میرنیوز
داریوش ورناصری معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص شعار سال و اینکه سالهای گذشته در بحث تجهیز مدارس گفته شده بود که بیشتر از تولیدات داخلی استفاده میشود، آیا مشخص است برای تجهیز وسایل آموزشی و وسایل سرمایشی و گرمایشی و… چه میزان از تولیدات داخلی استفاده میشود و آیا مانعی در این مسیر وجود دارد؟ گفت: در سالهای اخیر و بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید داخل و در راستای ارج نهادن به زحمات صنعتگران و تولیدکنندگان کشورمان، عمده تجهیزات خریداری شده و قابل استفاده در مدارس کشور از تولیدات داخلی هستند.
وی با بیان اینکه از تجهیزات کلاسی و خوابگاهی تا تجهیزات مربوط به سامانههای گرمایشی مدارس از تولیدات داخلی تهیه میشوند، بیان کرد: تجهیزات کلاسی شامل میز و نیمکت، صندلی، کمد، فایل و وایتبرد؛ و تجهیزات اداری شامل رایانه قابل حمل، رایانه رومیزی، دستگاه تکثیر، چاپگر، ویدئو پروژکتور و… هستند.
ورناصری ادامه داد: ضمن اینکه دیگر تجهیزات مورد استفاده در ساخت فضاهای آموزشی مانند یراق آلات، در و پنجرهها، موتورخانه، سیستم گرمایش و دیگر مصالح مورد استفاده، همگی از تولیدات داخلی هستند. در نهایت بر اساس قانون، فراخوان و برگزاری مناقصه عمومی، تولیدکنندگان و فروشندگان میتوانند در مناقصات عمومی شرکت کنند.
استفاده از سیستمهای نوین در فضاهای آموزشی مدارس عشایری
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در خصوص اعلام ضوابط و مقررات مدارس عشایری که از سوی شورای عالی آموزش و پرورش اعلام شده چه وظایفی به عهده سازمان نوسازی است و اینکه در حال حاضر بسیاری از مدارس روستایی و عشایری ما استانداردهای لازم را ندارند و در این زمینه چه کارهایی صورت گرفته است، نیز گفت: ضوابط و مقررات مربوط به مدارس عشایری، با مدارس شهری و روستایی تفاوتی ندارد. به عبارت دیگر، ضوابط ایجاد فضای آموزشی برای عشایری که ثابت بوده و جا به جا نمیشوند، تفاوتی با دیگر ضوابط احداث مدارس ندارد.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: در مورد عشایری که در حال جا به جایی بوده و محل استقرار مشخصی ندارند، سعی شده تا از سیستم متناسب با شرایط محیط استفاده شود. اما در نهایت به دنبال آن هستیم تا از سیستمهای جدید در فضاهای آموزشی مدارس عشایری استفاده کنیم.
تحویل ۱۵ هزار کلاس درس تجهیز شده در سال ۹۹
ورناصری همچنین در پاسخ به این پرسش مهر که بسیاری از وسایل آموزشی و صندلیها و تختهها فرسوده و خراب هستند تامین این وسایل با کجاست؟ و اینکه با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مدارس شاید این بخش مورد غفلت قرار گرفته باشد اما زمان مناسبی برای رسیدگی به این موارد و جایگزینی آنها بود نیز گفت: تأمین تجهیزات مدارسی که اکنون دایر و فعال هستند، به عهده ادارات کل آموزش و پرورش استانها و مناطق آنها است و تأمین تجهیزات مدارس نوسازی به عهده ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس است.
وی ادامه داد: بعضاً به لحاظ تأمین تجهیزات مدارس دایر و بنا بر درخواست ادارات آموزش و پرورش کمکهایی از سوی ادارات کل نوسازی به مدارس دایر هم انجام میشود؛ اما در مجموع تمام مدارس نوسازی که ساخته و تحویل ادارات آموزش و پرورش میشوند با تجهیزات و امکانات کامل هستند.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و افزایش قیمت برخی مصالح و تجهیزات کلاسی، هیچ خللی نه در ساخت فضاهای آموزشی و نه در تأمین تجهیزات مناسب مدارس نوساز به وجود نیامده است، به طوری که در سال ۱۳۹۹ حدود ۱۵ هزار کلاس درس در کشور ساخته و با تجهیزات کامل تحویل ادارات آموزش و پرورش شد.
منبع : خبرگزاری مهر
زورگیر خشن که با چاقو به ماشین حمله کرده بود بازداشت شد
راههای کمک به لبنان در دیدار هیأت هلالاحمر با سرپرست سفارت ایران در بیروت بررسی شد
مالکی: از فعالیت تاکسیهای فاقد پروانه اشتغال جلوگیری میشود
نیروی بسیج با خداباوری هراسی از دشمن ندارد
ساجدی نیا: افزایش تابآوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است
اجرای ۵۰۰۰ متر مربع پیادهروسازی در خیابان لالهزار جنوبی
مشاور امور زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد
عباس نژاد: انتقال پسماند از مازندران به آرادکوه ممنوع شد
نمایش منشور حقوق بشر کوروش حک شده بر یک شهاب سنگ
برنامههای توانمندسازی در مدارس با هدف ارتقای فرهنگ خود مراقبتی
هشدار مدیریت بحران درباره وزش باد شدید و بارش باران در تهران
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
انجام بیش از ۴۹ هزار ویزیت برای زائران ایرانی عمره مفرده
ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی در شهرری و محله هرندی
چاپ سه عنوان کتاب جدید برای نوآموزان با اختلال اوتیسم
متمم بودجه شهرداری تهران هفته آینده به شورا ارائه میشود
گودرزی: باید پیشه دستفروشی را به عنوان شغل به رسمیت بشناسیم
کاشت ۶۰ هزار اصله درخت در تهران
شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل با کمک اطلاعات بانک ژنتیک
سند خط مشی سلامت، ایمنی و محیط زیست شهرداری تهران تدوین شد
متمم بودجه شهراری تهران هفته آینده به شورا ارائه میشود
قتل خونین مادر با ۸ ضربه چاقو در پیروزی
مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد منصوب شد
مدیرکل دفتر هماهنگی رسیدگی به تخلفات اداری کمیته امداد منصوب شد
کلاهبرداری ۴۰۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی «پارسا خودرو»
میزان حقوق سربازان برای سال آینده اعلام شد
کشف ۲۰ میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران
۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شد
کشف بیش از ۳ کیلوگرم موادمخدر شیشه در فرودگاه امام (ره)
توسعه زیرساختهای آموزشی و رفع مشکلات ترک تحصیل دختران در سیستان و بلوچستان