میرنیوز

ضرورت مشارکت سازمان‌های فرهنگی درجریان‌سازی موضوع فداکاری و ایثار در فضای دانشجویی

ضرورت مشارکت سازمان‌های فرهنگی درجریان‌سازی موضوع فداکاری و ایثار در فضای دانشجویی 2021-03-06T17:46:04+03:30

به گزارش ایسنا، «عیسی علیزاده» معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی امروز در نشست خبری دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران به همراه «جمال رحیمیان» دبیر دهمین آیین که به صورت نیمه حضوری در محل سازمان جهاد دانشگاهی تهران برگزار شد، اظهار کرد: موضوع فداکاری نباید تنها به آیین اعطای تندیس فداکاری منحصر شود و برای ایجاد یک جریان فرهنگ‌ساز مشارکت دیگر بخش‌های فرهنگی نیاز است.

وی با اشاره به برنامه‌هایی چون برنامه کتاب سال و پایان‌نامه سال با موضوع فداکاری افزود: باید برنامه‌های متناظری که همپوشانی و تعامل لازم را با هدف جریان‌سازی دارد تعریف شود.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی از ویژگی‌های برنامه‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی را مسأله‌محور بودن آن برشمرد و افزود: ابزارهای جهاد دانشگاهی در اطلاع‌رسانی و نظرسنجی(ایسنا، ایکنا و ایسپا) سبب شده تا این نهاد زودتر از نیاز جامعه و نسل جوان اطلاع حاصل کند.

علیزاده آیین اعطای تندیس را از موضوعات مسأله‌محور فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: ایثار و فداکاری از موضوعات مورد قبول در همه جوامع و ادیان و همواره مورد احترام و توجه جوانان است از این‌رو اهمیت دادن به این موضوع در حرکت جامعه به سوی اخلاقی شدن کمک می‌کند.

وی تداوم این برنامه را ناشی از اهتمام دبیرخانه و معاونت فرهنگی به این موضوع برشمرد و افزود: برای جریان‌سازی این موضوع  باید به صورت مشارکتی و با حضور همه نهادهای مرتبط اقدام شود.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: نتایج تحقیقات حاکی از آن است که یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر جایگزین فعالیت‌های فرهنگی صرف شده است فعالیت‌های اجتماعی است از این رو تندیس فداکاری اهمیت فراوانی خواهد یافت.

علیزاده با تقدیر از دست‌اندرکاران آیین در برگزاری هر چه بهتر آن در ادامه بین‌بخشی  بودن این رویداد فرهنگی را از ویژگی‌های بارز دانست و گفت: می‌توان گفت این آیین از تعاملی‌ترین و مشارکتی‌ترین برنامه‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی است که امسال دبیرخانه نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای داشته است.

وی با اشاره به تشکیل باشگاه دانشجویان فداکار و استفاده از ظرفیت‌های آنان را پیشنهاد و ادامه داد: تعریف برنامه‌های متعدد رونمایی از کتاب، مستندسازی تجربیات و نشست‌های متعدد در طول سال و .... با موضوع فداکاری را باید در دستور کار قرار داد تا موضوع ایثار و فداکاری صرفاً به تندیس فداکاری منحصر نشود.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مهم‌ترین نکته را انتخاب صحیح دانشجویان فداکار برشمرد و افزود: فداکاری با گمنامی عجین شده است و شاید بهترین کار دبیرخانه و نهادهای مشارکت‌کننده شناسایی صحیح دانشجویان و گروه‌های دانشجویی فداکار است.

علیزاده با تأکید بر ضرورت تلاش در جهت اختصاص امتیازاتی به تندیس فداکاری جهت قایل شدن آن امتیازات به دانشجویان دارنده تندیس گفت: این امتیازات می‌تواند آموزشی، اشتغال و یا فرهنگی باشد.

وی با تشکر از رسانه‌هایی که به نوعی در ترویج فرهنگ فداکاری فعالانه نقش ایفا کرده‌اند، افزود: در اینجا از همه نهادهای فرهنگی می‌خواهم تا در جهت جریان‌سازی این فرهنگ والا کوشا باشند نشان دادن مسایل ارزشی چون ایثار و اخلاق راه‌های مختلف دارد که عنصر اصلی آن فداکاری است.

