میرنیوز

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن 2020-01-20T09:34:21+03:30

به گزارش ایسنا؛ از نخستین پرواز کناری از سیاره مریخ که توسط فضاپیمای "مارینر ۴ "در سال ۱۹۶۵ انجام شد که طی آن این فضاپیما توانست برای نخستین بار تصاویر نزدیکی از سطح مریخ تهیه کند تا پروژه اوریون ناسا و برنامه بلندپروازانه شرکت فضایی "اسپیس ایکس" ایلان ماسک، فرستادن انسان به سیاره سرخ به یکی از بزرگترین چالش‌ها و دغدغه‌های حال حاضر دانشمندان تبدیل شده است. اما شرایط در مریخ برای انسان مناسب نیست و انسان فعلا نمی‌تواند در آن سکونت گزیند چرا که جو آنجا سردتر از آن چیزی است که بتواند آب را به صورت مایع نگه دارد و لایه‌ ازون برای محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش وجود ندارد. این بدان معنا است که فرستادن انسان‌ها برای زندگی در آنجا نه تنها یک چالش برای دانشمندان این حوزه بلکه برای طراحان نیز است.

همه جزئیات این سفر خارق العاده باید مورد بررسی قرار گیرد. دانشمندان باید از زمان سفر به آن سیاره که حدود هفت ماه طول می‌کشد تا نوع لباسی که افراد باید بپوشند، غذایی که باید مصرف کنند و مکانی که در آنجا باید سکونت گزینند را بررسی و طراحی کنند.

نقشی که طراحی در سفر بشریت به سیاره سرخ ایفا خواهد کرد، در نمایشگاهی با عنوان "حرکت به سوی مریخ"(Moving to Mars) که در "موزه طراحی لندن" که تا ۲۳ فوریه ۲۰۲۰ برپا خواهد بود، به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه دارای بیش از ۲۰۰ غرفه است که در آن افراد می‌توانند اشیا مراکزی چون ناسا، آژانس فضایی اروپا، اسپیس ایکس و ابزار و وسایل افرادی چون "ریموند لووی" و "چسلی بونستل" و لباس‌های طراحی شده برند "رابرن" و "انا تالوی" و وسایل خانه طراحی شده توسط "کونستاتین گرکیک" را مشاهده کنند.

"الینر واتسون"(Eleanor Watson) مسئول نمایشگاه حرکت به سوی مریخ در گفتگو با پایگاه خبری دیلی میل گفت: نکته جالب در مورد رفتن به مریخ این است که این یک پروژه طراحی کامل و منحصر به فرد است. هر جنبه از مأموریت و زندگی روی مریخ نیاز به تفکر دارد. ما طی این نمایشگاه جنبه‌های مختلف این سفر از نحوه رفتن تا سکونت را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

طی این گزارش خانم واتسون غرفه‌های جالبی که در آن لباس فضایی که برای مریخ طراحی شده، خانه مریخی که با چاپ ۳ بعدی توسعه داده شده را به خبرنگار پایگاه خبری دیلی میل نشان داد.

شرکت معماری مستقر در لندن "هاسل" یک نمونه اولیه مقیاس کامل از زیستگاه مریخی را به عنوان بخشی از چالش "زیستگاه مریخی با چاپ ۳ بعدی" ناسا ایجاد کرده است.

ساختار پوسته چاپ سه بعدی از رگولیت مریخ ساخته شده است و حاوی غلاف‌های بادی سبک است که در زمین از پیش ساخته شده‌اند.

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

فضاهای داخلی این ساختار شامل یک آزمایشگاه هنری، یک کارگاه کاملاً مجهز با امکانات ساخت دیجیتال، گلخانه هیدروپونیک و اتاق خواب‌هایی است که دارای امکانات سالن ورزشی و پلتفرم‌های واقعیت مجازی همه‌جانبه است.

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

واتسون در ادامه گفت: معماران طرح‌های بسیاری از نوع ساخت خانه‌های مریخی ارائه داده‌اند. نوع معماری یکی از خانه‌هایی که ساخته شده بود بسیار جالب بود زیرا معماران در آن از بامبو برای واحدهای کفپوش و قفسه‌ها استفاده کرده بودند. بامبو برای این کار بسیار عالی است زیرا به سرعت رشد می‌کند، استحکام کششی بالایی دارد و می‌توان از آن در ساخت مبلمان این خانه‌ها نیز استفاده نمود.

به گفته طراحان فضانوردان می‌توانند چند گیاه بامبو را با خود به مریخ ببرند و آنها را در زیستگاه خود پرورش دهند و سپس آنها را برش دهند و در صورت لزوم از آنها برای ساخت مبلمان استفاده کنند. در این نمایشگاه همچنین چندین نقشه از مریخ توسط ستاره شناس ایتالیایی "جیووانی شیاپارلی"(Giovanni Schiaparelli) در اواخر دهه ۱۸۷۰ کشیده شده، به نمایش گذاشته شده است.

