم

صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا/ جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم
2024-10-16T10:31:43+03:30
مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه خبر داد.

طراحی «زبان الکترونیکی» که موادغذایی را ارزیابی می‌کند/ تشخیص میزان آب موجود در شیر و قهوه‌

طراحی «زبان الکترونیکی» که موادغذایی را ارزیابی می‌کند/ تشخیص میزان آب موجود در شیر و قهوه‌
2024-10-16T10:05:02+03:30
محققان «زبان الکترونیکی» مبتنی بر گرافن طراحی کرده‌اند که می‌تواند ارزیابی دقیقی از مواد غذایی نظیر شیر و قهوه داشته باشد و میزان آب در شیر و نوع قهوه را به ...

فهرست فرآورده‌های غذایی غیرمجاز

فهرست فرآورده‌های غذایی غیرمجاز
2024-10-04T14:58:27+03:30
سازمان غذا و دارو تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیرمجاز را معرفی کرد.

اعلام خوراکی های ممنوعه در بوفه مدارس/ از یخمک تا فلافل

اعلام خوراکی های ممنوعه در بوفه مدارس/ از یخمک تا فلافل
2024-09-21T11:58:24+03:30
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به ممنوعیت های فروش خوراکی های ناسالم و فاقد ارزش غذایی در بوفه مدارس اشاره کرد.

مواد شیمیایی سمی از بسته بندی مواد غذایی وارد بدن انسان می شوند

مواد شیمیایی سمی از بسته بندی مواد غذایی وارد بدن انسان می شوند
2024-09-19T00:25:02+03:30
پوشش پلاستیکی اطراف غذای بسته بندی شده، خوب نیست: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بیش از 3600 ماده شیمیایی در طی فرآیند بسته‌بندی وارد غذا می‌شوند.

افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی

افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
2024-09-16T15:18:22+03:30
مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی از دو سال به چهار سال خبر داد.

ماجرای مواد افزودنی سرطان زا در قند و نبات/ فضای مجازی را ملاک قرار ندهید

ماجرای مواد افزودنی سرطان زا در قند و نبات/ فضای مجازی را ملاک قرار ندهید
2024-09-13T16:10:37+03:30
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ادعای استفاده از مواد افزودنی سرطان زا در کارگاه های قنادی و تولید قند، توضیحاتی داد.

فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد + اسامی محصولات

فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد + اسامی محصولات
2024-09-12T10:31:00+03:30
روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز که فاقد مجوز بهداشتی یا جعل مستندات بوده است را اعلام کرد.

فرآورده‌های غذایی ته لنجی و کولبری در فروشگاه های بزرگ زنجیره ای

فرآورده‌های غذایی ته لنجی و کولبری در فروشگاه های بزرگ زنجیره ای
2024-09-07T14:03:27+03:30
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به عرضه فرآورده‌های غذایی ته لنجی، کولبری و پیله وری در فروشگاه‌های زنجیره ای هشدار داد.

کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای

کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای
2024-08-09T11:50:19+03:30
یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای خبر داد.

صدور مجوز ۱۴ شرکت دانش بنیان در حوزه غذا

صدور مجوز ۱۴ شرکت دانش بنیان در حوزه غذا
2024-08-04T07:36:19+03:30
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از صدور ۱۴ مورد مجوز شرکت دانش بنیان در حوزه غذا خبر داد.

تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!

تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!
2024-07-02T12:02:58+03:30
محققان چینی مدعی شده اند نوع جدیدی از یک برنج غنی شده که گوشت نیز در آن وجود دارد را ابداع کرده اند.

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان
2023-06-10T10:40:45+03:30
بررسی ها و گزارش های بین المللی نشان می‌دهد که هر سال ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان اتفاق می‌افتد.

لبنیات فله ای چه بلایی سر ما می‌آورد/ بار میکروبی بالا و بیماری های مزمن

لبنیات فله ای چه بلایی سر ما می‌آورد/ بار میکروبی بالا و بیماری های مزمن
2023-05-31T11:40:48+03:30
علاقمندی مردم به مصرف شیر و لبنیات فله ای که به اشتباه لبنیات سنتی گفته می شود، می تواند سلامت مصرف کنندگان این قبیل محصولات بی نام و نشان را تهدید کند.

حسگر جدید ردیابی گاز آمونیاک برای تشخیص پزشکی و امنیت غذایی تولید شد

حسگر جدید ردیابی گاز آمونیاک برای تشخیص پزشکی و امنیت غذایی تولید شد
2023-05-16T08:33:46+03:30
پژوهشگر ایرانی حسگر ردیابی گاز آمونیاکی ابداع کرده که پتانسیل بالایی برای تولید دستگاه ارزان قیمت تشخیص پزشکی و تعیین کیفیت و ایمنی موادغذایی دارد.

برای کاهش خطر سرطان تغذیه مناسب داشته باشید

برای کاهش خطر سرطان تغذیه مناسب داشته باشید
2023-02-23T05:47:05+03:30
داشتن اطلاعات برای انتخاب مواد غذایی خوب و داشتن فعالیت بدنی می تواند به پیشگیری از بیماری ها از جمله سرطان کمک کند.

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها
2023-02-20T11:30:10+03:30
دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: در حال حاضر دنیا بر روی موضوع محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می کند.

با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید

با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید
2023-02-18T07:10:09+03:30
دریافت سدیم بیش از حد، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.

با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم دهید

با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم دهید
2023-02-18T06:30:07+03:30
دریافت سدیم بیش از حد، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.

باور اشتباه مردم از مصرف نان و بیسکویت سبوس دار

باور اشتباه مردم از مصرف نان و بیسکویت سبوس دار
2023-02-07T07:35:54+03:30
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در خصوص رفع گرسنگی با خوردن بیسکویت های سبوس دار، توضیحاتی ارائه داد.

مواد غذایی ضد سرطان را بشناسیم/ از کلم بروکلی تا روغن کلزا

مواد غذایی ضد سرطان را بشناسیم/ از کلم بروکلی تا روغن کلزا
2023-01-31T09:12:33+03:30
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص تاثیر تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان، توضیحاتی ارائه داد.

کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند

کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند
2023-01-30T07:42:34+03:30
مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، در ارتباط با استفاده از افزودنی های غذایی، نکاتی را متذکر شد.

کاهش ۳ میلیارد دلاری واردات مواد غذایی به کمک زیست فناوری

کاهش ۳ میلیارد دلاری واردات مواد غذایی به کمک زیست فناوری
2023-01-23T09:41:13+03:30
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی گفت: زیست فناوری می‌تواند در طی ۴ سال، به میزان ۳ میلیارد دلار از واردات مواد غذایی را کاهش دهد.

مواد غذایی موثر در کاهش وزن/ علائم اولیه اوتیسم

مواد غذایی موثر در کاهش وزن/ علائم اولیه اوتیسم
2023-01-13T00:24:27+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

برای کاهش وزن از کدام مواد غذایی استفاده کنیم

برای کاهش وزن از کدام مواد غذایی استفاده کنیم
2023-01-11T07:07:15+03:30
وقتی صحبت از کاهش وزن به میان می‌آید، برخی از غذاها به خاطر اینکه هم نیازهای تغذیه‌ای بدن را تامین می‌کنند و در عین حال به سیری طولانی‌تر کمک می‌کنند، شهرت د...

برای کاهش وزن از این مواد غذایی استفاده کنید

برای کاهش وزن از این مواد غذایی استفاده کنید
2023-01-11T05:20:35+03:30
وقتی صحبت از کاهش وزن به میان می‌آید، برخی از غذاها به خاطر اینکه هم نیازهای تغذیه‌ای بدن را تامین می‌کنند و در عین حال به سیری طولانی‌تر کمک می‌کنند، شهرت د...

ابداع روشی نوین برای چاپ بارکد روی مواد خوراکی

ابداع روشی نوین برای چاپ بارکد روی مواد خوراکی
2022-10-18T10:45:27+03:30
محققان روشی نوین برای فراهم کردن اطلاعات روی غذاهای چاپ سه بعدی هستند. در حقیقت آنها سعی دارند یک بارکد QR را در غذا چاپ کنند. 

