میرنیوز

اتمام واکسیناسیون کرونا تا دهه فجر امسال

اتمام واکسیناسیون کرونا تا دهه فجر امسال 2021-09-01T08:34:53+04:30

به گزارش ایسنا، بهرام عین‌اللهی با تبریک هفته دولت گفت: الان وضعیت مملکت و مرگ و میرها در طول تاریخ ما و جهان بی‌سابقه است. باید وارد میدان شد و مشکلات مردم را به حداقل رساند و من هم با توجه به تجربیاتم سعی کردم برنامه‌های خوبی ارائه دهم تا مشکل مردم را کم کنم.

وی با تشکر از همکارانش که یک سال و نیم است در تلاش برای مهار کرونا هستند، افزود: ما حدود ۲۰۴ شهید مدافع سلامت داشتیم و تعداد زیادی از همکاران ما به بیماری مبتلا شدند و این در صحنه‌بودن این افراد را می‌رساند. برخی از همکارانم در بیمارستان‌ها از شدت خستگی به سختی کار می‌کنند. ایثارگری در مردم ما نهادینه است و ۸ سال تمام ایثار کردند. کادر پزشکی ما عقبه‌ای در دفاع مقدس دارد و در خطوط مقدم هم کار کردند و اکنون هم کادر درمان در تلاشند. تنها راه‌حلی که می‌تواند جلوی کرونا را بگیرد واکسیناسیون است و همه در دولت در این قضیه هم‌صدا هستند چون این امر هم تنها مربوط به وزارت بهداشت نیست و نیاز به ورود سایر نهادهاست. مثلا وزارت امور خارجه به شدت در این زمینه در تلاش است‌.

وزیر بهداشت در ادامه تاکید کرد: تهیه واکسن تنها از منابع داخلی کفایت نمی‌کند. حدود ۶۰ میلیون نفر بالای ۱۸ سال باید واکسن بزنند و با احتساب دو دوز واکسیناسیون، به ۱۲۰ میلیون دوز واکسن نیاز داریم. تا الان حدود ۲۷ میلیون دوز واکسن زده‌ایم که ۱۹ میلیون بار اولی و ۸ میلیون هم دوز دوم را دریافت کنند. با این احتساب هنوز به ۹۳ میلیون دُز واکسن نیاز داریم‌. واردات خوب خواهد شد و باید سرعت پیدا کند. در مورد انجام واکسیناسیون باید آن را مردمی کنیم و از همه کمک بخواهیم و فقط پرسنل وزارت بهداشت نمی‌توانند این کار عظیم را انجام دهند. کارهای خوبی در استان‌ها انجام شده است. در بازدیدم از اهواز دیدم که یک حسینیه‌ را برای این امر اختصاص داده بودند و همه نفرات جز یک رابط ما از خود حسینیه بودند. واکسن‌زدن کار ساده‌ای است اما باید ثبت اطلاعات رعایت شود؛ بنابراین مردم باید به ما در واکسیناسیون کمک کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه واکسیناسیون میزان مرگ و میر را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: الان با تکمیل واکسیناسیون مراکز درمانی می‌بینیم که میزان مرگ و میر در این مراکز علی‌رغم افزایش فشار کاری به شدت کاهش یافته است. فراموش نکنیم حتی با وجود واکسیناسیون باز هم نباید از رعایت نکات بهداشتی غفلت شود. مردم باید مواردی را که وزارت بهداشت می‌گوید نظیر زدن ماسک، حفظ فاصله و ... جدی بگیرند. اکنون در شرایط بحرانی هستیم و  ویروس در گردش است و گردش آن متوقف نشده است. از لاک‌داون که سخن می‌گوییم از ۱۰ تا ۱۰۰ درصد متغیر است. شرایط کشور به گونه‌ای نیست که بتوان لاک‌داون ۱۰۰ درصدی داشت اما ستاد مقابله با کرونا بسته به شرایط این روند را انجام می‌دهد البته بعضا هم جدی گرفته نمی‌شد زیرا معمولا انسان‌ها چیزی که به چشم ببینند را جدی می‌گیرند مثلا در دفاع مقدس چون موشک و بمباران را می‌دیدند متوجه بحران می‌شدند ولی اکنون ویروس به چشم مشاهده نمی‌شود. این روزها با گرفتاری‌های خانوادگی مواجه هستیم و علی‌رغم علاقه مردممان به رفت و آمد و ... باید رفت و آمد را محدود کرد.

