میرنیوز
شهاب خدامرادی، مسئول حوزه هوشمند سازی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در زمینه هوشمندسازی فناوری های حمل و نقل اقداماتی را مد نظر قرار داده ایم و بنا داریم آنها را اجرایی کنیم.
وی افزود: بنا به تجربه ای که سال گذشته در زمینه نیازهای حمل و نقل هوشمند کشور بدست آوردیم برنامه ای را تدوین کرده ایم که شامل قسمتهای متنوعی همچون «ترویج و فرهنگسازی علم وفناوری»، «تبادلات فناوری بین المللی»، «توسعه فناوریهای راهبردی»، «توسعه ابزارهای محصولات دانش بنیان» و… می شود.
مسئول حوزه هوشمند سازی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته در خصوص این محورها گفت: در راستای ترویج و فرهنگسازی علم و فناوری در حوزه حمل و نقل هوشمند درصدد هستیم که یک انجمن یکپارچه برای پوشش شرکتهای دانش بنیان تشکیل دهیم زیرا همه کشورهای دنیا برای این حوزه چنین انجمنی را دارند و خلاهای شرکتهای دانش بنیان را پوشش می دهند.
خدامرادی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از موازی کاری در بخش حمل و نقل پیشرفته، رتبه بندی و… نیاز به چنین انجمنی وجود دارد که قرار است به زودی آن را تشکیل دهیم.
وی با اشاره به اقدامات ستاد توسعه حمل و نقل هوشمند گفت: بنا داریم در راستای فرهنگسازی فعالان این عرصه را تشویق به شرکت در نمایشگاههای ملی و بین المللی و از آنها حمایت کنیم.
به گفته وی استارت آپهای هوشمند، سخت افزار و نرم افزارهای مرتبط و مدیریت ناوگان هوشمند از جمله بخش هایی هستند که می توانند در این نمایشگاهها حضور پیدا کنند و از حضور آنها حمایت می کنیم.
ایجاد دیتا سنتر از داده های حمل و نقل
وی در خصوص ماموریت دیگر ستاد توسعه حمل و نقل پیشرفته گفت: یکی از ماموریتهایی که همواره در این ستاد مورد پیگیری قرار می دهیم این است که از فناوریهای مورد نیاز کشور حمایت کنیم؛ مدیریت داده های کلان، دوربین های ثبت تخلف، پلتفرمهای مربوط به حمل و نقل هوشمند، سیستم های پیش بینی ترافیک، از جمله محصولاتی هستند که برای کشور لازم است و سازمان ها و ارگان ها به آن نیاز دارند.
مسئول حوزه هوشمند سازی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته ادامه داد: از این رو از طرحهای این چنینی حمایت می کنیم تا بتوانیم شاهد توسعه هوشمند حمل و نقل در کشور باشیم.
وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که همواره مورد توجه است، مدیریت داده های کلان است که در اختیار سازمانهایی همچون مرکز کنترل ترافیک شهرداری قرار می گیرد این داده ها اکنون متمرکز نیستند و در صدد هستیم که این داده ها را متمرکز کنیم و در اختیار دهیم.
وی افزود: ایجاد دیتا سنتر از داده های کلان حمل و نقل و قرار دادن آن در اختیار سازمانها، استارت آپها، شرکتهای دانش بنیان و … از اهداف اصلی به شمار می روند.
مسئول حوزه هوشمند سازی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته عنوان کرد: با استفاده از این دیتا سنتر می توانیم تمام داده های مربوط به حمل و نقل هوشمند را بدست آوریم.
برنامه ها برای هوشمندسازی حمل و نقل
خدامرادی در خصوص برنامه های ستاد در زمینه خودروهای هوشمند و خودران گفت: برای استفاده از خودروهای هوشمند و خودران نیاز به هماهنگی سایر سازمان هاست.
توسعه بازار محصولات دانش بنیانی در بخش حمل و نقل هوشمند
خدامرادی در خصوص دیگر اقدامات ستاد در زمینه حمل و نقل هوشمند گفت: ماموریت دیگری که در ستاد داریم توسعه بازار محصولات دانش بنیان است.
رفع نیاز سازمان راهداری توسط شرکتهای فعال
وی افزود: تا کنون هزار فعال در حوزه حمل و نقل هوشمند، ۲۰۰ شرکت تولید کننده محصولات حوزه حمل ونقل و ۴۰ سازمان دولتی و نیمه دولتی که به صورت های مستقیم و غیر مستقیم با حوزه حمل و نقل هوشمند در ارتباط هستند را شناسایی کردیم.
مسئول حوزه هوشمند سازی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته با بیان اینکه با سازمان های مختلف همچون سازمان راهداری ارتباط و تعامل داریم، بیان کرد: ستاد نیازمندی های این سازمان ها را با کمک خودشان احصا می کند تا آنها را در قالب پروژه به شرکتهای دانش بنیان معرفی کند.
وی با اشاره به یکی از این تعاملات گفت: در حال حاضر ۱۰ نیاز سازمان راهداری را در قالب ۱۰پ روژه تعریف کردیم که توسط شرکتهای دانش بنیان به نتیجه برسد.
به گفته وی، امیدواریم که تا سال آینده این پروژه ها به مرحله اجرایی رسیده باشند.
منبع : خبرگزاری مهر
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است