میرنیوز

موهبتی: در پرداخت کارانه پرستاران آدرس غلط می‌دهند

موهبتی: در پرداخت کارانه پرستاران آدرس غلط می‌دهند 2024-11-16T12:07:21+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، طاهر موهبتی، در برنامه تلویزیونی شبکه سلامت سیما که به موضوع بررسی لایحه بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ در حوزه سلامت اختصاص داشت، افزود: هم اکنون ۳.۸ درصد از تولید ناخالص ملی به حوزه سلامت اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به انتخاب رئیس جمهور دولت چهاردهم از حوزه سلامت و افزایش توقع مردم از این حوزه، افزود: دکتر پزشکیان نیز توجه ویژه ای به حوزه سلامت دارند زیرا عدم توجه به این حیطه به عنوان مهم‌ترین حوزه زندگی مردم حتماً تبعات اجتماعی زیادی به همراه خواهد داشت.

موهبتی ادامه داد: در سند بالادستی سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی رهبری که شامل ۱۴ بند است یک بند به بودجه کشور در حوزه سلامت اختصاص دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تاکید کرد: در این بند تاکید مقام معظم رهبری بر تأمین بودجه سلامت از منابع پایدار است زیرا نمی‌توان بودجه بهداشت و سلامت مردم را به منابعی متصل کرد که در تحقق آن‌ها تردید وجود دارد.

موهبتی خاطرنشان کرد: در اینجا تاکید شده که سهم حوزه سلامت از GDP (تولید ناخالص ملی) باید تا حدی که از میانگین منطقه بیشتر باشد، افزایش یابد. متوسط سهم سلامت منطقه از GDP حدود ۷ درصد است ولی در ایران هم اکنون این رقم حدود ۳.۸ درصد است.‌

وی با بیان اینکه برای رساندن همین ۳.۸ درصد به ۷ درصد ۴۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است، اضافه کرد: در جلساتی که خدمت رئیس جمهور بوده‌ایم ایشان بارها تاکید کرده‌اند که آنچه مطابق قانون متعلق به نظام سلامت است، از جمله اختصاص یک درصد سهم ارزش افزوده باید به این حوزه اختصاص یابد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: همچنین ماده ۴۶ قانون هدفمندی یارانه‌ها که بر اختصاص ۱۰ درصد از هدفمندی به حوزه سلامت تاکید دارد باید اجرا شود.

موهبتی با بیان اینکه باید به تکالیف برنامه توسعه هفتم وفادار باشیم، تصریح کرد: امیدواریم با حمایت رئیس جمهور و سازمان برنامه و بودجه، سال ۱۴۰۴ حوزه سلامت، سال بهتری را نسبت به گذشته تجربه کند.

وی با اشاره به اینکه در بحث ارزش افزوده باید عدد واقعی به حوزه سلامت اختصاص یابد، گفت: در سال جاری ۷۴ همت در درآمد از این حوزه برای ما دیده شده است. مطابق ماده ۳۷ قانون الحاق ۲ و ماده ۴۳ قانون مالیات ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰ باید ۱۰۰ درصد این منابع را به حوزه سلامت بدهند.

موهبتی افزود: در حالی که در حوزه درآمد ۷۴ هزار میلیارد و در حوزه هزینه ۶۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد دیده می‌شود، یعنی حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان از این محل به حوزه سلامت اختصاص داده نمی‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت یادآور شد: مطابق قانون وزارت اقتصاد مکلف است در ۱۵ هر ماه مبلغ این بخش را به حساب وزارت بهداشت واریز کند و عدم واریز آن تصرف غیرقانونی در اموال دولتی محسوب می‌شود.

موهبتی افزود: در بند الف و ب ماده ۲۶ قانون مالیات نیز یک درصد ارزش افزوده باید به حساب وزارت بهداشت اختصاص یابد که در سال جاری اعمال نشده است.