تقدیر از ۸۰ دانشجو و گروه دانشجویی فعال در حوزه کرونا در دهمین دوره آیین تندیس فداکاری

در ادامه این نشست «جمال رحیمیان» دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران از تقدیر ۸۰ دانشجو و گروه دانشجویی فعال در حوزه کرونا در دهمین دوره آیین خبر داد و گفت: دهمین آیین تندیس فداکاری با توجه به جو سنگین کرونایی حاکم در کشور در شهریور ماه امسال کلید خورد و با توجه به کاهش ساعت حضور کاری همکاران روند کار با کندی پیش می‌رفت.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌ها و همراهی‌های همه سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط با وجود همه سختی‌ها مراحل پیش رفت.

دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران از ویژگی‌های متمایز این دوره را تشکیل شورای‌عالی آیین به ریاست دکتر طیبی رییس جهاد دانشگاهی و با حضور و مشارکت معاونان وزرا و سازمان‌ها دانست و خاطرنشان کرد: البته شورای سیاستگذاری هم در سطح مدیران کل فرهنگی و اجتماعی سازمان‌ها و نهادهای مشارکت‌کننده تشکیل شد.

رحیمیان با بیان این‌که در این دوره برخی سازمان‌های دیگر(مرتبط با سلامت) به دبیرخانه ملحق شدند، افزود: از آن جمله سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام پرستاری و درخواست از ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و ... بود.

وی با اشاره به تشکیل ۸ جلسه مفصل از کمیته انتخاب و کارشناسان برای انتخاب دانشجو و یا گروه‌های دانشجویی فداکار گفت: تاکنون ۷۲ دانشجو و گروه دانشجویی فداکار شناسایی و تایید شده‌اند که از این تعداد ۱۳ گروه دانشجویی حضور دارند و به نظر می‌رسد با تشکیل آخرین جلسه کمیته انتخاب شمار دانشجویان و گروه‌های دانشجویی از این میزان هم افزایش یابد.

دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران تصریح کرد: از زمان اعلام فراخوان تا مهلت تعیین شده بیش از ۱۵۰ دانشجو و گروه دانشجویی در سامانه تندیس ثبت‌نام کردند البته برخی دیگر از دانشجویان توسط سازمان‌های مشارکت‌کننده معرفی شدند.

رحیمیان از برگزاری اختتامیه دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در روز چهارشنبه ۲۰ اسفندماه به صورت نیمه‌حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد و گفت: مکان برگزاری دهمین آیین تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران با گنجایش ۷۰۰ نفر است که امسال کمتر از ۱۰۰ نفر در این سالن حضور خواهند داشت.

وی با بیان این‌که این آیین امسال مخاطب عام ندارد، افزود: جامعه دانشجویی و دانشگاهی هم به پاس قدردانی از زحمات مدافعان سلامت از ۲۰ اسفندماه تا پایان سال به صورت سراسری با حضور در منازل حدود ۳۰۰ مدافع سلامت که جان خود را برای دفاع از سلامت هموطنان خود فدا کردند با اهدای لوح تقدیر و تندیس نمادین فداکاری تقدیر می‌کنند.

دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با بیان این‌که جهاد دانشگاهی سراسر کشور به همراه دیگر اعضای دبیرخانه در اجرای این مراسم مشارکت دارند، افزود: وزارت بهداشت و علوم، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، سازمان حفاظت محیط زیست، بنیاد مستضعفان، سازمان انتقال خون نظام پزشکی، نظام پرستاری، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)بنیاد شهید و امور ایثارگران از آن جمله هستند.

رحیمیان این مراسم را تقدیر کوچکی از عظمت فداکاری مدافعان سلامت دانست و خاطرنشان کرد: هیچ ملتی بی‌نیاز از فرهنگ ایثار و فداکاری نیست.

وی از تأکیدات موجود را انتخاب دقیق، صادقانه، روشن و قابل دفاع برشمرد و افزود: کوشیده شد با مشارکت کارشناسان این فعالیت به درستی انجام شود.

دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با بیان این‌که شماری از این منتخبان دانشجویان علوم پزشکی نبوده‌اند، گفت: اما وظایفی چون تأمین معیشت، ضدعفونی کردن معابر و ... را برعهده داشتند.

رحیمیان در ادامه با ارائه گزارش آماری از ۹ دوره گذشته گفت: در این ۹ دوره ۲۴ درصد دانشجویان از دانشگاه آزاد، ۷۶ درصد از دانشجویان دانشگاههای دولتی انتخاب شده بودند، همچنین ۱۵ درصد فداکاران در ۹ دوره پیشین از گروه‌های دانشجویی و ۸۵ درصد از دانشجویان بوده‌اند.

