خاصیت پنیر
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : خاصیت پنیر
لپه به پنیر تبدیل می شود!
2022-06-11T10:19:54+04:30
محققان سعی دارند از لپه، پنیر گیاهی تولید کنند. آنها مبنای اولیه چنین پنیری را ابداع کرده و اکنون مشغول ارتقای طعم و بافت آن هستند.
تولید پنیر گیاهی از جلبک
2021-11-16T15:35:52+03:30
محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کردهاند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.
کاهش مصرف ۳ ماده غذایی از خطر زوال عقل می کاهد
2021-09-20T06:08:17+04:30
به گفته محققان، داشتن یک رژیم غذایی مناسب مغر می تواند به بهبود عملکرد مغز و سلامت قلب کمک کند. جایگزینی غذاهای چرب و فرآوری شده با غلات کامل و سبزیجات سالم ...
مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی کمک می کند
2020-12-13T06:23:17+03:30
بر اساس تحقیقات جدید، تغذیه ممکن است تأثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سالهای بعد داشته باشد. یافته ها نشان می دهد پنیر در برابر مشکلات شناختی مرتبط با سن نقش ...