میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، در این رقابتها که از امروز ۲۴ اسفندماه در شهر هانگژو چین جریان دارد، فاطمه سعادتی در وزن ۵۵ کیلوگرم موفق شد به فینال راه یابد. بهمن عسگری در وزن ۷۵ کیلوگرم و فاطمه صادقی در کاتای انفرادی به دیدار رده بندی راه یافتند.
در وزن ۵۵- کیلوگرم و در مرحله گروهی، جدول ۸، فاطمه سعادتی ۵ بر صفر «امی کونل» از اسکاتلند را مغلوب کرد. سپس ۷ بر صفر «والنتینا تورو» از شیلی را شکست داد و در سومین دیدار ۸ بر صفر برابر «لامپرینی ژنو» از یونان به برتری دست یافت تا با سه پیروزی پیاپی مقتدرانه راهی مرحله حذفی و یک چهارم نهایی شود. سعادتی در این مرحله ۲ بر صفر «ایوت گورانوا» از بلغارستان را از شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. او در این مرحله ۵ بر ۲ «جنیف وارلینگ» از لوکزامبورگ را مغلوب کرد و راهی فینال شد و روز یکشنبه برای کسب نشان طلا به مصاف «رینا کود از ژاپن خواهد رفت.
در کاتای انفرادی و در مرحله گروهی، جدول هفت، فاطمه صادقی با برتری مقابل حریفانی از یونان، پرتغال و سوئیس راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. او در این گروه به مصاف «گریس لائو» از هنگ کنگ رفت و امتیاز ۴۱.۶۰ را به دست آورد و با توجه به اینکه حریف هنگ کنگی امتیاز ۴۳.۳۰ را کسب کرد، صادقی راهی دیدار رده بندی شد تا روز یکشنبه برای کسب مدال برنز به مصاف «سایکو ازوما» از ژاپن برود.
در وزن ۷۵- کیلوگرم، در مرحله گروهی و در جدول یک، بهمن عسگری در اولین دیدار پس از تساوی ۴ بر ۴ مقابل «انس یک بولوت» از ترکیه با قانون امتیاز نخست (سنشو) برنده شد. در دومین دیدار یک بر صفر «کوئنتین مهادن» از بلژیک را مغلوب کرد و در سومین مبارزه نیز با همین نتیجه مقابل «هشام عبدالجواد» از مصر پیروز شد تا با سه پیروزی راهی مرحله یک چهارم نهایی شود. عسگری در مرحله یک چهارم نهایی، با برتری یک بر صفر مقابل «یوسی ساکیاما» از ژاپن راهی دیدار مرحله نیمه نهایی شد. او در این مرحله به تساوی ۶ بر ۶ مقابل «انزو درتون» از فرانسه رسید تا با قانون امتیاز نخست (سنشو) نتیجه را به حریف فرانسوی واگذار کند و به دیدار رده بندی راه یابد. عسگری برای کسب نشان برنز یکشنبه به مصاف «ایوان مارتیناک» از کرواسی خواهد رفت.
در وزن ۵۰- کیلوگرم، سارا بهمنیار و معصومه محسنیان، در وزن ۶۰- کیلوگرم علی مسکینی و مهسا افسانه در کاتای انفرادی حذف شدند.
منبع : خبرگزاری مهر
اعلام برنامه مسابقات لیگ برتر؛ زمان بازی معوقه استقلال مشخص شد
بررسی سامانه ثبتنام انتخابات فدراسیونها با حضور وزیر ورزش
ورود بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران به اردوی نوروزی
پیروزی اورنبورگ در حضور ۷۴ دقیقه ای سحرخیزان
۲ پرسپولیسی و یک استقلالی به کمیته اخلاق احضار شدند
برنامه هفته بیست و هشتم تا سی و دوم لیگ یک فوتبال اعلام شد
رئیس انجمن و سرمربی تیم ملی کاراته ناشنوایان معرفی شدند
جدایی عضو هیئت رئیسه فدراسیون از هیئت مدیره باشگاه استقلال
عملکرد قابل توجه مهاجم پرسپولیس در مقایسه با پنج بازیکن استقلال
استقلال قبل از بازی مهم در اصفهان اعلام تعطیلی کرد
۲۰ سالههای جدید جانشین همسنهای قبلی در تیم ملی فوتبال ایران
ردهبندی نهایی لیگ برتر والیبال زنان ۱۴۰۳ مشخص شد
دو ایرانی در جمع ناظران و داوران مسابقات جهانی
خاطیان اتفاقات تلخ سفر به ماکائو جام جهانی ووشو را از دست دادند
علیرضا دبیر: تیمهای اعزامی به قهرمانی آسیا طبق چرخه انتخابی هستند
پیروزی دقایق پایانی آویسپا با حضور شهاب زاهدی
لشکرکشی موقت پرسپولیس به صدر جدول؛ چشم امید سرخ ها به دو حریف تراکتور
عملکرد قابل توجه علیپور در مقایسه با پنج بازیکن استقلال
تغییر نگرش قلعهنویی برای لیست تیم ملی؛ چهرههایی که امیدوارند بمانند
ملیپوش پیشین تنیس روی میز سفیر ورزش ایران در یونان شد
برتری مطلق آماری پرسپولیس مقابل ملوان
کارتال ایران را ترک کرد؛ تعطیلی تمرین پرسپولیس برای ۴ روز
پرسپولیس با ۵ ملی پوش در فیفادی
وعده مدیرعامل جدید ذوبآهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنهبرداری
لشگرکشی موقت پرسپولیس به صدر جدول؛ چشم امید سرخ ها به دو حریف تراکتور
۲۱ بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند/ حضور آقای گل و چند چهره جدید
لیست ۲۱ نفره تیم ملی فوتبال اعلام شد؛ دعوت از آقای گل و پدیده های لیگ
کارتال: ملوان کاری برابر پرسپولیس نکرد؛ بازیکن حریف باید اخراج می شد
کارتال: از پیروزی و گرفتن سه امتیاز خوشحالم
یحیی با فولاد کوتاه نمی آید؛ بردن برای ماندن در کورس قهرمانی