میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر علیرضا رهایی در نشست با مدیران و مسئولان حوزه دفاعی و فضایی کشور اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از دانشگاه های قدیمی کشور حدود ۷۰ سال است که در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی فعالیت می کند. به طوریکه بیش از ۴۰ هزار دانش آموخته در حوزه های مختلف تحویل جامعه داده است.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه هوا فضا جز اولین دانشگاه های کشور بود که هم دانشکده مهندسی هوا فضا و هم پژوهشکده هوا فضا در دانشگاه را تاسیس شد. در عین حال که دانشکده های دیگر نظیر مکانیک، برق و مجموعه های دیگر نیز همراه هستند در پروژه های مختلف هوا فضا با هم مشارکت دارند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: خوشبختانه در این دوران گذشته علاوه بر اهتمامی که در تربیت دانش آموختگان مورد نیاز کشور در دانشگاه وجود داشت. در زمینه طرح های برزگ نیز فعال بود. به طوریکه ما در حوزه طرح های کلان ملی، از ۱۶ طرح بزرگی که در بخش های مختلف درگیر بودیم در حوزه هوا فضا نیز در بحث ماهواره، طراحی سفینه حامل موجود زنده و ساخت هواپیما با سایز متوسط فعالیت کردیم؛ در حال حاضر نیز این فعالیت ها به طور طبیعی ادامه دارد.
رهایی یادآور شد: در مجموعه دانشگاه این تلاش وجود دارد که بتوانیم حداکثر ظرفیت و توان دانشگاه را در خدمت ارتباط با صنعت و انجام پروژه های مورد نیاز کشور قرار دهیم. در این زمینه هر بخشی به طور جدی فعالیت می کنند.
وی افزود: چهار حوزه کلان را دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای تحقیقات راهبردی خود پیگیری می کند، اولین آن حوزه هوا فضا می باشد. دریا و مهندسی دریا، انرژی، استفاده از فناورهای نوظهور و هوش مصنوعی به ترتیب اولویت های دوم تا چهارم حوزه تحقیقات راهبردی دانشگاه را شامل می شود. در این مسیری که ترسیم شده است ارتباط خوبی با حوزه های دفاعی و نظامی داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: خوشبختانه در این دانشگاه ارتباط خوبی با بخش های دریایی از جمله سازمان صنایع دریایی همچنین نیروی دریایی راهبردی جمهوری اسلامی داشتیم، به طوریکه دو ماه پیش آخرین توافقنامه جامعی را با سازمان صنایع دریایی با سقف ۱۰۰۰ میلیارد تومان منعقد کردیم. قرار شد مرکز تحقیقات مشترکی در بحث دریا راه اندازی شود. ضمن اینکه پروژه های مشترکی نیز تعریف کردیم و به طور مرتب دنبال می شود.
رهایی تاکید کرد: تدوین استانداردهای دریایی توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از محورهای توافق نامه فوق است که در ماه جاری ابلاغ شد و کارهای آن انجام خواهد شد.
وی اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری جلسه امروز موفق شویم یک موافقت نامه جامع ای با حوزه های هوا فضا داشته باشیم که منشا بکارگیری گسترده پتانسیل دانشگاه برای انجام طرح های مورد نیاز در این حوزه باشد. امیدوارم این اهتمام از دو طرف وجود داشته باشد تا کار با جدیت پیش برود.
منبع : خبرگزاری مهر
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت
ثبتنام قطعی نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ از ۱۷ آذر آغاز میشود
تلاش برای افزایش بودجههای پژوهشی با همکاری مجلس