وی با یادآوری اینکه اختصاص یک درصد ارزش افزوده به حوزه سلامت محصول عملکرد خوب مجلس در سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ بود که بنده هم آن زمان معاون امور مجلس وزارت بهداشت بودم، گفت: هم اکنون از این محل باید ۹۵ همت به حوزه سلامت اختصاص یابد. بنابراین دغدغه‌های مردم به مجلس و کمیسیون بهداشت آن منتقل می‌شود و بدیهی است که این دغدغه‌ها با پیگیری مجلس و دولت در وضع چنین قوانینی منعکس می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به اینکه متأسفانه گاهی نگاه سیاستگذاران به حوزه سلامت صرفاً اقتصادی است و از تبعات اجتماعی آن غفلت می‌شود، گفت: تراز مالی وزارت بهداشت هنگام تحویل به دولت چهاردهم نشان از بدهی ۹۶ هزار میلیاردی این وزارتخانه است. اگر تمام مطالبات خود را هم از بیمه‌ها و سایر دستگاه‌ها بگیریم باز نمی‌توانیم این بدهی را کامل بپردازیم. یعنی حتی پس از دریافت مطالبات‌مان، اگر ما بنگاه اقتصادی باشیم ۷۵ تا ۸۰ همت زیان انباشته داریم.

موهبتی اظهار کرد: کارانه پرستاران و امثال اینها از درآمد اختصاصی تأمین می‌شود و این درآمد نیز از بودجه دولت نیست بلکه از پول بیمه‌ها تأمین می‌شود. حال وقتی بیمه در پرداختش ۹ ماه تأخیر دارد چطور می‌توان انتظار داشت کارانه ها به روز پرداخت شود.

وی افزود: عزیزان ما گاهی موضوع را گم می‌کنند و برخی‌ها هم آدرس غلط می‌دهند و به اشتباه سراغ ما برای پرداخت کارانه ها می آیند در حالی که پول‌های ما همه نشان دار و مشخص است در چه حوزه‌ای باید هزینه شود.

موهبتی اضافه کرد: کارانه ها از بودجه عمومی داده نمی‌شود که ما بپردازیم. کارانه ها از محل درآمدی که بیمارستان‌ها به دست می‌آورند و پرستاران و سایر کادر درمان از آن سهم دارند، است و باید به آنان پرداخت شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه حتی بخشی از حقوق و مزایای پرسنل از درآمد اختصاصی پرداخت می‌شود، گفت: ما الان ۸۵ هزار نیروی شرکتی داریم که کار درمانی می‌کنند ولی از محل درآمدهای اختصاصی حقوق آنها پرداخت می‌شود. حتی لوازم و تجهیزات مصرفی بیمارستان‌ها از درآمد اختصاصی تأمین می‌شود. مگر این درآمد چقدر کشش دارد؟

موهبتی افزود: ۹۰ درصد از درآمد اختصاصی از پول بیمه‌ها و ۱۰ درصد آن از فرانشیز مردم تأمین می‌شود که از این قسمت هم ۵ دهک اول جامعه رایگان درمان می‌شوند.

وی افزود: از طرفی واقعی دیده نشدن تعرفه‌ها هم مزید بر علت است. نتیجه ذاتی سرکوب کردن تعرفه‌ها ایجاد ناترازی در بیمارستان‌ها است.

موهبتی بیان کرد: تعرفه‌ها باید واقعی شود و از طرفی پول لازم برای تأمین آن به سازمان بیمه سلامت داده شده و رشد منابع هم در بیمه تأمین اجتماعی لحاظ شود.

وی با اشاره به اینکه اگر به شعار رئیس جمهور و دولت که وفاق و همدلی است توجه کنیم این مشکلات قابل حل هستند، بیان داشت: مطابق ماده ۹ احکام دائمی باید قیمت‌ها واقعی دیده شوند و لذا تعرفه‌ها نیز باید مطابق تورم سالانه محاسبه شوند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه اگر اتفاقی برای حوزه سلامت بخواهد رخ بدهد باید در این دولت که رئیس جمهورش از جنس سلامت است رخ دهد، گفت: خوشبختانه رئیس جمهور و وزیر بهداشت در حوزه‌هایی که اعتبارات باید به سلامت اختصاص یابد از جمله قانون ۱۰ درصد هدفمندی یارانه‌ها تذکرات و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند.

موهبتی با بیان اینکه در پزشکی خانواده نیز پذیرفته‌اند که ردیف ایجاد شود، اظهار کرد: بودجه پارسال و امسال دو مرحله‌ای شده و مرحله اول کلان بودجه شامل احکام، منابع و مصارف است و ردیف‌ها در مرحله دوم مطرح می‌شوند.

وی ابراز داشت: پس از ابلاغ احکام بودجه سراغ ردیف‌ها خواهیم رفت. آنچه رئیس جمهور تاکید می‌کنند و سازمان برنامه و بودجه هم قبول دارد این است که برای احکام برنامه‌ها از جمله پزشکی خانواده، ردیف لازم اختصاص یابد.