نشان ایمنی غذا به کدام شرکت ها تعلق می گیرد

نشان ایمنی غذا به کدام شرکت ها تعلق می گیرد
2022-10-17T18:32:07+03:30
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، معیارهای دریافت نشان ایمنی غذا را تشریح کرد.

توانایی ایران در صادرات غذای حلال/ سهم غذا از تولید ناخالص ملی

توانایی ایران در صادرات غذای حلال/ سهم غذا از تولید ناخالص ملی
2022-10-17T17:52:08+03:30
دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور، با اشاره به حرکت در مسیر خودکفایی محصولات غذایی، ابراز امیدواری کرد شاهد تعالی صنعت غذا در کشور باشیم.

جزئیات برنامه جامع سلامت غذای کشور

جزئیات برنامه جامع سلامت غذای کشور
2022-10-17T08:58:45+03:30
رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جزئیات اجرای برنامه جامع سلامت غذای کشور را تشریح کرد.

غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری

غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری
2022-10-16T11:18:45+03:30
وزیر بهداشت گفت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری است.

سیستم خنک کننده بدون نیاز به برق تولید شد

سیستم خنک کننده بدون نیاز به برق تولید شد
2022-09-21T15:22:51+04:30
محققان سیستمی ابداع کرده اند که بدون نیاز به برق قابلیت خنک کنندگی دارد.

چگونه دورریز غذاها را کم کنیم/ راهکارهای کاهش ضایعات غذایی

چگونه دورریز غذاها را کم کنیم/ راهکارهای کاهش ضایعات غذایی
2022-09-08T09:56:12+04:30
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به اهمیت کاهش دور ریز مواد غذایی به برخی راهکارهای کاهش ضایعات غذایی در منزل اشاره کرد.

تبعات ناامنی غذایی در جامعه/گرسنگی فقط به خاطر کمبود غذا نیست

تبعات ناامنی غذایی در جامعه/گرسنگی فقط به خاطر کمبود غذا نیست
2022-08-05T07:27:47+04:30
عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ناامنی غذایی می‌تواند باعث بروز سوءتغذیه در جامعه شود که این موضوع باعث افزایش ۵۰ درصدی احتمال مر...

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا
2022-08-02T13:08:09+04:30
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا اجرایی شده است.

زمینه همکاری علمی ایران و بلاروس در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی

زمینه همکاری علمی ایران و بلاروس در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی
2022-06-21T12:53:18+04:30
زمینه‌های همکاری علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با فرهنگستان ملی علوم و دانشگاه صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس بررسی شد.

اسپری که جایگزین بسته بندی پلاستیکی می شود

اسپری که جایگزین بسته بندی پلاستیکی می شود
2022-06-21T11:19:54+04:30
محققان دانشگاه راتگرز و هاروارد یک پوشش گیاهی ابداع کرده اند که روی مواد غذایی اسپری می شود و جایگزینی ایمن تر از بسته بندی پلاستیکی است. همچنین این پوشش به ...

اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا

اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا
2022-05-17T09:11:43+04:30
شاید یکی از مهم ترین نکات مهم در حفظ سلامت بدن در روزهایی که هوا آلوده می شود، نوع تغذیه ای است که می بایست به آن اهمیت بدهیم.

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/ پایش عوامل خطرزا در موادغذایی

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/ پایش عوامل خطرزا در موادغذایی
2022-05-13T09:18:39+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از طراحی جدولی برای استخراج ارزش غذاهای بومی در مناطق مختلف کشور خبر داد.

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/پایش عوامل خطرزا در موادغذایی

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/پایش عوامل خطرزا در موادغذایی
2022-05-13T08:51:57+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از طراحی جدولی برای استخراج ارزش غذاهای بومی در مناطق مختلف کشور خبر داد.

افرادی که نقرس دارند باید چه غذاهایی بخورند

افرادی که نقرس دارند باید چه غذاهایی بخورند
2022-05-10T07:26:43+04:30
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بیماران مبتلا به نقرس باید رژیم غذایی کم پورین داشته باشند.