عین‌اللهی تصریح کرد: نه تنها در کرونا بلکه در تمام برنامه‌ها توجه ما به امر پیشگیری است. کرونا نشان داد پیشگیری بهتر از درمان است و خوشبختانه زیرساخت خوبی در این زمینه در خانه‌های بهداشت داریم. یکی از مشکلات ما امروزه در دنیا بیماری‌های غیرواگیر نظیر چاقی، دیابت، فشارخون و ... است که در سبک زندگی ما پدید آمده است و این بیماری‌ها قابل پیشگیری است.

وی درباره تامین واکسن کرونا افزود: اکنون حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون ظرفیت تولید واکسن داخلی در یک ماه در یک شرکت واکسن‌سازی است. واکسن انستیتو پاستور، واکسن انستیتو رازی و واکسن سیناژن در مراحل پایانی هستند که تقریبا جمع اینها حدود ۵ میلیون دُز می‌شود ولی نیاز به واردات داریم. نظر شخصی من این است که درست است که واکسن‌های ایرانی با تاخیر مواجهند اما برای ماه‌های آتی به ما اطمینان خاطر می‌دهند زیرا بعدا هم به واکسن نیاز داریم. بیماری کرونا پایدار است و ما به دُز سوم هم نیاز داریم و اکنون برای افراد شاغل در مراکز درمانی دُز یادآور لازم است. قراردادهای واردات واکسن برایمان مشخص است و مبالغ را هم واریز کردیم و در مرحله ارسال محموله‌ها قرار داریم و پیش‌بینی می‌کنیم تا آخر مهرماه حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون دُز واکسن داشته باشیم. اگر ۷۰ درصد مردم را واکسینه کنیم ایمنی نسبی ایجاد می‌شود. ما برنامه داریم دهه فجر امسال پایان واکسیناسیون کرونا را اعلام کنیم. وزارت بهداشت تنها نیست و ریاست جمهوری و سایر نهادها کنار ما هستند. مردم از حرف‌ها خسته هستند و باید بیشتر عمل کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: در برخی خانواده‌ها و مردم درصد بالای رعایت پروتکل‌ها را می‌بینیم اما از طرفی برخی هم رعایت نمی‌کنند و بیشتر شاید به کار فرهنگی نیاز داریم. شاید لازم است کار هنری در سریال‌ها و مستندها انجام شود. ما در وزارت بهداشت هم اقدام به اطلاع‌رسانی می‌کنیم البته احتیاج به کارهای بزرگ‌تر هم است و نیاز به محدودیت‌هایی است و شاید در آینده بین کسانی که واکسن زدند و کسانی که واکسن نزدند در خدماتمان تفاوت‌هایی قائل شویم که به آن قرنطینه هوشمند می‌گویند. خود واکسیناسیون هم باید هوشمند شود تا هم فرد و هم اطرافیانش ایمن شوند.

وی با تاکید بر لزوم استقبال مردم از طرح‌های مدیریتی بیان کرد: قبل از اجرای هر طرحی باید مردم با آن آشنا شوند. طرح شهید سلیمانی در نقاطی نظیر مناطق روستایی به شدت قابلیت اجرا داشت. بحث بیماریابی بسیار مهم است اما باید فرهنگ در مردم ایجاد شود تا کسی که مبتلا به کرونا است در جامعه حاضر نشود که بیماری را به سایرین ندهد. اینکه برای همه کیت تشخیصی استفاده کنیم در هیچ جای دنیا انجام نمی‌شود و عملیاتی هم نیست و افراد باید بر اساس علائم آزمایش شوند.

وی به سابقه ریاست خود بر بیمارستان لبافی‌نژاد اشاره کرد و ادامه داد: من در میدان هم کار کردم و باید کادر درمان طبقه‌بندی شوند و در سطح خاصی مسئولیت‌های درمان کرونا را بدهیم‌. دستورالعمل‌هایی از کمیته علمی کرونا می‌آید و می‌گویند بر آن اساس عمل شود اما اینها مقداری جای بحث دارد. دستور کمیته علمی لازم الاجرا است. یکی از مشکلات ما در کشور در همه بیماری‌ها مصرف نابجای دارو است و تجویز داروها استاندارد نیست. میزان دارو در هر نسخه در دنیا بین ۱.۲ تا ۱.۵ است در حالی که در کشور ما ۳ است که شاید به فرهنگ ما هم وابسته است. خیلی از بیماران در مراجعه به پزشک شاید نیاز به دارو نداشته باشند اما منتظر تجویز دارو هستند. تجویز دارو باید منطقی باشد.

عین‌اللهی ادامه داد: طبق برنامه توسعه ششم آوت‌آف‌پاکت ( پرداختی از جیب بیمار) ما باید حدود ۲۵ درصد باشد اما الان بالای ۴۰ درصد است و باید پوشش بیمه‌ای افزایش یابد. نیاز به نظارت و کنترل مراکز هم داریم. در بحث پاراکلینیک هزینه‌های زیادی به مردم تحمیل می‌شود که شاید ضروری نباشد و نیاز به نظارت بیمه‌هاست. اگر منطقه مدیترانه شرقی را در نظر بگیریم سهم سلامت از GDP تقریبا مشابه کشورهای منطقه است.

وی درباره تعارض منافع مدیران و کارکنان بخش سلامت نیز تصریح کرد: هر کسی را که منصوب کنیم یک میثاق‌نامه از او می‌گیریم و با او عهد می‌بندیم زمان خود را صرف کاری کند که به او محول شده است.

وزیر بهداشت همچنین درباره موضوع پزشک خانواده یادآور شد: بودجه بهداشت و درمان ما از سال ۱۳۹۰ تاکنون ۵ برابر شده است ولی رضایتمندی مردم را نداریم. مقوله درمان مانند یک چاله است که هزینه‌های آن ادامه دارد و خدمات القایی یکی از معضلات ماست که هزینه زیادی به دولت تحمیل می‌کند. حتی در کشورهایی که GDP بالاتر از کشور ما دارند و از ما پیشرفته‌ترند برای اینکه هزینه‌ها را کنترل کنند و در عین حال خدمات بهتری به مردم ارائه دهند از نظام ارجاع استفاده می‌کنند که یک راه برای پیگیری درست بیمار است. ۱۰ سال است همه دنبال اجرای طرح پزشک خانوار هستند اما عدم اجرای آن به مقاومت گروه پزشکی و بیماران بازمی‌گردد. در این رابطه دو طرح پایلوت در مازندران و شیراز انجام شده است و زمینه آن در کشور وجود دارد و ما هم راهی جز رفتن به سمت پزشک خانواده نداریم. پزشکی خانواده در پیشگیری و درمان موثر است.

وی با اشاره به اهمیت نظام سلامت الکترونیک افزود: هر درمانی که هرکسی انجام می‌دهد باید دیده شود. در پرونده الکترونیک درمان هر فرد مشخص است و بیمه‌گذار به راحتی می‌تواند آن را کنترل کند. بیمه پایه در کشور باید برای همه برقرار شود. آنهایی که بیمه نیستند دو دسته‌اند؛ کسانی که وضع مالی خوبی دارند و می‌گویند به بیمه احتیاج ندارند و دسته دوم افراد محروم جامعه‌اند که در برنامه خود گفتیم برای قشر محروم باید بیمه رایگان انجام دهیم و برای دسته اول هم باید سیاست‌های تشویقی برای روی‌آوردن به بیمه داشته باشیم.

وزیر بهداشت درباره کمبود دارو نیز گفت:  ۹۲ درصد داروهای مورد نیاز در کشور تولید می‌شود و ۸ درصد نیاز به واردات داریم. موضوع طرح ژنریک یکی از کارهای خوب اوایل انقلاب بود. استفاده از سامانه تی‌تک و ثبت شناسه داروها اقدام خوب دیگر است که متاسفانه مراکز درمانی در این امر سهل‌انگاری می‌کنند. با ثبت دارو به راحتی مبداء و مقصد دارو مشخص می‌شود. وقتی دارویی کم می‌شود افراد علاقه دارند دارو را بخرند و در خانه نگه دارند چون می‌ترسند بعدا نتوانند دارو را پیدا کنند اما اگر بدانند در نرم‌افزارها سهمیه مشخص مصرف دارند این خرید زودهنگام اتفاق نمی‌افتد. مشکل دارو بیشتر در سیستم توزیع ایجاد می‌شود که ان‌شاءالله به تدریج حل می‌شود. من به مافیای دارو اعتقاد دارم و برای مبارزه با آن افراد سیستم توزیع نباید در شرکت دیگری سمت داشته باشند.

