میرنیوز
مرتضی یکه در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت این روزهای استقلال گفت: در حالی که تا شروع لیگ برتر و لیگ قهرمانان زمان زیادی باقی نمانده اما هنوز آبی پوشان تکلیف خود را نمی دانند و وضعیت سرمربی تیم هم مشخص نیست. استقلال باید هر چه زودتر، تمرینات خود را شروع کند تا از لحاظ بدنی و کارهای تاکتیکی به آمادگی کامل دست یابد.
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: دوم بهمن ماه آغاز بازی های پلی آف لیگ قهرمانان است در حالی که حریف استقلال به دنبال جذب بازیکن خارجی است و انجام تمرینات منظم است، اما هنوز آبی پوشان نه وضعیت سرمربی شان مشخص است و نه مدیرعامل آنها مشخص شده است و به راحتی هر روز را از دست می دهند و این بلاتکلیفی می تواند به استقلال ضربه بزرگی بزند.
یکه خاطرنشان کرد: مسئولان استقلال هر چه زودتر باید تکلیف را مشخص کنند. استراماچونی یا هر سرمربی دیگر باید تمرینات تیم را سریع تر آغاز کرده تا تیم به یک وحدت تاکتیکی و آمادگی خوب برای شروع مسابقات داشته باشد.
وی در مورد انتخاب مدیرعامل جدید و استعفای برخی از اعضای هیئت مدیره، اظهار داشت: متأسفانه در تاریخ باشگاه استقلال این چنین هیئت مدیره و مدیرعامل ضعیفی نداشتیم. حالا دیگر کار به جایی رسیده که استعفا هم نمی تواند دردی را دوا کند. روزی که باید همه کارها انجام می شد تا تیم به این شرایط بد نرسد، کاری صورت نگرفت و استراماچونی به راحتی اینها را ترک کرد. حالا که هواداران فقط او را می خواهند و همه تحت فشار هستند، مسئولان به دنبال استراماچونی رفته تا او را به استقلال بازگرداند.
پیشکسوت باشگاه استقلال تأکید کرد: امیدوارم اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل جدید بعد از انتخاب، تنها هدفشان موفقیت این تیم باشد. هرچند که باید صبر کرد ببینیم وزارت ورزش چه تصمیمی در این خصوص خواهد گرفت.
وی با حمایت از هواداران استقلال تصریح کرد: هیچکس به اندازه طرفداران استقلال از این اتفاقات ضربه ندیده است. در حالی که آبی پوشان در شرایط خوبی قرار گرفته و حریفان را یکی پس از دیگری شکست می دادند، برخی با کارشکنی باعث شدند استقلال از آن آرامش به دور شوند و این هواداران هستند که چوب این بی تجربگی و ضعف ها را می خورند.
یکه در پایان خاطرنشان کرد: از هواداران استقلال می خواهم صبور باشند. از تیمشان حمایت کنند و امیدوارم مسئولین هم شرایط این روزها را کاملاً درک کرده و با تلاش زیاد آرامش را به اردوی استقلال بازگردانند.
منبع : خبرگزاری مهر
ملیپوش پیشین تنیس روی میز سفیر ورزش ایران در یونان شد
برتری مطلق آماری پرسپولیس مقابل ملوان
کارتال ایران را ترک کرد؛ تعطیلی تمرین پرسپولیس برای ۴ روز
پرسپولیس با ۵ ملی پوش در فیفادی
وعده مدیرعامل جدید ذوبآهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنهبرداری
لشگرکشی موقت پرسپولیس به صدر جدول؛ چشم امید سرخ ها به دو حریف تراکتور
۲۱ بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند/ حضور آقای گل و چند چهره جدید
لیست ۲۱ نفره تیم ملی فوتبال اعلام شد؛ دعوت از آقای گل و پدیده های لیگ
کارتال: ملوان کاری برابر پرسپولیس نکرد؛ بازیکن حریف باید اخراج می شد
کارتال: از پیروزی و گرفتن سه امتیاز خوشحالم
یحیی با فولاد کوتاه نمی آید؛ بردن برای ماندن در کورس قهرمانی
زارع: ملوان بهتر بود اما پرسپولیس سوار بازی شد؛ شرمنده هواداران شدیم
خوشحالی ایسلندی پرسپولیسیها؛ اهدای پیراهن بازیکن ملوان به هواداران
زارع: زورمان به پرسپولیس نرسید
لشگرکشی موقت پرسپولیس به صدر جدول؛ چشم امید سرخ ها به در حریف تراکتور
تساوی بی فایده مس رفسنجان و استقلال خوزستان
تیم ملی هندبال ایران در گام دوم برابر بلاروس شکست خورد
تمرین اختصاصی ۵ بازیکن ملوان؛ شعار انزلیچیها علیه کاپیتان پرسپولیس
دو گل فولادی در نیمه اول بازی با آلومینیوم
پیروزی پرسپولیس در نیمه اول بازی با ملوان
نیمه اول بدون گل مس رفسنجان و استقلال خوزستان
برنامه استقلال تا دیدار با ذوب آهن؛ سه آبی پوش به اصفهان نمی رسند
رخصت کنعانی زادگان از زارع؛ تشویق مازیار از سوی هواداران
قطعی موقت برق آزادی پیش از بازی پرسپولیس و ملوان
شانس یک مدال طلا و دو برنز برای کاراته کاهای ایران در چین
گیت جدید برای ورودی بانوان؛ استقبال خوب هواداران پرسپولیس
برنامه استقلال تا دیدار با ذوب آهن؛ سه آبی پوشان به اصفهان نمی رسند
پیگیری تمرینات تیم نوجوانان با اضافه شدن بازیکنان دو باشگاه
کمیته انضباطی فوتبال خواستار توضیحات چهار سپاهانی شد
حذف چهار نماینده ایران در کاراته وان چین؛ صعود صادقی به مرحله یک چهارم