میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمود کمرهای در مراسم تودیع معاون سابق آموزشی دانشگاه تهران و معارفه خود گفت: اگر برنامههایی که ارائه میشود بر پایه تصمیمهای شخصی باشد، ممکن است با تغییر یک نفر این برنامهها تغییر پیدا کند، چون سلیقهها و رویکردها متفاوت است، ولی زمانیکه تصمیمها بر پایه خردجمعی گرفته شود، این برنامهها چندان تغییری نخواهد کرد.
وی افزود: آنچه که دکتر حسینی و مجموعه آموزش دانشگاه تهران در این مدت اجرایی کردهاند، بر مبنای تصمیمهایی بود که بر اساس خردجمعی گرفته و انجام شده است و در آنها نمیتوان تغییری ایجاد کرد، مگر اینکه در حین انجام کارها با نواقصی روبهرو شویم. بنابراین با کمک همکاران حوزه معاونت آموزشی و مسئولان و کارکنان واحدهای دیگر دانشگاه ادامهدهنده همان برنامهها و رویکردها خواهیم بود.
دکتر کمرهای با تأکید بر رعایت مقررات آموزشی خاطرنشان کرد: بهترین راهکار برای تضمین کیفیت آموزش رعایت مقررات آموزشی است که متأسفانه در مواردی مشاهده میشود که از سوی برخی دانشجویان، اعضای هیأت علمی، کارکنان و یا مسئولان اجرایی واحدها کمتر به آن توجه میشود. بنابراین، حتماً بر روی اجرای مقررات آموزشی پافشاری خواهم کرد. مقررات آموزشی فقط برای دانشجویان نیست، بلکه برای اعضای هیأت علمی هم است و این ضوابط در آئیننامههای مربوط به روشنی عنوان شده است.
معاون آموزشی دانشگاه تهران در ادامه تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر پاسخگو بودن کارکنان و مسئولان حوزه آموزش است، همانگونه که ما از دانشجویان درخواست داریم که مقررات را رعایت کنند، در مقابل باید پاسخگوی آنان نیز باشیم و به درخواستهای دانشجویان که به گونههای مختلفی ممکن است ارسال کنند، رسیدگی کنیم. همچنین در حیطه امور مربوط به اعضای هیأت علمی هم باید به درخواستهایی که داده میشود، پس از بررسیهای لازم پاسخ سریع، صریح و شفاف ارائه شود.
وی با اشاره به بحث استانداردسازی آموزش و لزوم ارائه آموزش استاندارد در دانشگاه، اظهار کرد: این نکته مهمی است و باید تلاش شود تا استانداردسازی در آموزش بیش از گذشته محقق شود که این موضوع قطعاً از طریق جلسات شورای آموزشی مطرح و پیگیری خواهد شد. البته بعد از ۸۷ سال که از تأسیس دانشگاه تهران میگذرد، همچنان مدرک این دانشگاه، معتبرترین مدرک دانشگاهی کشور است و در دنیا هم مورد قبول است، اما باید این رویکرد استاندارسازی را ارتقاء دهیم و در برنامههایی که داریم، بیشتر بر این مسأله تأکید کنیم.
دکتر کمرهای با تبیین لزوم گسترش ارتباطات بینالمللی در حوزه آموزش، اظهار کرد: با توجه به بحران کرونا شاید بخشی از ارتباطات بینالمللی بهصورت حضوری کاهش پیدا کرده است، اما از طرف دیگر برخی از امکانات در این شرایط ایجاد شده و آن هم امکانی است که به واسطه آموزش غیرحضوری در اختیار ما قرار گرفته است و میتوان از اعضای هیأت علمی برای ارائه درسها و شرکت در داوری پایاننامهها در سطح بینالمللی استفاده کرد. درست است که بحران کرونا آسیبهای بسیاری را به همراه داشته، اما باید بتوانیم در این شرایط برخی از تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و اگر این اتفاق بیفتد، تا حدودی به تقویت جنبه بینالمللی آموزش کمک خواهد کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است