مواد غذايي
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : مواد غذايي
روشی دقیق برای تشخیص "آردهای تقلبی"
2021-10-11T09:48:51+03:30
انجام انواع و اقسام تقلب در تولید محصولات غذایی و غیرغذایی، یکی از مهمترین معضلات این روزها است. محققان کشور برای تشخیص چنین تقلبی در ترکیب آردهای مختلف غذا...
برچسبهای موادغذایی دروغ میگویند؟
2021-03-01T07:21:09+03:30
پژوهشگران بهداشت و ایمنی مواد غذایی ادعاها و اطلاعات روی بستهبندی فرآوردههای شیری را بررسی کرده و صحت آنها را مورد ارزیابی قرار دادند.
...
عرضه نانو کیسههای آنتیباکتریال به بازار
2020-10-31T09:36:15+03:30
یکی از شرکتهای تولیدکننده کیسههای پلاستیکی برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسههای آنتی باکتریال با استفاده از نانوذرات را به بازار عرضه کردند.
...
راههای ضدعفونی کردن مواد غذایی بسته بندی شده
2020-07-07T11:31:05+04:30
محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران میگویند: با توجه به شواهد موجود بهتر است هنگام استفاده از مواد غذایی بستهبندی شده،...
راهکارهایی برای تعیین اصالت و سلامت مواد غذایی
2020-04-07T08:27:31+04:30
تولید مواد غذایی برای آحاد مردم، یکی از مهمترین فعالیتهایی است که بهصورت دائمی در گوشه و کنار جهان انجام میشود اما نکته بااهمیت دیگری که در کنار این فعال...