میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سعید حبیبا ضمن اعلام این مطلب گفت: در حوزه معاونت دانشجویی مشکلات زیر ساختی داریم و البته بحث خوابگاهها و تغذیه بیش از همه الویت دارد. ما به صورت جدی به توسعه خوابگاهها نیاز داریم تا بتوانیم کمبود خوابگاههای مناسب را برای دانشجویان فراهم کنیم.
وی افزود: تمامی دانشجویان پسر تحصیلات تکمیلی در مجتمع کوی دانشگاه و دانشجویان دختر مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی نیز در مجتمعهای خوابگاهی مستقر هستند. ولی دانشجویان پسر مقطع کارشناسی در ۲۸ ساختمان خوابگاههای سطح شهر مستقرند که حدود دو هزار و ۳۰۰ دانشجو را شامل میشود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، اظهار کرد: خوابگاههای سطح شهر به لحاظ قدمت بنا نیازمند بازسازی هستند و مشکلات خاص خود را دارند. در مجتمع کوی دانشگاه امکانات رفاهی شامل سینما، صنوف، سالن مطالعه، کتابخانه و مسجد وجود دارد ولی در خوابگاههای سطح شهر این امکانات وجود ندارد.
دکتر حبیبا، با بیان اینکه در تلاشیم تا این امکانات را برای دانشجویان ساکن خوابگاههای سطح شهر نیز ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: در جهت تحقق این امر اقداماتی چون مذاکره با شهرداری صورت گرفته است، تا یک بازار روز در اطراف دانشگاه برای استفاده دانشجویان ساکن خوابگاههای سطح شهر ایجاد شود تا آنان بتوانند با قیمت مناسب مایحتاج مورد نیاز خود را تأمین کنند.
وی، درباره پیگیری برای بهبود امکانات رفاهی خوابگاههای سطح شهر گفت: علاوه بر رایزنی با شهرداری با دانشگاه علوم پزشکی نیز مذاکره شده است، تا دانشجویان خوابگاههای سطح شهر بتوانند از تعاونی آن دانشگاه که در خیابان قدس نبش خیابان طالقانی و نزدیک خوابگاههای سطح شهر دانشگاه تهران قرار دارد، استفاده کنند و این تعاونی هر روز هفته به غیر از جمعهها که در دانشگاه تهران نماز جمعه برگزار میشود از ساعت ۸ صبح تا ۲۲ مشغول به کار است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، در ادامه تصریح کرد: موضوع بعدی تأمین وعده غذایی شام با کیفیت مناسب در خوابگاههای سطح شهر بود، با توجه به اینکه وعده غذایی شام برای این خوابگاهها بعد از ساعت ۱۵ در ظروف یکبار مصرف بستهبندی و از ساعت ۱۷ توزیع میشد تا ساعت ۱۸ تا ۱۹ در اختیار دانشجویان قرار میگرفت، در نتیجه این موضوع باعث سرد شدن و افت کیفیت غذا تا زمان رسیدن به دست دانشجویان میشد.
وی افزود: از این رو در سلف مهر دانشگاه، امکان صرف شام را برای دانشجویان فراهم کردیم تا نیاز به حمل غذا نباشد. همچنین قرار است به زودی سلف پردیس هنرهای زیبا را نیز برای صرف وعده شام این دانشجویان راهاندازی شود.
دکتر حبیبا، درباره سایر اقدامات صورت گرفته برای افزایش رفاه دانشجویان ساکن خوابگاههای سطح شهر اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات این دانشجویان کمبود امکانات ورزشی بود. در اطراف دانشگاه تهران دو سالن ورزشی داریم که به تمرینات آمادگی مسابقات دانشجویی در سطح استانی و کشوری اختصاص داشت. با هماهنگی که با معاونت فرهنگی دانشگاه، دانشکده تربیت بدنی و کوی دانشگاه صورت گرفت، این تمرینات را به آن مکان منتقل شد. در حال حاضر این دو سالن را در روزهای غیر تعطیل از ساعت ۲۰ تا نیمه شب و روزهای جمعه از ساعت ۷ صبح تا نیمه شب برای استفاده دانشجویان سطح شهر اختصاص داده شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران عنوان کرد: بهرغم محدودیتهایی که در بحث بودجه داریم تلاش شده که با موافقت هیأت رئیسه دانشگاه مبلغ یارانه صبحانه دانشجویان خوابگاهی از یک هزار تومان به یک هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یابد.
وی افزود: طی توافق با شرکت پگاه مقرر شد آن شرکت نسبت به نصب کانکس جهت تأمین اقلام صبحانه با تخفیف ویژه ۱۷ درصدی برای دانشجویان ساکن خوابگاههای سطح شهر اقدام کند.
دکتر حبیبا، با اشاره به سایر اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت دانشجویی گفت: در کل دانشگاه تهران حدود ۱۱۹ دانشجوی نابینا و کمبینا دارد که مناسبسازی شرایط برای تردد این دانشجویان در دانشکده روانشناسی را به صورت آزمایشی شروع کردهایم و امید داریم در سطح کل دانشگاه تهران بتوانیم محیط مناسب برای این دانشجویان فراهم آوریم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی خاطرنشان کرد: همچنین برای مطالعات و امتحانات، دستگاه ضبط صدا در اختیار این دانشجویان قرار گرفته است. در سال جاری به ۲۷ نفر از ورودیهای جدید این دانشجویان دستگاه ضبط صدا ارائه شده است. در تلاش هستیم تعدادی دستگاه برجستهنگار هوشمند، یک عدد پرینتر و یک عدد بهدید نیز برای این دانشجویان خریداری کنیم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، در پایان تصریح کرد: یک خوابگاه نیمه تمام با ظرفیت ۲۵۰ نفری در مجتمع کوی دانشگاه قرار گرفته است که در تلاشیم تا با کمک خیرین این خوابگاه را احداث و ظرفیت جدیدی را برای اسکان دانشجویان فراهم آوریم. همچنین در صورت تأمین بودجه درصدد در اختیار گرفتن خوابگاه به صورت استیجاری نیز هستیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است