میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ دکتر حمیدرضا خانکه با اعلام این خبر افزود: همه دانشگاه های علوم پزشکی، خوابگاه متاهلین دارند، فقط دانشگاه ما ندارد و امیدواریم با تغییر کاربری ساختمانی که در اختیار داریم، برای خوابگاه متاهلین استفاده کنیم.
وی افزود: با توجه به شرایط سخت اقتصادی که جوانان برای ازدواج دارند، اگر بتوانیم با کمک مسئولین، یک قلم از کالاهای اساسی را هم برای دانشجویانی که ازدواج می کنند، تامین کنیم، خیلی به آنان کمک خواهد شد.
خانکه تاکید کرد: برآورد شده که برای بازسازی، آماده سازی و تغییر کاربری ساختمانی که در اختیار داریم، حدود ۱۰ میلیارد تومان لازم است، و معاون فرهنگی – دانشجویی وزارت بهداشت هم قول دادند که ۵۰ درصد این رقم را کمک می کنند و انشاالله با کمک مقام عالی وزارت بهداشت و یا شهردار تهران، شاید بتوانیم برای دهه فجر خوابگاه متاهلین را آماده بهره برداری کنیم.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: اگر خدا کمک کند، سالیانه جشن ازدواج دانشجویی را تکرار میکنیم و اگر دانشجویانی که امسال ازدواج کردند، برای سال آینده فرزند داشته باشند، یک بسته حمایتی خاص برایشان درنظر میگیریم.
وی درخصوص ضرورت تامین خوابگاه برای دانشجویان متاهل، افزود: ما همه می دانیم که جوان ها امکان اجاره مسکن در تهران را ندارند و به همین دلیل دانشجویان متاهل مجبور می شوند که همسرشان را در شهرستان بگذارند و خودشان برای ادامه تحصیل در تهران اقامت داشته باشند که این شرایط مناسبی برای تحصیل و یا فعالیت های دیگر دانشجویان نیست.
خانکه ادامه داد: ما اگر قرار باشد که این فرهنگ را در جامعه ترویج بدهیم و به افزایش جمعیت کمک کنیم، باید به جوانان کمک کنیم و در این شرایط اقتصادی که ازدواج بسیار سخت است، بنا به فرمایش حضرت آقا ، باید همه کمک کنند و جوانان را در امر ازدواج حمایت کنند.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: سن ازدواج در ایران بالا رفته و عوامل مهمی دست به دست هم داده تا این اتفاق افتاده است، مشوق هایی باید ایجاد شود، امکان اشتغال، تامین مسکن و امکان خدمات اجتماعی باید برای حمایت از جوانان فراهم شود.
وی با اشاره به نگرانی زوجین جوان بویژه خانم ها از فرزندآوری و تاثیر آن بر روند فعالیت ها، تاکید کرد: در کشورهایی مثل نروژ ، روسیه و... یک کار مهم که انجام دادند، ایجاد تعادل بین کار و زندگی برای زنان است و در کشور ما نیز باید حمایت های مختلف از اشتغال به تحصیل و کار خانم ها داشته باشیم تا برای فرزندآوری نگران نباشند.
خانکه افزود: کارهایی مانند ایجاد مهد کودک در محیط کار زنان و برقراری سرویس های ایاب و ذهاب به محل کار و تحصیل را میتوان انجام داد تا با فرزندآوری، محدویتی برای فعالیت خانم ها بوجود نیاید، چرا که محدودیت ها سبب خواهند شد که جامعه به رشد و بالندگی نرسد، و انشاالله با همکاری همدیگر بتوانیم شرایطی را به وجود بیاوریم که شاهد نشاط و طراوت در سطح جامعه باشیم.
منبع : خبرگزاری مهر
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است