میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر مالک نادری با بیان اینکه مدیریت ارتباط با صنعت عملا کانال ارتباطی دانشگاه با حوزه تحقیق و پژوهش خارج از دانشگاه است، گفت: یکی از فعالیتهای اصلی این دفتر پیگیری عقد قراردادهای صنعتی است که با برنامه ریزیهای صورت گرفته عقد قراردادها در سالهای اخیر رشد منظم و مناسبی داشته است، به گونهای که تعداد قراردادهای صنعتی این دانشگاه در سال جاری نسبت به سالهای گذشته از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است، به نحوی که در ۹ ماهه امسال این دانشگاه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان قرارداد صنعتی امضا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه طی ۹ ماهه گذشته در این دانشگاه بیش از ۷۰ میلیارد تومان جذب سرمایه داشتیم، اظهار کرد: علاوه بر آن رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه درخصوص جذب و اجرای پروژههای بزرگ برنامه ریزیهای ویژهای داشتند و عمده پروژههای بزرگ دانشگاه در سال جاری در حوزه نفت، فناوری اطلاعات و متروی تهران و صنعت خودرو بوده است.
نادری، بومی سازی تجهیزات مورد نیاز صنایع که عمده آنها تجهیزات وارداتی هستند را یکی از برنامههای دانشگاه در سال جهش تولید عنوان کرد و یادآور شد: طی یک سال گذشته پروژههای این دانشگاه دارای نوعی چرخش شده است، به نحوی که سهم پروژههای ساخت و عملیاتی دانشگاه نسبت به پروژههای تحقیقاتی بیشتر شده است.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این راستا دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر به حوزه تامین مواد اولیه و پلیمرهای خاص صنعت خودرو وارد شد که این مواد تحریم بودند، بنابراین محققان دانشگاه این پلیمرها را تامین کردند. این پروژه شامل فرمولاسیون و دانش فنی بود که بر اساس آن یکی از خطوط تولیدی یک کارخانه مرتبط برای ساخت این پلیمرها درحال استفاده است.
وی ساخت جک غول پیکر هیدرولیکی برای یکی از شرکتهای سیمان سازی را از دستاوردهای محققان این دانشگاه نام برد که در حال حاضر این جک در این کارخانه نصب شده است، خاطر نشان کرد: همچنین یکی از اساتید این دانشگاه موفق به ساخت کمربندهای خاص برای هواپیماهای جنگی شده که این دستاورد نیز درحال استفاده است، ضمن آنکه این دانشگاه در حال اجرای پروژههای بزرگی در حوزههای نیروگاهی، دفاعی و امنیتی است.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به راه اندازی دفتر بازاریابی در دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه، گفت: این دفتر نقش بسیار موثری در روند جذب پروژههای صنعتی در دانشگاه داشته است.
نادری با تاکید بر اینکه براساس اعلام وزارت علوم، دانشگاه صنعتی امیرکبیر دومین دانشگاه کشور در حوزه قراردادهای صنعتی از مسیر سامانه "ساتع" است، یادآور شد: این دانشگاه طی ۹ ماه گذشته نزدیک به ۲ میلیارد تومان قرارداد با سازمان ایمیدرو منعقد کرده است.
وی با اشاره به راه اندازی واحد کنترل پروژه در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر، افزود: در این واحد پروژههای سال ۹۸ و ۹۹ دانشگاه کنترل پروژه شده اند و اکنون درحال رصد قراردادها از لحاظ پیشرفت مالی و فنی هستیم و هرکجا که مشکلی باشد، از کارفرما و مجری موضوع پیگیری می شود که کار طبق روال پیش برود.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اجرای دوره کارشناسی کارورزانه با همکاری معاونت آموزشی در این دانشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: اجرای دورههای کارشناسی کارورزانه برنامه مشترک دفتر ارتباط با صنعت و معاونت آموزشی دانشگاه است که آیین نامه این طرح در هیات رئیسه دانشگاه مصوبه شده و قرار است به زودی اجرایی شود. در این دوره دانشجو وارد صنعت میشود و در حین تحصیل مهارتهای لازم را کسب میکند.
نادری ادامه داد: کمیته مالکیت فکری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه مرکز امین قوه قضائیه است، به نحوی که از ۴ سال گذشته سالانه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ اختراع در این مرکز داوری میشد، اما در ۹ ماهه اول امسال بیش از ۵۰۰ اختراع داوری شده است.
به گفته وی، وزارت علوم ۱۶ مرکز را به عنوان مرکز امین تایید کرده که در منطقه یک، ۵ مرکز مورد تایید وجود دارد که دانشگاه امیرکبیر یکی از این مراکز بشمار میرود.
نادری با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه نخست کشوری درحوزه ثبت پتنتهای بین المللی را به خود اختصاص داده است، تاکید کرد: تاکنون در سال جاری ۶ پتنت بین المللی از سوی این دانشگاه به ثبت رسیده است که این رقم در مقایسه با دیگر دانشگاههای کشور بالا است. برنامه داریم روند ثبت پتنتهای بین المللی دانشگاه به نحوی دنبال شود که بتوانیم از دو سال آینده در رتبه بندیهای دانشگاههای نوآور که به تازگی شکل گرفتهاند، ورود کنیم. شرط ورود به این رتبه بندیها دارا بودن حداقل ۷۰ پتنت ثبت شده است.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال حاضر حدود ۳۰ پتنت تایید شده بین المللی دارد که امیداوریم با برنامه ریزیهای صورت گرفته بتوانیم طی دو سال آینده به رتبه بندی دانشگاههای نوآور وارد شویم. از دو سال گذشته پژوهشکدههای تحقیقاتی و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه به عنوان زیر مجموعه مرکز ارتباط با صنعت فعالیت می کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است