میرنیوز

روغن نباتی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : روغن نباتی

رئیسی: مصرف گوشت در کشور نصف سرانه استاندارد است

رئیسی: مصرف گوشت در کشور نصف سرانه استاندارد است
2024-12-04T13:07:21+03:30
معاون وزیر بهداشت گفت: سرانه مصرف گوشت در جامعه سالم باید ۷۵ گرم در روز باشد که الان برای هر نفر در کشور ما ۳۵ گرم است‌ که تقریبا نیمی از سرانه در نظر گرفته ...

از آمار نگران کننده مصرف گوشت تا واکنش به عرضه غذاهای حرام

از آمار نگران کننده مصرف گوشت تا واکنش به عرضه غذاهای حرام
2024-12-04T12:27:23+03:30
معاون وزیر بهداشت آمار نگران کننده‌ای از مصرف گوشت و لبنیات در ایران ارائه داد.

از آمار نگران کننده مصرف گوشت تا واکنش به عرضه غذاهای حرام گوشت

از آمار نگران کننده مصرف گوشت تا واکنش به عرضه غذاهای حرام گوشت
2024-12-04T12:14:03+03:30
معاون وزیر بهداشت آمار نگران کننده‌ای از مصرف گوشت و لبنیات در ایران ارائه داد.

آمار نگران کننده از مصرف گوشت و لبنیات در ایران

آمار نگران کننده از مصرف گوشت و لبنیات در ایران
2024-12-04T12:00:41+03:30
معاون وزیر بهداشت آمار نگران کننده‌ای از مصرف گوشت و لبنیات در ایران ارائه داد.

واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت در برخی رستوران‌ها

واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت در برخی رستوران‌ها
2024-12-04T11:47:22+03:30
معاون وزارت بهداشت نسبت به عرضه برخی غذاها با گوشت حرام در برخی رستوران‌ها توضیح داد.

توصیه وزارت بهداشت درباره مصرف روغن سالم

توصیه وزارت بهداشت درباره مصرف روغن سالم
2024-12-04T11:34:02+03:30
معاون وزارت بهداشت گفت: استفاده زیاد از روغن اشباع مضر است و مصرف آن باید کنترل شود.

ویژگی روغن‌های خوراکی و سرخ‌کردنی

ویژگی روغن‌های خوراکی و سرخ‌کردنی
2024-11-05T13:47:21+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغن‌های خوراکی و سرخ‌کردنی مناسب باید از ویژگی‌هایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترا...

انعقاد ۳ تفاهم نامه با دانش بنیان ها در حوزه صنایع غذایی

انعقاد ۳ تفاهم نامه با دانش بنیان ها در حوزه صنایع غذایی
2023-07-18T14:25:35+03:30
در حاشیه سی و هفتمین رویداد تبادل فناوری حوزه صنایع غذایی، ۳ تفاهم نامه میان شرکت های دانش بنیان و یک هلدینگ تجاری بزرگ منعقد شد.

روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند

روغن های گیاهی ریسک سکته را کاهش می دهند
2021-11-10T07:02:28+03:30
نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می دهد افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.

اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراکی

اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراکی
2021-03-01T12:24:30+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا کاهش مصرف روغن های خوراکی در طبخ غذای سالم تاکید کرد.

ضرورت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراکی

ضرورت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراکی
2021-03-01T10:51:11+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا کاهش مصرف روغن های خوراکی در طبخ غذای سالم تاکید کرد.

خطرات افزایش کلسترول خون/کدام روغن های خوراکی بهتر است

خطرات افزایش کلسترول خون/کدام روغن های خوراکی بهتر است
2021-02-11T10:23:17+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: افزایش کلسترول خون از مهم ترین عوامل ابتلا به برخی سرطان ها، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی است.

روغن خوراکی سه کاره مورد تایید وزارت بهداشت نیست

روغن خوراکی سه کاره مورد تایید وزارت بهداشت نیست
2021-02-08T12:23:18+03:30
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سازمان ملی استاندارد هیچگونه تاییدیه ای به روغن مصرفی سه کاره» نداده است و مورد تایید نیست.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)