میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل اکبری، در جمع کارگروه کمپین تغذیه سالم، افزود: من از پتانسیل موجود در انستیتو مطلع ام و میدانم در اینجا توان انجام برنامه های کلان ملی وجود دارد و باید انجام شود.
وی گفت: امیدوارم هر چه سریع تر دبیرخانه این کمپین در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی تشکیل شود و از تمامی افراد و صاحب نظران این امر برای مشارکت دعوت بعمل آید.
اکبری تصریح کرد: در نخستین گام اجرای کمپین تغذیه سالم می توان به عنوان یک مدل و پایلوت، روی بحث ریزمغذی ها تمرکز شود زیرا در اجرای کمپین بحث عدالت اجتماعی هم باید مد نظر قرارگیرد و ما نمی توانیم تنها به مردم توصیه کنیم که چه بخورند بلکه باید به مردم کمک هم بکنیم مواد مورد نیاز بدنشان تامین شود.
وی خاطرنشان کرد: برای مثال ما قادر نیستیم همه مردم را در مصرف شیر و لبنیات و غذای دریایی به حدی برسانیم که ویتامین D مورد نیاز جامعه را تامین کنیم و نیاز به تامین ریز مغذی ها داریم که از دورترین نقاط کشور تا شهرهای بزرگ در دسترسی مردم باشد.
مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به اهمیت اجرای صحیح کمپین تغذیه، گفت: این تفکر ارزشمندی است و خود این امر ارزش محسوب می شود و اگر این کمپین را ناقص طراحی و اجرا کنیم زحمات ما زیر سئوال می رود و ممکن است جوابی که می خواهیم از اجرای این کمپین نگیریم. لذا، پیشنهاد بنده این است که از تمامی امکانات موجود چه در سطح وزارتخانه مانند PhC و معاونت بهداشتی، دفتر بهبود تغذیه سازمان غذا و دارو که دارای توان عظیمی هستند در اجرای این کمپین بهره بگیریم.
وی با اشاره به کمپین های مشابه اجرا شده در سایر کشورها، خاطرنشان کرد: حتماً کمپین های بین المللی را مطالعه و آنها را با یکدیگر مقایسه نمایید و چون در طی اجرای کمپین خواهید دید چقدر باید دانش و سطح سواد خود را ارتقاء دهید تا در خصوص یک سلول تا اقتصاد اجتماعی حرف برای گفتن در جامعه داشته باشید. همکاری های بین بخشی با گروه های دانشگاهی چقدر می تواند راهگشا باشد. همکاری های علمی در این کمپین به هیچ عنوان نباید دست کم گرفته شود.
اکبری، پیشنهاد کرد در جلسه ای این موضوع با وزیر بهداشت با توجه به تاکید وی به پیشگیری و اهمیت غذا و تغذیه در ارتقاء سلامت، مطرح و دستورات و توصیه های وزیر اعمال شود.
مشاور عالی وزیر بهداشت، با تاکید مجدد بر نیاز به تلاش مضاعف در کشور در حوزه پیشگیری از بیماری ها بر نقش انستیتو تغذیه اشاره کرد و افزود: مدیریت انستیتو با شتاب بیشتری تمام توان و ظرفیت انستیتو را برای طراحی و اجرای مداخلات همسو با سیاست های وزیر بهداشت به کار گیرد.
در ابتدا این جلسه، میرزای رزاز رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به تشریح اهمیت و جایگاه آموزش و ارتقاء فرهنگ تغذیه پرداخت و گزارش کاملی از امکانات و توانمندی های انستیتو برای اجرای کمپین تغذیه سالم با همکاری وزارت بهداشت، ارائه داد.
منبع : خبرگزاری مهر
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است