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

واتسون در این باره گفت: هیچ کس بیش از ستاره‌شناس ایتالیایی جیووانی شیاپارلی بر درک ما از مریخ تأثیر نگذاشته است. وی با کشیدن مجموعه‌ای از نقشه‌های بسیار دقیق و نسخه خطی که از آن در نمایشگاه داریم، سیاره را از یک نقطه قرمز انتزاعی در آسمان به یک مکان و مقصد تبدیل کرده است. شیاپارلی خطوط تیره‌ای را که در سطح سیاره مشاهده می‌کرد به عنوان "کانال" توصیف کرد. ایده این بود که سیاره به آرامی در حال خشک شدن است و اینکه جمعیت مریخ سیستمی از کانال‌ها برای درآوردن آب از قطب‌ها به منظور آبیاری بقیه کره ساخته بودند اما اینکه در این کار موفق بوده‌اند یا خیر موضوعی بحث برانگیز بوده است.

سطح‌نورد رزالیند فرانکلین (Rosalind Franklin) پروژه اگزومارس (ExoMars)

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

این نمایشگاه همچنین شامل یک نمونه اولیه در مقیاس کامل از سطح‌نورد بریجت(Bridget) متعلق به ماموریت اگزومارس سازمان فضایی اروپا می‌باشد. بریجت بخش اعظمی از طرح اصلی سطح‌نورد رزالیند فرانکلین را که نخستین سطح‌نورد طراحی‌شده برای جست‌وجوی حیات در مریخ می‌باشد، تشکیل داده است.

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

واتسون گفت: بهترین قسمت کار در نمایشگاه مریخ این است که می‌توان با افرادی بسیار مستعد و جالب ارتباط برقرار کرد که در زمینه به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه خود عمیقا بخشنده هستند. به ویژه کارکنان سازمان فضایی اروپا که مدل مقیاس کامل سطح‌نورد رزالیند فرانکلین را به ما قرض داده‌اند، که کاوشگر بعدی ارسالی به مریخ در بهار ۲۰۲۰ می‌باشد.

این کاوشگر وظیفه جست‌وجوی رد حیات در گذشته سیاره و انجام یک سری آزمایشات توسط ۹ ابزار خود را بر عهده دارد. مدل مذکور به همراه سه نمونه اولیه دیگر در نمایشگاه به نمایش در می‌آید که انواع مختلف روش‌های حرکتی تست‌ شده در دوران توسعه سطح‌نورد را به نمایش می‌گذارند. این مدل‌ها نشان می‌دهند که طراحی وسیله‌ای که بتواند به صورت ایمن و قابل اطمینان بر روی سطح سیاره جابجا شود چقدر مشکل است.

لباس فضانوردی ان دی ایکس-۱ (NDX-۱)

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

لباس فضانوردی ان دی ایکس-۱ که برای نخستین بار به عنوان بخشی از نمایشگاه به معرض تماشا درآمده است، اولین لباس فضانوردی است که مختص استفاده در مریخ طراحی شده است. این لباس طوری ساخته شده که بتواند شرایط سخت سیاره را تحمل نماید و در عین حال اتصالات نرم و پارچه‌ای آن تحرک‌پذیری لباس را نسبت به لباس‌های فضانوردی مورد استفاده در ماه افزایش دهند.

واتسون افزود: یکی دیگر از موارد استثنایی نمایشگاه در نظر من، لباس فضانوردی ان دی ایکس-۱ است که توسط دکتر پابلو دی لئون از دانشگاه داکوتای شمالی(University of North Dakota) توسعه یافته است.

دکتر دی لئون چندین سال را در آزمایشگاه لباس فضانوردی، صرف توسعه این لباس برای ناسا کرده و یک نمونه اولیه باکیفیت از لباس فضانوردی‌ که احتمالا فضانوردان روی سطح مریخ به تن خواهند داشت را تولید نموده است.

واتسون در ادامه گفت: نکته جالب از نظر من این است که این لباس چقدر یادآور لباس‌های فضانوردی استفاده‌شده در ماموریت‌های آپولو می‌باشد. البته چند تفاوت اساسی وجود دارد از جمله این که این لباس سبک‌تر است و آزادی حرکت بیشتری مخصوصا در زمان انجام آزمایشات برای فضانوردان فراهم می‌کند. شیشه کلاه این لباس به صورت عریض طراحی شده است تا میدان دید فضانورد را گسترش دهد. ضمن اینکه پارچه لباس ان دی ایکس-۱ با قابلیت مقاومت در برابر آثار مخرب طوفان‌های مریخی توسعه یافته است.