موهبتی اضافه کرد: در تمام احکام برنامه‌های سابق بحث اجرای برنامه پزشکی خانواده مورد تاکید قرار گرفته ولی به نظر می‌رسد این دفعه این موضوع به صورت جدی تر مطرح خواهد شد. چون هم رئیس جمهور و هم دکتر ظفرقندی پیگیر اجرای این برنامه هستند.

وی ادامه داد: برای اجرای بهتر پزشکی خانواده نیازمند مشوق‌هایی هستیم. مثلاً باید به فردی که از طریق نظام ارجاع به مراکز ما مراجعه می‌کند مشوقی مانند فرانشیز کمتر در نظر بگیریم که اینها همه مستلزم اختصاص بودجه است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: در برنامه پزشک خانواده شهری که قرار است ۵۵ میلیون نفر جمعیت را تحت پوشش قرار دهد به ازای هر ۳ هزار نفر یک پزشک، یک مراقب سلامت و یک ماما لازم داریم که با توجه به ۴ هزار پزشک موجود نیازمند جذب حدود ۱۴ هزار پزشک دیگر و نیز ۱۸ هزار مراقب سلامت و ماما به صورت خرید خدمت یا استخدام هستیم که بار مالی جذب اینها ۱۷ هزار میلیارد تومان است.

موهبتی پزشکی خانواده را یک تحول بسیار بزرگ در حوزه اجتماعی خواند و گفت: سالانه حدود یک میلیارد بار مراجعه مردمی به مراکز ما صورت می‌گیرد که عمدتاً سرپایی است و پزشکی خانواده باید چنین مواردی را مدیریت کند، بنابراین نیازمند تغییر رفتارها هستیم.

وی ادامه داد: در وزارت بهداشت عزم ملی برای اجرای برنامه پزشک خانواده وجود دارد ولی بزرگی این برنامه در حدی است که باید نه تنها برنامه دولت که برنامه حاکمیت باشد.

موهبتی یادآور شد: سازمان برنامه پذیرفته که برای اجرای پزشک خانواده ردیف لازم اختصاص یابد و برای مرحله اول اجرا در سطح یک پیش بینی این است که ۸۵ همت بودجه لازم است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه این برنامه در کوتاه مدت موجب کاهش هزینه‌ها نمی‌شود، تصریح کرد: در دراز مدت هم باید توجه کرد که مدیریت مالی برنامه پزشک خانواده با بیمه‌ها است.

موهبتی با بیان اینکه از منظر توسعه پزشکی خانواده هزینه‌ها را منطقی سازی می‌کند، گفت: البته این برنامه در بحث بیماریابی و ارتقای سلامت هم بسیار مؤثر است و بهره گیری از تجارب دنیا در اجرای بهتر برنامه مؤثر است.

وی افزود: در این مرحله ایجاد فهم مشترک مهم‌ترین مرحله کار برای اجرای برنامه است. به عنوان مثال در ستاد ملی پزشک خانواده به ریاست رئیس جمهور، سازمان نظام پزشکی و فرهنگستان علوم پزشکی حضور دارند.

موهبتی با اشاره به اینکه بیشترین جلسات این ستاد در وزارت بهداشت به تأمین بودجه برنامه پزشکی خانواده اختصاص دارد، گفت: جلسات کارشناسی بین مجموعه وزارت بهداشت و نهادهای مسئول تأمین بودجه‌ها و نیز مجریان برنامه پزشک خانواده ادامه دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در پاسخ به پرسشی در خصوص پرداخت کارانه‌های معوقه کادر بهداشت و درمان، گفت: در بخشنامه‌ای که به زودی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ خواهد شد اعلام می‌شود که جابجایی بودجه‌ها در صورتی مورد پذیرش است که در راستای برنامه‌ها، رویکردها و سیاست‌های وزارت بهداشت و وزیر باشد.

وی افزود: دیده شده برخی دانشگاه‌ها تحت فشار سیاسی، از محل درآمدهای اختصاصی پروژه‌های جدید تعریف کرده‌اند که این کار نباید انجام شود.

موهبتی خاطرنشان کرد: کارانه ها از منابع عمومی کشور پرداخت نمی‌شود بلکه از درآمدهای اختصاصی پرداخت می‌شود که متأسفانه با تأخیر پرداخت از سوی بیمه‌ها مواجه است.

وی گفت: اگر حق بیمه‌ای پرداخت نشود، تأمین اجتماعی او را جریمه می‌کند و از حساب برداشت می‌شود. باید همین حق را هم به وزارت بهداشت بدهند که از حساب بیمه‌ها بتواند معوقات خود را برداشت کند زیرا بیمه‌ها از حوزه سلامت خرید خدمت می‌کنند.