بعد از ماه رمضان چه غذاهایی بخوریم؟

بعد از ماه رمضان چه غذاهایی بخوریم؟
2022-05-03T12:07:24+04:30
در ماه رمضان به علت کم شدن وعده‌های غذایی و گرسنگی طولانی مدت چربی سوزی و سوخت و ساز بدن نسبت به ماه‌های دیگر سال دچار تغییر می‌شود بنابراین، بعد از ماه رمضا...

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌
2022-04-28T11:27:27+04:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: شکل گیری سونامی سرطان‌هایی ها از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد.

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌ ها

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌ ها
2022-04-28T08:47:27+04:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: شکل گیری سونامی سرطان‌هایی ها از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد.

روزه خود را چگونه افطار کنیم/ خوردنی های وعده سحری

روزه خود را چگونه افطار کنیم/ خوردنی های وعده سحری
2022-04-14T05:54:03+04:30
یک متخصص طب ایرانی، در ارتباط با استفاده از مواد غذایی و خوراکی‌های وقت افطار و سحر، توضیحاتی ارائه داد.

زبان بیوالکترونیک میزان شیرینی را اندازه گیری می کند

زبان بیوالکترونیک میزان شیرینی را اندازه گیری می کند
2022-02-05T11:36:11+03:30
محققان کره جنوبی نوعی زبان بیوالکترونیک ابداع کرده اند که میزان شیرینی نوشیدنی و غذا را ۱۰ بار دقیق تر از سیستم های پیشین اندازه گیری می کند.

محصولات پلاستیکی رایج موجب چاقی می شوند

محصولات پلاستیکی رایج موجب چاقی می شوند
2022-02-02T06:36:13+03:30
در یک مطالعه جدید، محققان پی بردند مواد شیمیایی موجود در محصولات پلاستیکی رایج مانند بطری های آب یا بسته بندی مواد غذایی ممکن است احتمال چاقی را افزایش دهند.

خطرناک ترین سموم مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی

خطرناک ترین سموم مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی
2022-01-10T15:16:42+03:30
دکترای سم شناسی و داروشناسی، سموم قارچی را از جمله خطرناک ترین سموم در مواد غذایی دانست و گفت: این سموم توسط قارچ ها در مواد غذایی تشکیل می شوند.

خطرناک ترین سموم در مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی

خطرناک ترین سموم در مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی
2022-01-10T14:36:40+03:30
دکترای سم شناسی و داروشناسی، سموم قارچی را از جمله خطرناک ترین سموم در مواد غذایی دانست و گفت: این سموم توسط قارچ ها در مواد غذایی تشکیل می شوند.

مواد غذایی فوق فرآوری شده با ریسک نارسایی قلبی مرتبط هستند

مواد غذایی فوق فرآوری شده با ریسک نارسایی قلبی مرتبط هستند
2021-12-06T02:19:13+03:30
به گفته محققان، غذاهای فوق فرآوری شده اثرات نامطلوب بالقوه ای بر سلامت افراد دارند.

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی
2021-10-19T13:02:29+03:30
وزیر بهداشت، دسترسی به غذای سالم را از حقوق مردم دانست و وظیفه وزارت بهداشت را معرفی غذای سالم به مردم عنوان کرد.

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/توجه به آلودگی های غذایی

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/توجه به آلودگی های غذایی
2021-10-19T12:49:07+03:30
وزیر بهداشت، دسترسی به غذای سالم را از حقوق مردم دانست و وظیفه وزارت بهداشت را معرفی غذای سالم به مردم عنوان کرد.

ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام

ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام
2021-10-17T05:02:36+03:30
به گفته محققان، فتالات ها، مواد شیمیایی موجود در بسیاری از محصولات روزمره، ممکن است بر متابولیسم تأثیر گذاشته و باعث التهاب در بدن شوند.

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای مرغ های تریاکی

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای مرغ های تریاکی
2021-10-13T13:26:50+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با شناسنامه دار کردن مزارع و سلامت محصولات لبنی، توضیحاتی ارائه داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)