عین‌اللهی درباره چشم‌انداز ۱۴۰۴ نیز گفت: به بسیاری از اهداف حوزه سلامت در این برنامه نرسیدیم اما باید تلاش خود را انجام دهیم و در برنامه بعدی به اهداف برسیم.

وی درباره سیاست‌های خود در مقوله فرزندآوری و جمعیت نیز اظهار کرد: یکی از مشکلات کشور کمبود جمعیت است. الان ۱۲ درصد مردم ما سالمندند و شاید در ۲۰ سال آینده یک‌سوم جمعیت سالمند شوند. یکی از موضوعات مهم هر حکومت نسل جوان است. متاسفانه پروژه‌هایی سالیان قبل با عنوان کنترل جمعیت اجرا شد که صدمه‌های جدی به ما وارد کرد. در مورد افراد دارای مشکلات ناباروری برنامه داریم که کلیه هزینه این افراد را تامین کنیم و باید بحث‌های تشویقی را هم دنبال کنیم. فراموش نکنیم یک بخش موضوع جمعیت به ما بازمی‌گردد و بخش‌های زیادی به سازمان‌های دیگر مربوط است.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

نیروی بسیج با خداباوری هراسی از دشمن ندارد

نیروی بسیج با خداباوری هراسی از دشمن ندارد
2024-11-26T20:00:44+03:30
معاون اول قوه قضائیه گفت: بی‌تعلقی و خداباوری از بارزترین ویژگی‌های بسیجیان است و نیروی بسیج با خداباوری هراسی از دشمن ندارد.

ساجدی نیا: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است

ساجدی نیا: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است
2024-11-26T20:00:43+03:30
رئیس سازمان و دبیر شورای‌عالی مدیریت بحران کشور گفت: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی و حوادث مختلف یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دنبال خواه...

اجرای ۵۰۰۰ متر مربع پیاده‌روسازی در خیابان لاله‌زار جنوبی

اجرای ۵۰۰۰ متر مربع پیاده‌روسازی در خیابان لاله‌زار جنوبی
2024-11-26T19:47:21+03:30
شهردار منطقه ۱۲ تهران از اجرای ۵۰۰۰ متر مربع پیاده‌روسازی در خیابان لاله‌زار جنوبی خبر داد.

مشاور امور زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد

مشاور امور زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد
2024-11-26T19:47:21+03:30
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در حکمی کتایون حجتی را به عنوان مشاور امور زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست منصوب کرد.

عباس نژاد: انتقال پسماند از مازندران به آرادکوه ممنوع شد

عباس نژاد: انتقال پسماند از مازندران به آرادکوه ممنوع شد
2024-11-26T19:47:20+03:30
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست تهران گفت: با ورود سازمان محیط زیست و هماهنگی استاندار و دستگاه قضائی شهرستان ری، جلوی ورود پسماندهای استان مازندران به سایت ...

نمایش منشور حقوق بشر کوروش حک شده بر یک شهاب سنگ

نمایش منشور حقوق بشر کوروش حک شده بر یک شهاب سنگ
2024-11-26T19:07:26+03:30
با گذشت بیش از ۶ سال از افتتاح نخستین شعبه از موزه شهاب سنگ‌ها در برج آزادی تهران، دومین موزه شهاب سنگ نیز با عنوان موزه جواهرات شهاب سنگ‌های ایران و جهان اف...

برنامه‌های توانمندسازی در مدارس با هدف ارتقای فرهنگ خود مراقبتی

برنامه‌های توانمندسازی در مدارس با هدف ارتقای فرهنگ خود مراقبتی
2024-11-26T19:07:25+03:30
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۲ تهران از اجرای برنامه‌های توانمندسازی و مهارت آموزی در مدارس با هدف ارتقای فرهنگ خود مراقبتی در قالب مراکز «فرآمو...

