میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دهمین جلسه هیئتامناء و مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده بنیاد عامالمنفعه حامیان دانشگاه تهران با حضور سرپرست دانشگاه تهران و اعضای هیأتامناء و مجمع بنیاد برگزار شد.
دکتر حسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران، در ابتدای این جلسه، ضمن تشکر از خیرین نیکاندیش گفت: اعتلای دانشگاه تهران مسئولیتی سنگین و حضور در چنین جلساتی برای مسئولان وظیفه است. خدمات بنیاد حامیان دانشگاه تهران بر هیچکس پوشیده نیست و در جایجای دانشگاه دیده میشود. ما هم وظیفهای جز همراهی یاریگران عزیز نداریم و در همه موارد همراه آنان هستیم.
سرپرست دانشگاه تهران، ضمن اشاره به بازدید خود از خوابگاههای دانشجویی و فضاهای درون کوی گفت: وضعیت برخی قسمتهای خوابگاه در شأن دانشجویان نیست. علاوه بر این، در سال جاری تعداد زیادی دانشجوی مازاد به دانشگاه تحمیل شده که مشکلات را مضاعف کرده است. از این رو، از خیرین گرامی میخواهم که حمایت خود را از دانشگاه تهران دریغ نکنند تا شرایط بهتری برای دانشجویان فراهم کنیم.
رئیس هیئت امنا بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با اشاره به کمبودها در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی و به روز نبودن این تجهیزات، افزود: البته بخشی از این مشکلات به مدیریت دانشگاه بازمیگردد، چرا که مدیریت هر سازمان، باید با توجه به شرایط، توسعه سازمانی را در نظر گیرد و ساختار را با توجه به اقتضائات، متناسبسازی کند. همچنین با مدیریت صحیح منابع و اعتبارات، میتوان بخشی از مسائل را حل کرد.
حسینی در پایان تاکید کرد: از خیرین عزیز و دانشآموختگان دانشگاه تهران درخواست میکنیم تا مانند گذشته برای حل مشکلات به کمک دانشگاه بیایند و در رفع آنها ما را یاری دهند.
دکتر ناصر غلامی، مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز در این نشست گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ بنیاد حامیان دانشگاه تهران را ارائه کرد. این گزارش تفصیلی که در سه حوزهی اصلی فعالیتهای کیفی با هدف تکریم خیّرین و واقفین و ترویج فرهنگ نیکوکاری و مسئولیتپذیری اجتماعی، فعالیتهای کمی با هدف توسعه مشارکتهای مردمی و جذب کمکهای خیرین و سرانجام تأمین زیرساختهای مورد نیاز بنیاد تهیه شده بود، در دو جلسه هیأت امنا و مجمع عمومی که به طور فوقالعاده برگزار شد، ارائه گردید و مورد تأیید و تصویب قرار گرفت.
در این نشست همچنین دستور جلسه هیأت امنا بنیاد حامیان مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و علاوه بر موارد عادی، گزارش عملکرد و صورتهای مالی منتهی به سال ۱۴۰۲ و همچنین بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۳ مورد تأیید و تصویب قرار گرفت. در بخش رسیدگی به گزارش سال ۱۴۰۲ بازرسان بنیاد، دکتر علی ابراهیمی کردلر و دکتر ساسان مهرانی، گزارش حسابرس بنیاد را تأیید کردند. در ادامه، انتخاب بازرسان و تعیین مؤسسه حسابرسی برای سال ۱۴۰۳ انجام شد و دکتر علی ابراهیمی کردلر و دکتر ساسان مهرانی، به عنوان بازرسان اصلی و علیالبدل بنیاد حامیان دانشگاه تهران به مدت یک سال ابقاء شدند.
منبع : خبرگزاری مهر
معاون حقوقی و مجلس جدید وزارت بهداشت منصوب شد
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران منصوب شد
پیرصالحی رییس سازمان غذا و دارو شد
دانشگاه سوره میزبان نشستی علمی با محوریت تعاملات ایران و روسیه
بازار گرمی داروی لاغری؛ «مانجارو» از کجا میآید؟
حمله هکرهای چینی به شرکت ارتباطاتی آمریکایی
چین ۲۰۲۸ یک ماموریت دیگر به ماه انجام میدهد
ناترازیهای آب و انرژی با مدیریت علمی به ثبات میرسد
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از خوابگاه دانشجویی علمدار
سرپرست دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران ابقا شد
نخستین قطار خودران مدت زمان سفر را ۳۰ دقیقه کاهش میدهد
مراسم یاد بود دانشجوی خواجه نصیر با حضور وزیر علوم برگزار شد
برگزاری رویداد پیوند در حوزه «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان»
مدیریت دیابت تنها کنترل قند خون نیست
تشکیل کمیتهای در پژوهشگاه ارتباطات برای همکاری با نخبگان
کلید نهایی آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۳ منتشر شد
بازار گرمی داروی لاغری؛ «مانجارو» از کجا میآید
ایجاد اشتغال دانشبنیان در استانها برای جلوگیری از مهاجرت به پایتخت
چشمانداز حوزه علمیه خواهران برای رسیدن بانوان به مرجعیت علمی
ثبتنام بیش از ۱۰ هزار دانشجو در طرح مهارتیار دانشگاه آزاد
پای مایکروسافت به شکایت از اوپن ای آی باز شد
دولت به بحث تامین امنیت کادر درمان ورود کند
جعفریان: کادر درمان همیشه نگران خشونت است
توقف رشد باکتریهای بیماریزا بااستفاده از نانوذرات«سلنیوم» زیستی
اولین کارخانه فرآوری از خشکبار بر پایه «فناوری پلاسما» افتتاح شد
سامانه تعیین موقعیت و ردگیری افراد یا تجهیزات بومیسازی شد
موهبتی: در پرداخت کارانه پرستاران آدرس غلط میدهند
اولویت وزارت ارتباطات در حوزه فیبر نوری و اینترنت روستاها
برگزاری دوره تحصیلات تکمیلی مشترک میان ایران و مالزی
تضعیف هیأت امنای صرفه جویی ارزی منجر به فقر حوزه درمان خواهد شد