میرنیوز
به گزارش ایسنا، تردیدی نیست که انتخاب نامناسب رژیم غذایی می تواند در بروز انواع مشکلات جسمی از عوارض جزئی گرفته تا سرطان های تهاجمی نقش داشته باشد.
اصطلاحی هست که میگوید "ما آن چیزی هستیم که میخوریم" و بنابراین رعایت یک رژیم غذایی سالم و متعادل به همه توصیه می شود. در میان مطالعات و بررسیهای اخیر در حوزه تغذیه و سلامت، نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که چگونه یک ماده مغذی و سالم که بخشی از رژیم غذایی روزمره ماست، می تواند (در صورت مصرف نادرست) خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۷۰ درصد افزایش دهد.
ارتباط رژیم غذایی و سرطان
مطالعات مختلفی در مورد نقش نوع ماده خوراکی موسوم به "کولین" در پیشگیری از سرطان انجام شده است. این باور وجود دارد که عدم مصرف کافی این ماده مغذی با افزایش خطر بروز مشکلات جسمی و تهدید کننده سلامت مرتبط است. هرچند از سوی دیگر ثابت شده است که مصرف بیش از حد این ماده مغذی می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۷۰ درصد افزایش دهد. مطالعات نشان داده اند که غلظت بالایی از کولین در سلول های سرطانی پروستات وجود دارد.
کولین یا ویتامین ب ۴، جزئی از ویتامینهای گروه ب و یک ماده مغذی ضروری برای بدن است. کولین برای متابولیسم و سوخت و ساز چربی لازم است و برای سوزاندن چربی در بدن مصرف میشود. این ماده بسیار مهم بوده و اگر مقدار کولین در بدن شما خیلی کم باشد، چربی اضافی در کبد جمع میشود.
کولین در عین حال نقش حیاتی در حفظ یکپارچگی ساختار غشای سلولی دارد. این ماده برای انتقال عصبی و رشد اولیه مغز مهم است و همچنین در تعدیل بیان ژنی نقش دارد.
توصیه می شود بزرگسالان روزانه حدود ۴۵۰ میلی گرم کولین مصرف کنند. یک عدد تخم مرغ حاوی کمتر از ۱۵۰ میلی گرم کولین است و رژیم غذایی سالم که شامل تخم مرغ و گوشت است و در صورتیکه به طور متعادل مصرف شود، برای حفظ سلامتی مفید است.
آیا کولین تنها عامل خطر سرطان پروستات است؟
در این مطالعه سطح کولین در بدن بیماران مبتلا به سرطان پروستات بررسی شد اما سبک زندگی آنها در گذشته، نوع خوراکی مصرفی و میزان فعالیت آنان مورد توجه قرار نگرفت. بنابراین، نمی توان خطر سرطان را به طور کلی با مصرف یک نوع ماده غذایی خاص مرتبط دانست.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه تایمز آو ایندیا، محققان همچنین در بررسی های خود به ارتباط بین رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع و خطر ابتلا به سرطان پروستات پی برده اند. چربی های اشباع می توانند سطح کلسترول بد را افزایش دهند که با افزایش خطر ابتلا به سرطان تهاجمی مرتبط است.
مواد غذایی سرشار از کولین
گوشت گاو، سیب زمینی قرمز، مرغ، بوقلمون، بادام، لوبیا قرمز، گل کلم، سویا و کلم بروکلی از جمله مواد غذایی سرشار از کولین هستند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
پایان انحصار آمریکا در گردهافشانی با پهپادهای ایرانی!
ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
ماجرای سنگاندازی برای واردات واگنهای متروی تهران چیست؟
رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرقهای شکار"
ساخت پهپادهای آشیانهدار توسط یک شرکت دانشبنیان
حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی
شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
التیام سریعتر زخمهای دیابتی با کمک پانسمان نانویی
۳ میدان میوه و ترهبار در جنوب تهران احداث میشود
مشکلات واگنهای مترو با ورود رئیسجمهور حل میشود؟
تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
امتحانات شبه نهایی دانشآموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
ورود واگنهای مترو امسال منتفی نیست
ثبتنام رسمی برای دریافت مشوقهای سربازی از ۱۵ اردیبهشت
چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
انتقاد بهزیستی از کمکاری مسئولان شهری در قبال معلولان
ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی میکند
فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانشآموزان موفق رشتههای ورزشی بدون کنکور معلم میشوند
غربالگری اختلالات یادگیری دانشآموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
توصیههای پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیهای در سال ۱۴۰۳