میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابوالفضل باقری فرد در اولین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی گفت: ارتباط بین صنعت و علوم پزشکی باید از حوزه هوش مصنوعی آغاز شود. امیدواریم این کار در جریان اولین کنگره هوش مصنوعی سریع تر آغاز شود.
وی خاطرنشان کرد: رشد هوش مصنوعی سرعت بسیار چشمگیری در دنیا پیدا کرده است و هر روز سخن جدیدی برای گفتن دارد. در زیرساخت های مختلفی در جهان از هوش مصنوعی استفاده می شود اما یکی از مهمترین این زیرساخت ها حوزه سلامت است. دلیل آن هم اهمیت سلامت برای مردم است.
باقری فرد یادآور شد: دوره کووید اهمیت سلامت را برای زندگی همه مردم نشان داد. آموزش و کار و زندگی در کل دنیا بسته شد و سلامت کل دنیا به مخاطره افتاد. اما در حوزه هوش مصنوعی تنها در سال ۲۰۲۰ گردش مالی ۲۰ میلیارد دلاری محقق شد و پیش بینی می شود این گردش مالی در سال ۲۰۳۰ به حدود ۲۰۰ میلیارد دلار برسد.
وی افزود: رشد تجارت هوش مصنوعی زنگ خطری برای ما است که تنها در حوزه های تحقیقی، پژوهش و مقالات به این موضوع نگاه نکنیم و مسئله کاربرد هوش مصنوعی را هم اهمیت بدهیم. ما اکنون در منطقه در مقالات رتبه خوبی را داریم اما در کاربرد هوش مصنوعی رتبه ۶۰ یا ۷۰ دنیا هستیم. بنابراین هدف این است که هوش مصنوعی در سلامت کاربردی شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به سریع تر شدن تشخیص بیماری ها به کمک هوش مصنوعی گفت: پزشکان می توانند زمان تشخیص بیماری ها را با استفاده محفوظات علمی و تجربیات چندین ساله و کمک هوش مصنوعی به چند دقیقه کاهش دهند.
وی با بیان اینکه هوش مصنوعی آینده پزشکی را متحول می کند، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی هوشمند یک پل ارتباطی میان دانشگاه های علوم پزشکی و غیر علوم پزشکی است. در واقع به جای کارهای موازی در هر دانشگاه علوم پزشکی، مرکزیت موضوع هوش مصنوعی با دانشگاه علوم پزشکی هوشمند است و هر دانشگاهی که می خواهد در این حوزه کار کند با محوری این دانشگاه کار می کند.
باقری فرد اضافه کرد: امروزه در آموزش پزشکی بحث واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و شبیه سازها کاربردهای زیادی دارند. در حال حاضر ۷۰ درصد شبیه سازهای آموزش پزشکی در کشور تولید می شود و دانش بنیان ها در این زمینه کار کرده اند.
وی با اشاره به راه اندازی بیمارستان مجازی برای آموزش دانشجویان علوم پزشکی گفت: بنا داریم داروخانه مجازی و یونیت های دندانپزشکی مجازی را برای آموزش بهتر دانشجویان راه اندازی کنیم، البته در ابتدای راه هستیم و این کار با همکاری دانشگاه های صنعتی و غیر علوم پزشکی امکان پذیر است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: خوشبختانه در تمامی بیمارستان های کشور و دانشگاه های علوم پزشکی همه دیتاها و عکس ها درباره انواع بیماری ها و درمان ها ذخیره شده است و همین امر یک «بیگ دیتا» برای ما فراهم کرده است که می توانیم به کمک هوش مصنوعی از آن برای ارتقاء سلامت جامعه استفاده کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟
ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت
چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی
چند باور غلط درباره راه های انتقال ایدز
چالش های سازمان غذا و دارو بعد از پوست اندازی
هشدار درباره مصرف خودسرانه داروهای گیاهی/خطرات پنهان برای سلامت
پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز در سال ۱۴۰۴
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران