میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر برومند، معاون سابق پژوهش و فناوری وزارت علوم در این آیین اظهار کرد: راه حل بیشتر مسائل و معضلات کشور با اعتلای علوم انسانی انجام میشود و همگی باید در ارتقاء و اعتلای علوم انسانی بیش از پیش کوشا باشیم.
وی با بیان اینکه مجموعه وزارت علوم، دانشگاهها و مراکز پژوهشی با فعالیت ۲۵ هزار مدیر و یک میلیون کارشناس، توانایی فعالیتها و تحولات عظیمی در سطح کشور دارند، گفت: اکنون زمان ارتقای کیفی هر چه بیشتر در آموزش عالی کشور است و در این راستا باید به انتظارات ذینفعان پاسخ داده شود و در این میان مردم، مهمترین ذی نفعان این ارتقای کیفیت هستند که پاسخشان را باید در زندگیشان و حل مشکلاتشان در حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشاهده و لمس کنند.
وی با بیان اینکه توسعه همگن و پایدار در کشور دو فرآیند آموزش و پژوهش را میطلبد، گفت: در این راستا لازم است که بخش آموزش دانشگاهها متحول شود و ما فارغالتحصیلانی داشته باشیم که نوآور، خلاق و کارآفرین بوده و همگی با منابع انسانی، فرهنگ و معضلات جامعه آشنا باشند به طوری که متخصصان حوزههای علوم انسانی همچون اقتصاد و جامعهشناسی هم باید با چگونگی عملکرد و استفاده از فناوری های مختلف آشنا باشند.
برومند در بخش دیگری از سخنان خود، درخصوص تحول در بخش پژوهش اظهار کرد: فرآیند پژوهش باید باکیفیت باشد و بتواند مشکلات کشور را حل کند. حل مشکلات امروز را نباید فقط در حوزههای فنی و مهندسی جستوجو کرد، بلکه علوم انسانی در این فرایند بسیار مهم است و بسیاری از راه حل معضلات کشور را باید با ارتقای علوم انسانی، در استفاده از همین علوم جستجو کرد.
وی با بیان اینکه در راه اعتلاء و تحول آموزش و پژوهش باید صبور باشیم تا به سرانجام برسد، افزود: دانشگاهها علاوه بر اینکه در مسیر توسعه علمی حرکت میکنند، باید انعطافپذیر هم باشند. مانند فعالیت این مراکز علمی در دوران شیوع ویروس کرونا که واقعاً موجب افتخار کشور بود و یکی از موارد انعطاف دانشگاهها در فعالیتهایشان محسوب میشد.
معاون سابق پژوهش و فناوری وزارت علوم در پایان سخنان خود با بیان اینکه اگر در انجام امور، اصول انسانی را در نظر بگیریم و با عشق و علاقه و همدلی کار کنیم، به موفقیتهای بزرگی دست مییابیم، از همه کسانی که در مدت مسئولیتش با وی همکاری کرده بودند، تشکر و قدردانی کرد.
دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز در این مراسم اظهار کرد: از خصوصیات بارز دکتر برومند بلند نظری ایشان است که اعتلای کشور و سربلندی میهن همیشه مدنظر شان است و کارنامه بسیار موفقی نیز از خود به جا گذاشتند و پیشرفت کشور را از مجرای کار علمی ممکن میدانستند و در اینجا برای دکتر رحیمی هم در ادامه این مسیر آرزوی توفیق روزافزون دارم.
سپس دکتر حسین میرزایی، رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر برومند گفت: مجمع پژوهشگاههای کشور از سال ۱۳۹۴ تشکیل شده و از سال ۱۳۹۶ به همت دکتر برومند به شکل رسمی فعالیت خود را آغاز کرد که از ۱۵ سازمان و پژوهشگاه بزرگ اعضای این مجمع را تشکیل میدهند و از باب فعالیتهایی که در حوزه پژوهش و فناوری انجام میشود، این مجمع عصاره فناوری و پژوهش کشور است.
وی در ادامه گفت: دکتر برومند دارای ویژگیهای خاص اخلاقی بودند از جمله خلاقیت بینظیر و تعاملپذیری وی که با تمام مشغلههای کاری که داشتند در جلسات ماهیانه مجمع شرکت و از ایدههای جدید حمایت میکردند و اعتقاد به گفتوگو و تعامل داشتند. نگاه ایشان بسیار کلاننگر بود به طوری که هرگاه چالشی را خدمت وی مطرح میکردیم تمام تلاش خود را به کار میبستند تا مشکل را حل کنند و البته دکتر رحیمی نیز با کوهی از تجربه مطمئناً قادر هستند گامهای بزرگی در عرصه پژوهش و فناوری کشور بردارند.
دکتر محمد رحیمیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران نیز به خصوصیات و ویژگیهای دکتر برومند اشاره کرد و گفت: وی در مسائل پژوهشی، فناوری، صنعتی و تجاریسازی آگاهی کامل داشت و یک خصوصیت بارز ایشان تواضع و فروتنی در رفتار با دیگران است که تعامل و ارتباط بسیار خوبی با دانشگاهها، پژوهشگاه ها و دستگاههای اجرایی داشتند و البته دکتر رحیمی هم که از مدیران باسابقه آموزش عالی کشور هستند که با کوله باری از تجربه منشا خیر خواهند بود.
دکتر سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با قدردانی از حسن خلق و اقدامات موثر دکتر برومند گفت: یکی از مهمترین خصلتهای دکتر برومند، خوشفکری و خلاقیت و تلاش بی وقفه ایشان است که در زمان تصدی پست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم در بحث نوآوری و فناوری دانشگاه به پیشرفتهای بسیار مثبتی رسید و امروزه در سطح وزارت علوم هم در این حوزه شاهد یک جهش بزرگ هستیم.
دکتر دهبیدیپور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف نیز با اشاره به سابقه شناخت خود از دکتر برومند گفت: دکتر برومند چند کار بسیار مهم در حوزه پژوهش و فناوری انجام دادند از جمله بحث جوانگرایی در بین روسای پارکهای علم و فناوری و همچنین افزایش بودجه پارکها که در دوران ایشان حدود ۷۰ درصد افزایش بودجه را شاهد بودیم.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، به گفته وی، تعامل نزدیک با نهادها و سازمانها و کاهش چالشها، تصویب آییننامه اجرایی حمایت از شرکتهای دانشبنیان، افزایش ارتباط میان دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری، بحث اشتغال و رصد فارغ التحصیلان و کمک به مهارتافزایی آنها، بازنگری اساسنامه پارکهای علم و فناوری و کمک به هیئت امنایی شدن پارکها همه از فعالیتهای بارز دوران تصدی دکتر برومند به شمار میرود و من از طرف همه خانواده دانشگاه صنعتی شریف از تلاشهای ایشان قدردانی و برای دکتر رحیمی آرزوی توفیق و موفقیت دارم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است