هشدار مدیریت بحران درباره وزش باد شدید و بارش باران در تهران

هشدار مدیریت بحران درباره وزش باد شدید و بارش باران در تهران
2024-11-26T19:07:25+03:30
رئیس مرکز عملیات اضطراری (EOC ) سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نسبت به نفوذ هوای سرد، وزش باد شدید، بارش باران و گاهی رعد و برق در استان تهران هشدار...

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
2024-11-26T16:40:45+03:30
جلسه توجیهی ویژه کارکنان نیروهای پلیس راهور تهران بزرگ با حضور بیش از ۱۰۰ نفر در سالن الغدیر پلیس راهور برگزار شد.

انجام بیش از ۴۹ هزار ویزیت برای زائران ایرانی عمره مفرده

انجام بیش از ۴۹ هزار ویزیت برای زائران ایرانی عمره مفرده
2024-11-26T15:34:07+03:30
معاون مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از انجام بیش از ۴۹ هزار ویزیت برای زائران ایرانی عمره مفرده توسط پزشکان داوطلب هلال احمر در کشور عربستان خبر داد.

ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی در شهرری و محله هرندی

ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی در شهرری و محله هرندی
2024-11-26T15:34:06+03:30
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حوزه سلامت‌محور، تیم‌های داوطلب در مناطقی مانند شهرری و محله هرندی خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

چاپ سه عنوان کتاب جدید برای نوآموزان با اختلال اوتیسم

چاپ سه عنوان کتاب جدید برای نوآموزان با اختلال اوتیسم
2024-11-26T15:20:46+03:30
سازمان آموزش و پرورش استثنایی از چاپ سه عنوان کتاب جدید برای نوآموزان با اختلال اوتیسم خبر داد.

متمم بودجه شهرداری تهران هفته آینده به شورا ارائه می‌شود

متمم بودجه شهرداری تهران هفته آینده به شورا ارائه می‌شود
2024-11-26T15:07:27+03:30
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران گفت: برای هفته آینده متمم بودجه به شورا ارائه شده و تلاش می‌کنیم بودجه سال آینده را تا پایا...

گودرزی: باید پیشه دستفروشی را به عنوان شغل به رسمیت بشناسیم

گودرزی: باید پیشه دستفروشی را به عنوان شغل به رسمیت بشناسیم
2024-11-26T15:07:26+03:30
معاون خدمات شهری شهرداری تهران بر لزوم ساماندهی دستفروشان در روز بازارهای فاخر و ماندگار تاکید کرد و گفت: باید پیشه دستفروشی را به عنوان شغل به رسمیت بشناسیم.

کاشت ۶۰ هزار اصله درخت در تهران

کاشت ۶۰ هزار اصله درخت در تهران
2024-11-26T15:07:25+03:30
شهردار منطقه ١٠ تهران از کاشت ۶۰ هزار اصله درخت در طول ٣ سال در سطح منطقه ١٠ خبرداد.

شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل با کمک اطلاعات بانک ژنتیک

شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل با کمک اطلاعات بانک ژنتیک
2024-11-26T15:07:24+03:30
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور از شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل با کمک اطلاعات بانک ژنتیک خبر داد.

سند خط مشی سلامت، ایمنی و محیط زیست شهرداری تهران تدوین شد

سند خط مشی سلامت، ایمنی و محیط زیست شهرداری تهران تدوین شد
2024-11-26T14:54:07+03:30
مدیر دبیرخانه HSE سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از ابلاغ بیانیه خط مشی مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) شهرداری تهران خبر داد.

متمم بودجه شهراری تهران هفته آینده به شورا ارائه می‌شود

متمم بودجه شهراری تهران هفته آینده به شورا ارائه می‌شود
2024-11-26T14:40:47+03:30
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران گفت: برای هفته آینده متمم بودجه به شورا ارائه شده و تلاش می‌کنیم بودجه سال آینده را تا پایا...

