میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هاشم داداشپور در بازدید از دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) و نشست نوروزی با دانشجویان خارجی که در خوابگاه دانشجویان خارجی برگزار شد، اظهار داشت: رسیدگی به مشکلات دانشجویان خارجی و بینالمللی همواره مورد تأکید وزارت علوم است و در 18 ماه اخیر نشستهای متعددی با دانشجویان خارجی برگزار کردیم تا مشکلات آنها را شناسایی و بعد برطرف کنیم.
وی دریافت مجوز اقامت به شکل سالیانه از وزارت علوم و اجبار به گرفتن ورود و خروج را یکی از مشکلات دانشجویان بینالملل عنوان کرد و گفت: در این راستا موفق شدیم از طریق مذاکره با چند کشور از جمله سوریه و لبنان این مشکل را از طریق اقامت در طول تحصیل حل کنیم.
داداشپور اضافه کرد: هم اکنون در 6 استان از جمله قزوین امکان اقامت در طول تحصیل برای دانشجویان کشورهای سوریه، عراق، لبنان و یمن فراهم شده است و این دانشجویان میتوانند در هر سال 4 ورود به کشور و خروج از کشور داشته باشند. برای دانشجویان خارجی دیگر از جمله افغانستان از سال دوم به مدت 3 سال اقامت در طول تحصیل صادر میشود و میتوانند بدون مشکل ورود و خروج داشته باشند.
وی ادامه داد: تا پایان ماه جاری تلاش میکنیم خدمت یاد شده را به تمامی استانها تعمیم دهیم تا همه دانشجویان خارجی تحصیل کننده در کشور از تسهیل ایجاد شده بهرهمند شوند.
رئیس سازمان امور دانشجویان سیستمی کردن فرآیندهای گرفتن روادید (ویزا) و درخواست اقامت برای دانشجویان بینالملل را یکی از اهداف و برنامههای وزارت علوم دانست و گفت: به زودی این موضوع به صورت کامل محقق خواهد شد.حل مشکلات مربوط به صدور کد فراگیر برای دانشجویان بینالملل را هم پیگیری میکنیم که تحقق آن منوط به داشتن کارت اقامت است و در این رابطه در حال هماهنگی با مراجع مربوط هستیم.
داداشپور افزود: همچنین امکان افزودن یک نیمسال تحصیلی به دانشجویان خارجی بورسیه مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری که درس خود را در طول ترمهای تعیینشده به پایان نرساندهاند، وجود دارد.
وی ادامه داد: مدت زمان 15 روز خروج قطعی دانشجویان فارغ التحصیلشده به سازمان امور دانشجویان بازنمیگردد و مصوب مجلس است و باید آنرا از طریق مبادی قانونی حل کنیم؛ البته خودمان هم فکر میکنیم این مدت برای تکمیل مدارک از سوی دانشجویان کافی نیست و راهی که در این رابطه وجود دارد؛ تقاضای افزودن 15 روز زمان دیگر است.
تحصیل 500 دانشجوی خارجی در دانشگاه بینالمللی امام خمینی
معاون امور بینالملل دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) هم در این نشست گفت: در حال حاضر بیش از 500 دانشجوی بینالملل از 18 کشور دنیا در بخش زبانآموزی و دانشجویی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که تعداد زبانآموزان 374 نفر و دانشجویان 218 نفر است.
محمد مولوی با اشاره به سیاستها و اساسنامه تاسیس دانشگاه بینالمللی امام خمینی اضافه کرد: دانشگاه بینالمللی امام(ره) به واسطه رسالت خود در بعد بینالملل تلاش کرده تا خدمات کیفی مناسبی را به دانشجویان خارجی ارائه دهد و در این راستا تمامی این دانشجویان از امکانات خوابگاهی دانشگاه و تغذیه بهره مند هستند.
وی ادامه داد: وزارت علوم باید در زمینههای مختلف از جمله خدمات رفاهی حمایتهای بیشتری از دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) داشته باشد و این خدمات باید در حوزه دانشجویان خارجی و غیرایرانی بیشتر باشد.
