میرنیوز
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی"، مشکلات تدارکات و تحویل در سراسر کشور سبب شده که برگزیت در بریتانیا بسیار منفور شود. نظرسنجی ها نشان می دهد که اکنون 57 درصد از بریتانیایی ها از خروج از اتحادیه اروپا پشیمان هستند. با این حال، احتمالاً به این زودی ها بازگشتی وجود نخواهد داشت.
بر اساس نظرسنجی ها، اکثریت بریتانیایی ها اکنون برگزیت را یک اشتباه می دانند. "جان کورتیس"، کارشناس علوم سیاسی در این باره گفت: احتمالاً برگزیت در بین انگلیسی ها اکنون منفورتر از ژوئن 2016 است. در این شرایط رئیس شورای نظرسنجی بریتانیا، انجمنی از مؤسسات نظرسنجی در بریتانیا، شکست حزب محافظهکار حاکم در انتخابات عمومی بعدی را پیشبینی کرده است.
در همه پرسی برگزیت در سال 2016، 51.9 درصد از شرکت کنندگان به خروج از اتحادیه اروپا و 48.1 درصد به ماندن در اتحادیه اروپا رأی دادند. طبق نظرسنجیها، طرفداران برگزیت اکنون در اقلیت هستند. بر این اساس، تنها حدود 43 درصد از بریتانیایی ها معتقدند که این تصمیم درست بوده است، در حالی که 57 درصد از خروج از اتحادیه اروپا پشیمان هستند.
کورتیس گفت که این روند نظرسنجی ها از پاییز 2021 مشخص بوده است. در آن زمان، کمبود رانندگان کامیون، که منجر به مشکلات لجستیکی و تحویل در سراسر کشور شد، عواقب خروج از اتحادیه اروپا را برای انگلیسیها روشن کرد. با افزایش هزینه های زندگی، شکاف بین طرفداران برگزیت و کسانی که فکر می کنند خروج از اتحادیه اروپا یک اشتباه است، از ابتدای سال بیشتر شده است. کورتیس گفت، با این حال، حزب مخالف کارگر قبل از انتخابات بعدی بحثی را درباره عضویت مجدد در اتحادیه اروپا یا ورود مجدد به بازار واحد اتحادیه اروپا آغاز نخواهد کرد تا رأی دهندگان را بترساند.
محافظه کاران حاکم در حال حاضر با توجه به هرج و مرج دولت در ماه های اخیر، در نظر سنجی ها از حزب کارگر عقب مانده است. کورتیس، کارشناس نظرسنجی در این باره می گوید: از زمان روی کار آمدن نخست وزیر جدید، ریشی سوناک، در پایان اکتبر، وی به توقف روند نزولی محبوبیت در حال حاضر محافظه کاران کمک کرده است. با این وجود، برای محافظهکاران شرایط بسیار دشوار خواهد بود. کورتیس گفت: هیچ دولتی که در طول یک بحران مالی بر سر کار بود، در پای صندوق های رای زنده نماند. مردم بر این عقیده اند که دیگر نمی توان به محافظه کاران برای رهبری کشور اعتماد کرد.
در همه پرسی برگزیت که در ژوئن سال 2016 برگزار شد 52 درصد شهروندان انگلیسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رای مثبت دادند. به این ترتیب انگلیس به عنوان اولین کشور بعد از بیش از 40 سال عضویت در اتحادیه اروپا این تشکل را ترک کرد. خروج کامل انگلیس از اتحادیه اروپا در 31 ژانویه سال 2020 اتفاق افتاد.
انگلیس در دوران پسا برگزیت روزگار خوبی نداشت و بخصوص در عرصه اقتصادی با مسائل و مشکلات زیادی روبرو شد.
مناقشات درباره برگزیت در دوران بعد از اجرایی شدن آن هم همچنان بین لندن و بروکسل ادامه پیدا کرد. مناقشات بین انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر مسائل مختلف از جمله پروتکل ایرلند شمالی همچنان حل نشده باقی مانده است.
انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا و بازار واحد این منطقه، برای ارسال کالا به ایرلند شمالی که بخشی از قلمروی این کشور بهشمار میرود ولی تابع قوانین تجاری اتحادیه اروپاست، با مشکل جدی مواجه شده و چندین بار درخواست مذاکرات مجدد درباره پروتکل ایرلند شمالی را داده است.
برگزیت عواقب اقتصادی وخیمی برای انگلیس به همراه داشت و منجر به هزینه های بالاتر، بروکراسی بیشتر و تاخیر در مرزها و کمبودها در زنجیره های تامین و تدارکات در این کشور شد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
جدیدترین آمار شهدای خبرنگار در غزه
جدیدترین موضع گیری مشاور امنیت ملی عراق درباره ایران
از سیرک ترامپ با چهرههای سابقهدار تا اشتباه محاسباتی آمریکا در سوریه
هتک حرمت پیکرهای شهدای فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست
منابع عبری: هدف حمله امروز به بیروت یک فرمانده ارشد حزب الله بود
آمریکا: ۱۰ هزار سرباز کره شمالی بهزودی وارد جنگ اوکراین میشوند
گروه صدای یهود: دیوان لاهه مانع توقف جنایات اسرائیل نخواهد شد
واکنش حماس به هتک حرمت حرم ابراهیمی از سوی بن گویر
گروه صدای یهود: دیوان لاهه مانع توقف جنایت اسرائیل نخواهد شد
کره شمالی رزمایش نظامی آمریکا، کره جنوبی و ژاپن را محکوم کرد
احتمال صدور حکم بازداشت بینالمللی تعداد دیگری از مقامات تلآویو
بحران بیسابقه در مهمترین یگان جاسوسی-نظامی رژیم صهیونیستی
بمباران مناطق مسکونی غزه دهها فلسطینی را به خاک و خون کشید
شهادت مدیر و تعدادی از نیروهای یک بیمارستان در بعلبک لبنان
مناطق مسکونی ضاحیه جنوبی بیروت طی ساعات گذشته ۱۱ بار بمباران شدند
مدودف: بعید است که «ترامپ» تحریمها علیه روسیه را لغو کند
نخستوزیر ایرلند: نتانیاهو و گالانت را بازداشت میکنیم
ترامپ اسکات بسنت را به عنوان وزیر خزانهداری معرفی کرد
نویسنده ملیگرا و ضد هولوکاست آلمانی درگذشت
آتشبس در لبنان محور گفت وگوی بایدن و ماکرون
پنتاگون: نیروهای آمریکایی در خاورمیانه هدف ۲۰۶ حمله قرار گرفتند
عملیات گسترده حزب الله با ۲۸ پهپاد به مواضع صهیونیستها
سازمان بهداشت جهانی: اسرائیل، حمله به مراکز درمانی را متوقف کند
آیت الله سیستانی: هدف از حمله پاکستان، ضربه به اتحاد مسلمانان بود
اسرائیل، حمله به ضاحیه جنوبی بیروت را ازسر گرفت
عملیات گسترده حزب الله با ۲۸ پهپادی به مواضع صهیونیستها
گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل: رأی دیوان لاهه، آزمون تعهد غربیهاست
حکم دیوان لاهه، اسرائیل را نگران تحریم تسلیحاتی خود کرد
جزییات توافق آتش بس در لبنان از زبان رسانه آمریکایی و اسرائیلی
افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۶۴۵ شهید