موهبتی از پیشنهاد مجلس در این خصوص گفت و افزود: وزارت بهداشت از این مساله استقبال می‌کند، باید از چنین ابزارهایی که سال‌های گذشته هم بوده برای دریافت معوقات بهره برد زیرا برای پرداخت مواردی نظیر کارانه ها نمی‌توان معجزه کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت پیشنهاد داد مساله پرداخت کارانه ها از بیمه‌ها مورد پرسش قرار گیرد و وقتی حساب وزارت بهداشت خالی است طبعاً کارانه ها با تأخیر پرداخت می‌شوند.

موهبتی با بیان اینکه مشکل اساسی کارانه ها مبتنی بر پرداخت بیمه‌ها است، گفت: بیمه‌ها هم لابد مشکلاتی دارند و خوب است در برنامه شما حضور یابند و مطرح کنند.

وی در پایان تاکید کرد: حق الزحمه پرسنل در حوزه سلامت که با جان انسان سر و کار دارند، بسیار مهم است. انتظار داریم تدابیر خوبی از طرف دولت در این بخش برای همه گروه‌های فعال در حوزه سلامت، اندیشیده شود تا شرمنده کارکنان سلامت نباشیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

معاون حقوقی و مجلس جدید وزارت بهداشت منصوب شد

معاون حقوقی و مجلس جدید وزارت بهداشت منصوب شد
2024-11-16T19:20:38+03:30
وزیر بهداشت در حکمی سیدمرتضی خاتمی را به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت منصوب کرد.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران منصوب شد

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران منصوب شد
2024-11-16T18:07:21+03:30
سرپرست دانشگاه تهران در حکمی دکتر منوچهر مرادی سبزوار را به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران معرفی کرد.

پیرصالحی رییس سازمان غذا و دارو شد

پیرصالحی رییس سازمان غذا و دارو شد
2024-11-16T17:40:41+03:30
وزیر بهداشت در حکمی مهدی پیرصالحی را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو منصوب کرد.

دانشگاه سوره میزبان نشستی علمی با محوریت تعاملات ایران و روسیه

دانشگاه سوره میزبان نشستی علمی با محوریت تعاملات ایران و روسیه
2024-11-16T17:00:39+03:30
دانشگاه بین‌المللی سوره باهمکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری، میزبان نشستی علمی با محوریت فرهنگ، هنر و تعاملات ایران و روسی...

بازار گرمی داروی لاغری؛ «مانجارو» از کجا می‌آید؟

بازار گرمی داروی لاغری؛ «مانجارو» از کجا می‌آید؟
2024-11-16T16:47:25+03:30
آمپول «مانجارو» که برای بیماران دیابتی کاربرد دارد، حالا به یکی از داروهای پرفروش برای لاغری تبدیل شده است.

حمله هکرهای چینی به شرکت ارتباطاتی آمریکایی

حمله هکرهای چینی به شرکت ارتباطاتی آمریکایی
2024-11-16T16:34:02+03:30
به گفته منابع آگاه شبکه ارتباطاتی شرکت «تی موبایل» از جمله سیستم‌هایی است که هکرهای چینی برای دسترسی به اطلاعات چند شرکت ارتباطاتی آمریکایی و بین المللی به آ...

وضعیت برخی بخش‌های خوابگاه‌ دانشگاه تهران در شأن دانشجویان نیست

وضعیت برخی بخش‌های خوابگاه‌ دانشگاه تهران در شأن دانشجویان نیست
2024-11-16T16:34:01+03:30
سرپرست دانشگاه تهران گفت: وضعیت برخی قسمت‌های خوابگاه در شأن دانشجویان نیست. علاوه بر این، در سال جاری تعداد زیادی دانشجوی مازاد به دانشگاه تحمیل شده که مشکل...

چین ۲۰۲۸ یک ماموریت دیگر به ماه انجام می‌دهد

چین ۲۰۲۸ یک ماموریت دیگر به ماه انجام می‌دهد
2024-11-16T16:20:41+03:30
ماموریت جدید فضاپیمای «چانگ ۸» چین قرار است در ۲۰۲۸ میلادی انجام شود و هدف آن فرود در نزدیکی قطب جنوب ماه است.