قتل خونین مادر با ۸ ضربه چاقو در پیروزی

قتل خونین مادر با ۸ ضربه چاقو در پیروزی
2024-11-26T14:40:46+03:30
رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: مرد جوانی که در یک اقدام هولناک مادر خود را با ۸ ضربه چاقو به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد منصوب شد

مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد منصوب شد
2024-11-26T14:40:46+03:30
رئیس کمیته امداد در حکمی جمال‌الدین حسین‌زاده رکن‌آباد را به عنوان مشاور رئیس و مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد منصوب کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی رسیدگی به تخلفات اداری کمیته امداد منصوب شد

مدیرکل دفتر هماهنگی رسیدگی به تخلفات اداری کمیته امداد منصوب شد
2024-11-26T14:40:45+03:30
با حکم رئیس کمیته امداد، عبدالله باوری به عنوان نماینده رئیس و مدیرکل دفتر هماهنگی هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کمیته امداد منصوب شد.

کلاهبرداری ۴۰۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی «پارسا خودرو»

کلاهبرداری ۴۰۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی «پارسا خودرو»
2024-11-26T14:40:45+03:30
رئیس پلیس پایتخت گفت: همکارانم در پلیس آگاهی تهران، تا کنون ۳ تن از متهمانی را که با تأسیس شرکتی به نام «پارسا خودرو» اقدام به کلاهبرداری ۴۰۰ میلیارد ریالی ک...

میزان حقوق سربازان برای سال آینده اعلام شد

میزان حقوق سربازان برای سال آینده اعلام شد
2024-11-26T13:34:08+03:30
معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا گفت: برای سال آینده میانگین حقوق سربازان با ۲۰ درصد افزایش، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تا ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار توم...

کشف ۲۰ میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران

کشف ۲۰ میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران
2024-11-26T13:20:49+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف بیش از هزار قلم انواع کالای قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال خبرداد.

۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شد

۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شد
2024-11-26T13:07:21+03:30
معاون شهردار تهران گفت: ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات و نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شده است.

کشف بیش از ۳ کیلوگرم موادمخدر شیشه در فرودگاه امام (ره)

کشف بیش از ۳ کیلوگرم موادمخدر شیشه در فرودگاه امام (ره)
2024-11-26T13:07:20+03:30
فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا، از کشف ۳ کیلو و ۱۹۰ گرم مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه، در یک محموله پستی، در فرودگاه امام (ره) خبر داد.

توسعه زیرساخت‌های آموزشی و رفع مشکلات ترک تحصیل دختران در سیستان و بلوچستان

توسعه زیرساخت‌های آموزشی و رفع مشکلات ترک تحصیل دختران در سیستان و بلوچستان
2024-11-26T13:07:19+03:30
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: دولت تمام تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها، به‌ویژه در حوزه آموزش و رفع مشکلات ترک تحصیل دختران در استان سیستان و ...

پیشنهاد بیش از ۷۰۰ ایده از سوی شهروندان در سومین دوره «من شهردارم»

پیشنهاد بیش از ۷۰۰ ایده از سوی شهروندان در سومین دوره «من شهردارم»
2024-11-26T12:54:03+03:30
معاون برنامه ریزی شهردار منطقه ۱۹ تهران گفت: در سومین دوره « من شهردارم » ۷۳۰ پیشنهاد از سوی شهروندان در حوزه های مختلف شهری در این سامانه ثبت شد.

غرق شدن قایق سافاری در جنوب شرقی مصر/ ۱۶ نفر مفقود هستند

غرق شدن قایق سافاری در جنوب شرقی مصر/ ۱۶ نفر مفقود هستند
2024-11-26T12:54:03+03:30
عمرو حنفی، فرماندار استان دریای سرخ مصر روز سه شنبه اعلام کرد که پس از غرق شدن یک قایق در دریای سرخ در اوایل روز جاری، چهار مصری و ۱۲ خارجی همچنان مفقود هستند.

آغاز اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از فوک خزری

آغاز اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از فوک خزری
2024-11-26T12:54:02+03:30
مدیر کل دفتر زیست بوم‌های دریایی محیط زیست گفت: برنامه اقدام ملی حفاظت از فوک خزری تدوین و اجرای آن از آبان‌ماه ۱۴۰۲ به ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌های ش...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)