امکانات و تجهیزات دانشجویان غیرایرانی بهروزرسانی شود
معاون دانشجویی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) هم در این نشست نوروزی بیان کرد: سیاست این دانشگاه و ریاست آن بر این نهاده شده است تا در بعد بینالمللی به عنوان یک دانشگاه مرجع قرار گرفته شود. دانشجویان بینالملل دغدغههای زیادی از جمله کمبود امکانات رفاهی دارند که انتظار میرود وزارت علوم در این رابطه حمایتهای لازم را به عمل بیاورد.
علی همتی افزود: بسیاری از دانشگاهها با وجود پذیرش دانشجویان خارجی اطلاعی از وضعیت آنان و محل اسکان شان ندارند اما با توجه به سیاستهای دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره)، تمامی دانشجویان خارجی آن در مجتع خوابگاهی پذیرش شده و ساکن هستند و از خدمات رفاهی بهرهمند هستند.
وی با بیان اینکه نهایت توان خود را به کار گرفتهایم تا مشکلات دانشجویان بینالملل مرتفع شود، ادامه داد: دانشگاه ما وجهه بینالمللی دارد و دانشجویان خارجی ما سفیران جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خود هستند و باید در زمینه بهروزرسانی امکانات و تجهیزات مورد استفاده آنها اقدام شود.
به گزارش تسنیم، این نشست دانشجویان خارجی و غیرایرانی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) مسائل، مشکلات و درخواستهای خود را مطرح کردند و برخی از دانشجویان خارجی هم سرودهای محلی خود را خوانده و خاطراتی از تحصیل در دانشگاه بینالمللی قزوین بیان کردند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
سرپرست فرمانداری بندر انزلی معرفی شد
سانحه برای خودروی استاندار/ حال عمومی مهدی زندیه وکیلی خوب است
سمنان میزبان اجلاس سراسری نماز دانشآموزی کشور شد
اولین مزرعه کشت حفاظتی در شهرستان زارچ ایجاد شد
انجام ۳ عملیات مردم یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه در هفته گذشته
شهرکرد سردترین نقطه در کشور
ترافیک سنگین در جاده های البرز/ جاده کرج - چالوس بسته است
امام جمعه اصفهان: مشخص نبودن حد وقف در اصفهان چالش جدی است
امام جمعه خرمآباد: جذب نیروی بدون ضابطه در ادارات جرم انگاری شود
مهرواره «بانور» برای توانمندسازی بانوان کنشگر رسانه برگزار می شود
ضرورت افزایش بودجه استان یزد با توجه به سهم پررنگ یزد در اشتغال کشور
هلاکت و دستگیری ۷۶ تروریست در سیستان و بلوچستان
حادثه رانندگی در محور اهر- تبریز ۷ نفر مصدوم در پی داشت
وزیر ارتباطات: استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود
ترافیک سنگین در جاده های البرز/ جاده چالوس بسته است
استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود
اقدامات وزارت نفت براساس اولویت شهرها باشد
احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری یک مطالبه جدی محیط زیستی در چهارباغ
ادامه انسداد بخشی از جاده کرج- چالوس تا ۱۰ آذرماه
مجهزترین پارکینگ بافت پیرامونی حرم رضوی به بهره برداری می رسد
آخرین خبرها از ثبت جهانی دره خرمآباد؛ امیدوارم تیرماه جشن جهانیشدن را بگیریم
هزینه کرد ۱۸ میلیارد تومانی برای تکمیل و تجهیز زیرساختهای فرهنگی در خراسان جنوبی
تصادفات در محورهای جنوب استان بوشهر ۱۲ درصد کاهش یافت
۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های گازرسانی رامسر تخصیص یافت
برنامه قطعی برق در خراسان شمالی اعلام شد+ جدول
رقم بذر جو مقاوم به سرمازدگی در گلپایگان رونمایی شد
نشست تخصصی شهید شهرکی در استان سمنان برگزار می شود؛ تبلیغ مسئله محور در مساجد
یک فوتی و ۱۲ مصدوم در حادثه ترافیکی محور شهرکرد - اصفهان
تخصیص ۳۲۴ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون در مازندران
«علی لاریجانی» با آیت الله نوری همدانی دیدار کرد