روغن نباتی
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : روغن نباتی
ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
2024-11-05T13:47:21+03:30
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترا...
روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند
2021-11-10T07:02:28+03:30
نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.