ناترازی‌های آب و انرژی با مدیریت علمی به ثبات می‌رسد

ناترازی‌های آب و انرژی با مدیریت علمی به ثبات می‌رسد
2024-11-16T16:07:23+03:30
عضو هیئت علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران گفت: در صورت جاری شدن مدیریت علمی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های نهاد علم، در برنامه پنج ساله هفتم قادر هستیم ناترازی...

بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از خوابگاه دانشجویی علمدار

بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از خوابگاه دانشجویی علمدار
2024-11-16T16:07:22+03:30
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از خوابگاه دانشجویی علمدار بازدید کرد و در گفت‌وگو با برخی دانشجویان در جریان وضعیت اسکان و موارد مختلف خوابگاهی قرار گرفت.

سرپرست دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران ابقا شد

سرپرست دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران ابقا شد
2024-11-16T16:07:22+03:30
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی سرپرست دانشکده فناوری های نوین پزشکی را در سمت خود ابقا کرد.

نخستین قطار خودران مدت زمان سفر را ۳۰ دقیقه کاهش می‌دهد

نخستین قطار خودران مدت زمان سفر را ۳۰ دقیقه کاهش می‌دهد
2024-11-16T15:54:01+03:30
نخستین واحد از ۳۵ قطار کاملا خودران متروپلیس شرکت فرانسوی آلستوم که قرار بود در سیستم جدید مترو «لایت گرین لاین» به خدمت گرفته شود، برای نخستین بار در تایوان...

مراسم یاد بود دانشجوی خواجه نصیر با حضور وزیر علوم برگزار شد

مراسم یاد بود دانشجوی خواجه نصیر با حضور وزیر علوم برگزار شد
2024-11-16T15:54:01+03:30
مراسم یادبود زنده یاد امیر مهدی چگینی دانشجوی رشته شیمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در مسجد النبی پردیس سید خندان دانشگاه برگزار شد.

برگزاری رویداد پیوند در حوزه «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان»

برگزاری رویداد پیوند در حوزه «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان»
2024-11-16T15:40:42+03:30
بیستمین رویداد پیوند به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری کارخانه نوآوری آمپر در حوزه «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان» روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه برگزار می‌شود.

مدیریت دیابت تنها کنترل قند خون نیست

مدیریت دیابت تنها کنترل قند خون نیست
2024-11-16T15:27:21+03:30
مدیر یک مجموعه دارویی، هدف گذاری فدراسیون جهانی دیابت که سه سال آینده را با شعار «دیابت و تندرستی» نامگذاری کرده است، گفت: مدیریت دیابت تنها کنترل قند خون نیست.

تشکیل کمیته‌ای در پژوهشگاه ارتباطات برای همکاری با نخبگان

تشکیل کمیته‌ای در پژوهشگاه ارتباطات برای همکاری با نخبگان
2024-11-16T15:27:21+03:30
در دیدار رئیس پژوهشگاه ارتباطات با رتبه های برتر کنکور ریاضی، مقرر شد کمیته ای به نمایندگی از وزارت ارتباطات در پژوهشگاه جهت همکاری با نخبگان ایجاد شود.

کلید نهایی آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۳ منتشر شد

کلید نهایی آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۳ منتشر شد
2024-11-16T15:14:01+03:30
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از انتشار کلید نهایی آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بازار گرمی داروی لاغری؛ «مانجارو» از کجا می‌آید

بازار گرمی داروی لاغری؛ «مانجارو» از کجا می‌آید
2024-11-16T15:00:42+03:30
آمپول «مانجارو» که برای بیماران دیابتی کاربرد دارد، حالا به یکی از داروهای پرفروش برای لاغری تبدیل شده است.

ایجاد اشتغال دانش‌بنیان در استان‌ها برای جلوگیری از مهاجرت به پایتخت

ایجاد اشتغال دانش‌بنیان در استان‌ها برای جلوگیری از مهاجرت به پایتخت
2024-11-16T15:00:41+03:30
رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: ایجاد فرصت‌های اشتغال دانش‌بنیان در استان‌ها موضوعی است که با هدف ماندگارسازی نخبگان در استان و به کارگیری ظرفیت هر نخبه در بوم خو...

چشم‌انداز حوزه علمیه خواهران برای رسیدن بانوان به مرجعیت علمی

چشم‌انداز حوزه علمیه خواهران برای رسیدن بانوان به مرجعیت علمی
2024-11-16T14:47:20+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: حوزه علمیه خواهران با برنامه‌ریزی‌های گسترده و حمایت از پژوهش‌های علمی، تلاش دارد تا در آینده مرجعیت علمی بانوان را در کشور ...