وی با بیان این‌که ۱۶ درصد فداکاران از گروه پزشکی و ۸۴ درصد مربوط به گروه غیر پزشکی بوده است، افزود: هم‌چنین ۲۱ درصد فداکاران از استان تهران و ۷۹ درصد مربوط به دیگر استان‌ها بوده است.

دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با بیان این‌که می‌کوشیم با راه‌اندازی باشگاه دانشجویان فداکار به این امر مقدس سازماندهی مشخصی بدهیم، خاطرنشان کرد: بدین ترتیب ارتباط با دانشجویان فداکار، این بدنه فعال و موتور محرکه در عرصه فعالیت اجتماعی مستمر خواهد بود.

رحیمیان میزان استقبال دانشجویان را هرسال بیش از سال پیش دانست وگفت: این حاکی از آن است که این آیین توانسته هر سال در میان دانشجویان شناخته‌شده‌تر با بازخوردهای مثبت باشد.

وی درباره بخش ویژه این رویداد فرهنگی هم گفت: امسال چون سال‌های گذشته در بخش ویژه از ۲ دانشجویی که جان خود را در مسیر حفظ سلامت مردم از دست داده‌اند، از یک دانشجوی شهید مدافع حرم تقدیر می‌شود.

دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با بیان این‌که امسال قصد بر این بود تا جشنواره فرهنگی هنری در ذیل دهمین آیین برگزار شود، تصریح کرد: اما به علت حجم کار فراوان در این دوره برگزاری جشنواره فرهنگی هنری به سال بعد(یازدهمین دوره) موکول شد.

در پایان این مراسم از پوستر نهایی دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که توسط یک دانشجو طراحی شده بود رونمایی شد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران

ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
2024-11-28T17:14:01+03:30
به تازگی شایعاتی درخصوص پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای شهر تهران مطرح شده است که این موضوع از اساس کذب است.

هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند

هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
2024-11-28T14:07:23+03:30
یک مادر بزرگ هوش مصنوعی به نام «دیزی» طراحی شده تا به جای افراد با کلاهبرداران تلفنی صحبت کند.  

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
2024-11-28T14:07:23+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی، «احسان چیت ساز» را به سمت «معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال» وزارتخانه منصوب کرد.

متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه می‌یابد

متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه می‌یابد
2024-11-28T14:07:22+03:30
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران گفت: تلاش می‌کنیم فعالیت‌های طلاب نخبه و استعداد برتر در حوزه‌های مختلف کنشگری توسعه یابد.

رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود

رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
2024-11-28T14:07:21+03:30
مراسم ۱۶ آذر و روز دانشجو هفته آینده با حضور رئیس جمهور در یکی از دانشگاه‌های تهران برگزار می‌شود.

ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم

ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم
2024-11-28T13:53:58+03:30
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر شیب کاهش رشد جمعیت اصلاح نشود در ۲۰ الی ۲۵ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم.

طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد

طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
2024-11-28T12:47:22+03:30
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی معتقد است که پزشکی خانواده و نظام ارجاع نیازمند زیرساخت هایی در کشور است که اکنون هیج یک از این زیر ساخت ها در دسترس نیست.

فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان

فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
2024-11-28T11:54:00+03:30
رئیس سمپوزیوم سلامت دهان بر ارتقای سلامت دهان و دندان و ارائه راهکارهای جلوگیری از پوسیدگی دندان تاکید کرد.

جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالش‌های نخبگی و راهکارها

جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالش‌های نخبگی و راهکارها
2024-11-28T11:40:39+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور و رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران گفت: در حوزه‌های علمیه خواهران نیاز به جهش علمی و تحقیقی وجود دارد.

گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسان‌ها برای کمک به محور مقاومت

گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسان‌ها برای کمک به محور مقاومت
2024-11-28T11:13:59+03:30
در راستای پویش ایران همدل؛گل‌ریزان ۴ میلیاردی کاربران یکی از پیام رسان ها تکمیل شد.

علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت می‌دهند

علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت می‌دهند
2024-11-28T10:34:01+03:30
ممکن است غیرقابل تصور به نظر برسد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که وقتی سندرم کووید طولانی رخ می‌دهد، بیماران جوان‌تر نسبت به افراد مسن‌تر مستعد ابتلا به علا...

مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد

مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
2024-11-28T10:20:40+03:30
رئیس نهاد رهبری در بنیاد ملی نخبگان گفت: امروز حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، باز هم مسجد کارکرد اثرگذار خودش را دارد .

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
2024-11-28T09:54:02+03:30
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به الزامات و چالش‌های تکلیف ذخیره شش‌ماهه دارو در برنامه هفتم توسعه، اجرای این تکلیف را نیازمند منابع مالی قابل‌...

خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد
2024-11-28T09:54:01+03:30
یک تحقیق بین‌المللی به رهبری محققان استرالیایی نشان داده است افرادی که الگوهای خواب نامنظم دارند در معرض خطر بیشتر مشکلات قلبی هستند.

سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است

سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
2024-11-28T09:54:00+03:30
یک مطالعه تصویربرداری جدید نشان می دهد حتی زمانی که سیگارهای الکترونیکی بدون نیکوتین هستند، تأثیر فوری بر رگ های خونی دارند.

تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک

تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
2024-11-28T09:54:00+03:30
یک مطالعه جدید نشان می دهد مادرانی که در دوران بارداری درست غذا می خورند، فرزندان خود را برای سلامتی بهتر آماده می کنند.

نشست شورای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار می‌شود

نشست شورای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار می‌شود
2024-11-28T09:53:59+03:30
نشست اعضای شورای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور روز دوشنبه با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.

مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوان‌ها

مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوان‌ها
2024-11-28T09:40:39+03:30
تحقیقات جدید نشان می دهد که یک داروی تیروئید که اغلب برای افراد مسن تجویز می شود ممکن است با یک مشکل رایج در دوران سالمندی مرتبط باشد: تضعیف استخوان ها.

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
2024-11-28T09:40:39+03:30
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به الزامات و چالش‌های تکلیف ذخیره شش‌ماهه دارو در برنامه هفتم توسعه، اجرای این تکلیف را نیازمند منابع مالی قابل‌...

افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است

افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
2024-11-28T09:40:38+03:30
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: هرگونه افزایش تعرفه ارتباطات منوط به رسیدن به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است و این موضوع مورد بررس...

رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود

رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
2024-11-28T08:20:40+03:30
مراسم ۱۶ آذر و روز دانشجو هفته آینده با حضور رئیس جمهور در دانشگاه‌ تهران برگزار می‌شود.

استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم

استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
2024-11-28T07:27:21+03:30
تشخیص سرطان می تواند استرس و افسردگی طاقت فرسایی را برای زنان به همراه داشته باشد، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که یوگا می تواند به کاهش این عوارض عاطفی کمک ...

قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید

قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
2024-11-28T06:34:01+03:30
متخصص بیماری‌های پوستی گفت: افراد اگر برای انجام لیزر به متخصص مراجعه نکنند، باعث می‌شود تا لیزر به جای درمان عوارضی را برای پوست افراد ایجاد کند.

آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار می‌شود

آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار می‌شود
2024-11-27T15:54:01+03:30
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، روز دوشنبه ۱۲ آذرماه با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برگزار می شود.

حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد

حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
2024-11-27T15:27:25+03:30
چهارمین دوره رویداد صدرا با حضور بیش از ۳۰شرکت صنعتی در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.

چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد

چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
2024-11-27T15:07:20+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد اما چای سبز اثرات خوبی در کاهش فشارخون و آرامش روح و روان و مقابله با ...

پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد

پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
2024-11-27T14:27:22+03:30
معاون درمان وزارت بهداشت در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد، گفت: تعرفه خدمات مراکز ترک اعتیاد همانند تعرفه‌های پزشکی سا...

آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد

آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
2024-11-27T14:27:21+03:30
بخش میکروفیلوئیدیک آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور سرپرست این دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و مسئولین آزمایشگاه جامع معاونت رسماً به بهره‌ب...

اقدامات ستاد فناوری‌های اتصال‌پذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه

اقدامات ستاد فناوری‌های اتصال‌پذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
2024-11-27T14:13:59+03:30
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه را عامل اصلی دستیابی به دانشگاه نسل چهارم و تقویت زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتی‌ها است

سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتی‌ها است
2024-11-27T13:50:10+03:30
رئیس کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران، با هشدار نسبت به شیوع دیابت در دنیا و ایران، گفت: بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در دنیا گرفتار دیابت هستند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)