برگزاری نمایشگاه "حرکت به سوی مریخ" و دیدنی‌های آن در لندن

واتسون در انتها پروژه‌ای از معمار و مهندس" لیدیا کالپیولیتی"(Lydia Kallipoliti) انتخاب کرد که یک سکونت‌گاه مریخی را به عنوان یک دستگاه قابل استفاده به عنوان یک فراهم کننده سوخت تصور می کند. در طراحی‌های او از مدفوع انسان برای قدرت دادن به دستگاه‌های احتراق و قطعات بیولوژیکی سیستمی که در آن افراد ساکن هستند استفاده می‌شود. واتسون گفت: مهمترین نکته در این میان پایداری است، زیرا هر منبعی که به مریخ آورده شود باید مجدداً مورد استفاده مجدد و بازیافت قرار گیرد. داشتن یک سبک زندگی بدون ضایعات در مریخ کار خوبی نیست و نباید به این مسئله همانند آنچه در زمین انجام می‌دهیم نگاه کنیم. این دو موضوع را می‌توان به زندگی و مرگ تشبیه کرد. با توجه به این نکته، ما به لیدیا کالپیولیتی گفته ایم که یک اینفوگرافی عظیم تهیه کند و نشان دهد که افراد چه کاری باید برای ایجاد یک سیستم حلقه بسته در یک زیستگاه مریخی انجام دهند. تمام ورودی‌ها و خروجی‌ها - از اکسیژنی که تنفس می‌کنید و دی اکسید کربنی که به بیرون خارج می‌کنید، مواد غذایی که مصرف می‌کنید، مدفوع و ادرار ، عرق، گرمای بدن شما برای ایجاد یک اکوسیستم زنده می‌بایست کاملاً جمع آوری شود. این یک تمرین فوق‌العاده پیچیده است و یکی از چالش‌های اصلی برای ماموریت‌های آینده نگرانه مریخ است. اما به ما کمک می‌کند تا از منابع فراوانی که در زمین داریم لذت ببریم و به یاد داشته باشیم که می‌بایست از آنها هوشمندانه‌تر استفاده کنیم.

نمایشگاه "حرکت به مریخ" تا ۲۳ فوریه ۲۰۲۰ در موزه طراحی لندن برپاخواهد بود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران

ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
2024-11-28T17:14:01+03:30
به تازگی شایعاتی درخصوص پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای شهر تهران مطرح شده است که این موضوع از اساس کذب است.

هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند

هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
2024-11-28T14:07:23+03:30
یک مادر بزرگ هوش مصنوعی به نام «دیزی» طراحی شده تا به جای افراد با کلاهبرداران تلفنی صحبت کند.  

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
2024-11-28T14:07:23+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی، «احسان چیت ساز» را به سمت «معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال» وزارتخانه منصوب کرد.

متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه می‌یابد

متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه می‌یابد
2024-11-28T14:07:22+03:30
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران گفت: تلاش می‌کنیم فعالیت‌های طلاب نخبه و استعداد برتر در حوزه‌های مختلف کنشگری توسعه یابد.

رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود

رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
2024-11-28T14:07:21+03:30
مراسم ۱۶ آذر و روز دانشجو هفته آینده با حضور رئیس جمهور در یکی از دانشگاه‌های تهران برگزار می‌شود.

ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم

ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم
2024-11-28T13:53:58+03:30
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر شیب کاهش رشد جمعیت اصلاح نشود در ۲۰ الی ۲۵ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم.

طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد

طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
2024-11-28T12:47:22+03:30
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی معتقد است که پزشکی خانواده و نظام ارجاع نیازمند زیرساخت هایی در کشور است که اکنون هیج یک از این زیر ساخت ها در دسترس نیست.

فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان

فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
2024-11-28T11:54:00+03:30
رئیس سمپوزیوم سلامت دهان بر ارتقای سلامت دهان و دندان و ارائه راهکارهای جلوگیری از پوسیدگی دندان تاکید کرد.

جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالش‌های نخبگی و راهکارها

جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالش‌های نخبگی و راهکارها
2024-11-28T11:40:39+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور و رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران گفت: در حوزه‌های علمیه خواهران نیاز به جهش علمی و تحقیقی وجود دارد.

گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسان‌ها برای کمک به محور مقاومت

گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسان‌ها برای کمک به محور مقاومت
2024-11-28T11:13:59+03:30
در راستای پویش ایران همدل؛گل‌ریزان ۴ میلیاردی کاربران یکی از پیام رسان ها تکمیل شد.

علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت می‌دهند

علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت می‌دهند
2024-11-28T10:34:01+03:30
ممکن است غیرقابل تصور به نظر برسد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که وقتی سندرم کووید طولانی رخ می‌دهد، بیماران جوان‌تر نسبت به افراد مسن‌تر مستعد ابتلا به علا...

مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد

مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
2024-11-28T10:20:40+03:30
رئیس نهاد رهبری در بنیاد ملی نخبگان گفت: امروز حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، باز هم مسجد کارکرد اثرگذار خودش را دارد .

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
2024-11-28T09:54:02+03:30
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به الزامات و چالش‌های تکلیف ذخیره شش‌ماهه دارو در برنامه هفتم توسعه، اجرای این تکلیف را نیازمند منابع مالی قابل‌...

خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد
2024-11-28T09:54:01+03:30
یک تحقیق بین‌المللی به رهبری محققان استرالیایی نشان داده است افرادی که الگوهای خواب نامنظم دارند در معرض خطر بیشتر مشکلات قلبی هستند.

سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است

سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
2024-11-28T09:54:00+03:30
یک مطالعه تصویربرداری جدید نشان می دهد حتی زمانی که سیگارهای الکترونیکی بدون نیکوتین هستند، تأثیر فوری بر رگ های خونی دارند.

تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک

تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
2024-11-28T09:54:00+03:30
یک مطالعه جدید نشان می دهد مادرانی که در دوران بارداری درست غذا می خورند، فرزندان خود را برای سلامتی بهتر آماده می کنند.

نشست شورای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار می‌شود

نشست شورای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار می‌شود
2024-11-28T09:53:59+03:30
نشست اعضای شورای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور روز دوشنبه با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.

مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوان‌ها

مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوان‌ها
2024-11-28T09:40:39+03:30
تحقیقات جدید نشان می دهد که یک داروی تیروئید که اغلب برای افراد مسن تجویز می شود ممکن است با یک مشکل رایج در دوران سالمندی مرتبط باشد: تضعیف استخوان ها.

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
2024-11-28T09:40:39+03:30
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به الزامات و چالش‌های تکلیف ذخیره شش‌ماهه دارو در برنامه هفتم توسعه، اجرای این تکلیف را نیازمند منابع مالی قابل‌...

افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است

افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
2024-11-28T09:40:38+03:30
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: هرگونه افزایش تعرفه ارتباطات منوط به رسیدن به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است و این موضوع مورد بررس...

رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود

رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
2024-11-28T08:20:40+03:30
مراسم ۱۶ آذر و روز دانشجو هفته آینده با حضور رئیس جمهور در دانشگاه‌ تهران برگزار می‌شود.

استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم

استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
2024-11-28T07:27:21+03:30
تشخیص سرطان می تواند استرس و افسردگی طاقت فرسایی را برای زنان به همراه داشته باشد، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که یوگا می تواند به کاهش این عوارض عاطفی کمک ...

قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید

قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
2024-11-28T06:34:01+03:30
متخصص بیماری‌های پوستی گفت: افراد اگر برای انجام لیزر به متخصص مراجعه نکنند، باعث می‌شود تا لیزر به جای درمان عوارضی را برای پوست افراد ایجاد کند.

آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار می‌شود

آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار می‌شود
2024-11-27T15:54:01+03:30
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، روز دوشنبه ۱۲ آذرماه با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برگزار می شود.

حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد

حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
2024-11-27T15:27:25+03:30
چهارمین دوره رویداد صدرا با حضور بیش از ۳۰شرکت صنعتی در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.

چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد

چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
2024-11-27T15:07:20+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد اما چای سبز اثرات خوبی در کاهش فشارخون و آرامش روح و روان و مقابله با ...

پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد

پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
2024-11-27T14:27:22+03:30
معاون درمان وزارت بهداشت در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد، گفت: تعرفه خدمات مراکز ترک اعتیاد همانند تعرفه‌های پزشکی سا...

آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد

آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
2024-11-27T14:27:21+03:30
بخش میکروفیلوئیدیک آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور سرپرست این دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و مسئولین آزمایشگاه جامع معاونت رسماً به بهره‌ب...

اقدامات ستاد فناوری‌های اتصال‌پذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه

اقدامات ستاد فناوری‌های اتصال‌پذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
2024-11-27T14:13:59+03:30
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه را عامل اصلی دستیابی به دانشگاه نسل چهارم و تقویت زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتی‌ها است

سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتی‌ها است
2024-11-27T13:50:10+03:30
رئیس کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران، با هشدار نسبت به شیوع دیابت در دنیا و ایران، گفت: بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در دنیا گرفتار دیابت هستند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)