ثبت‌نام بیش از ۱۰ هزار دانشجو در طرح مهارت‌یار دانشگاه آزاد

ثبت‌نام بیش از ۱۰ هزار دانشجو در طرح مهارت‌یار دانشگاه آزاد
2024-11-16T14:34:00+03:30
دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح «مهارت‌یار» و برنامه‌های نوین مهارت‌آموزی، گامی در تربیت نیروی کار متخصص برداشته و این طرح با ارزیابی مهارت‌ها و رتبه‌بندی د...

پای مایکروسافت به شکایت از اوپن ای آی باز شد

پای مایکروسافت به شکایت از اوپن ای آی باز شد
2024-11-16T14:20:41+03:30
ایلان ماسک شکایت خود علیه اوپن ای آی را گسترش داده و علاوه بر افزودن ادعاهای آنتی تراست در موضوعات دیگر پای مایکروسافت، بزرگترین سرمایه گذار این شرکت را نیز ...

دولت به بحث تامین امنیت کادر درمان ورود کند

دولت به بحث تامین امنیت کادر درمان ورود کند
2024-11-16T13:40:40+03:30
رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به موضوع خشونت علیه کادر درمان، از دولت و وزارت بهداشت خواست به بحث تأمین امنیت کادر درمان ورود کنند.

جعفریان: کادر درمان همیشه نگران خشونت است

جعفریان: کادر درمان همیشه نگران خشونت است
2024-11-16T13:40:40+03:30
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت گفت: گروه‌هایی در جامعه وجود دارند که به راحتی به کادر درمان توهین می‌کنند و مواردی را علیه اعضای کادر درمان در شبکه‌های اجتم...

توقف رشد باکتری‌های بیماری‌زا بااستفاده از نانوذرات«سلنیوم» زیستی

توقف رشد باکتری‌های بیماری‌زا بااستفاده از نانوذرات«سلنیوم» زیستی
2024-11-16T12:47:20+03:30
پژوهشگران دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران، توانستند با استفاده از نانوذرات سلنیوم حاصل از نوعی مخمر، رشد باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زا را متوقف کنند.

اولین کارخانه فرآوری از خشکبار بر پایه «فناوری پلاسما» افتتاح شد

اولین کارخانه فرآوری از خشکبار بر پایه «فناوری پلاسما» افتتاح شد
2024-11-16T12:47:20+03:30
اولین کارخانه فرآوری و آلودگی‌زدایی از خشکبار بر پایه فناوری پلاسما با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی در رفسنجان افتتاح شد.

سامانه تعیین موقعیت و ردگیری افراد یا تجهیزات بومی‌سازی شد

سامانه تعیین موقعیت و ردگیری افراد یا تجهیزات بومی‌سازی شد
2024-11-16T12:20:39+03:30
سامانه RTLS با امکان تعیین موقعیت و ردگیری بی‌وقفه افراد یا تجهیزات در فضاهای سرپوشیده، گامی رو به جلو در جهت افزایش بهره‌وری، ایمنی و امنیت صنایع محسوب می‌شود.

اولویت وزارت ارتباطات در حوزه فیبر نوری و اینترنت روستاها

اولویت وزارت ارتباطات در حوزه فیبر نوری و اینترنت روستاها
2024-11-16T12:07:20+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به مدیران کل ارتباطات استان‌ها بر لزوم ارائه آمار دقیق و عملیاتی تأکید کرد و با انتقاد از پوشش ناقص پروژه‌ها، خواستار نگا...

برگزاری دوره تحصیلات تکمیلی مشترک میان ایران و مالزی

برگزاری دوره تحصیلات تکمیلی مشترک میان ایران و مالزی
2024-11-16T12:07:20+03:30
رایزنی علمی جنوب شرق آسیا گفت: بر اساس گفتگوهای انجام شده میان دو کشور ایران و مالزی مقرر شد همکاری‌های دوجانبه در قالب دوره‌ای تحصیلات تکمیلی مشترک بین دانش...

تضعیف هیأت امنای صرفه جویی ارزی منجر به فقر حوزه درمان خواهد شد

تضعیف هیأت امنای صرفه جویی ارزی منجر به فقر حوزه درمان خواهد شد
2024-11-16T11:54:01+03:30
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: اگر هیأت امنای صرفه جویی ارزی تضعیف شود ما با یک بحران فقر در حوزه درمان مردم مواجه خواهیم شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)