میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، علی شیرکانی در مراسم امضای تفاهمنامه با سازمان بسیج مستضعفین کشور تشکیل صندوق بیمه اجتماعی را یکی از خدمات بزرگ نظام برای روستاییان و عشایر دانست و ادامه داد: با این حال معتقدم مبلغ خوبی برای خدمات این صندوق نبودیم. این صندوق با توجه به اصل ۲۹ قانون اساسی به منظور گسترش و توجه به رفاه و بیمه برای تمام آحاد کشور شکل گرفت و در سال ۸۴ با نقش کارفرمایی دولت آغاز به کار کرد در این نوع بیمه دولت ۱۰ درصد حق بیمه را پرداخت و فقط ۵ درصد را شخص پرداخت میشود. در این بیمه ۸ سطح حقوقی از ماهانه ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۷۰ هزار تومان تعریف شده است و هر فرد بسته به توان و اختیار خود میتواند آن را انتخاب و پرداخت کند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی با بیان اینکه ما بر توانمندسازی تاکید داریم، افزود: معتقدیم با ورود افراد به صندوق بیمه اجتماعی نوعی توانمندسازی را برای این افراد ایجاد میکنیم تا در زمان سالمندی و از کار افتادگی بتوانند حقوق دریافت و به طور عزتمندانه زندگی کنند. این نوع پرداخت با اعانه متفاوت است زیرا جنس مستمری بیمه نوعی کمک کرامت مندانه است و ازآنجایی که فرد در این صندوق مشارکت دارد در برابر ما لحنی طلبکارانه دارد، زیرا خود را در صندوق شریک میداند این در حالی است که در برابر نهادهای حمایتی نمیتوانند لحن طلبکارانه داشته باشند.
شیرکانی با اشاره به جایگاه و ارزش خدمات صندوق نزد برخی خانوارهای روستایی گفت: اینکه برخی از بازنشستگان روستایی لوح مستمری صندوق را به دیوار خود نصب میکنند افتخاری برای ما است و به نوعی موجب اتصال آنها به نظام است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی هدف از تفاهمنامه این صندوق با سازمان بسیج را دستیابی به دو هدف اعلام کرد و گفت: هدف اول در این تفاهمنامه فراهم کردن زمینهای برای گسترش پوشش و ترویج بیمه در سطح روستاییان و عشایر کشور و رفع دغدغههای معیشتی آنها و هدف دوم استفاده از ظرفیتهای بسیجیان به عنوان گروههای مرجع مردم در روستاها است. زیرا معتقدیم که بسیجیان یکی از مراجع در روستاها هستند که در آگاهی بخشی به مردم نقش مهمی دارند.
وی با بیان اینکه بیمه نشان و ابزار توسعه است، گفت: هدف ما ایجاد روستاهایی توسعه یافته است که روستاییان برای تأمین معاش هیچ دغدغهای نداشته باشند و آینده آنها تأمین شود.
شیرکانی افزود: این صندوق به پشتوانه نظام و دولت بنا شده است تا بتوانیم به جهادگران اصلی کشور در تأمین امنیت غذایی کشور کمک کنیم. چرا که دنیا به اهمیت روستاها پیبرده و در حال توجه به آبادانی روستاهای خود است به طوری که در اغلب کشورهای دنیا مهاجرت معکوس به روستاها شکل میگیرد این در حالی است که در کشور ما شهرنشینی در حال گسترش است. بنابراین ما میتوانیم با کمک همدیگر به امنیت کشور و دغدغههای مقام معظم رهبری در رفع معیشت مردم کمک کنیم.
امروزه بیمه یک صنعت است
در ادامه سردار جعفری با بیان اینکه بسیج شجره طیبهای است که حضورش در موضوعات مختلف موجب توسعه شده است، گفت: حضور بسیج درعرصههای مختلف اعم از تولید، مشاغل، امنیت و صنایع دستی تا عرصههای مختلف علم و دانش نشان دهنده ظرفیت بالای این سازمان است و طبیعی است که نیاز به حمایت با ابزارهای قانونی در کشور دارد، ابزارهایی که میتواند نقش پذیری بسیج در عرصههای مختلف کشور را اضافه کند.
وی صندوق بیمه اجتماعی را یکی از این ظرفیتهای قانونی برای بسیج نام برد و گفت: امروزه بیمه یک صنعت است، صنعتی که میتواند نقشهای متعددی را در فعالیتها و مأموریتهای یک سازمان ایجاد کند و با تفاهمنامه امروز صندوق بیمه اجتماعی در کنار سازمان بسیج، بسیجیان و مشاغل مولد قرار گرفته است.
سردار جعفری ادامه داد: واضح است که این تفاهمنامه منجر به توسعه این فعالیتها در سطح روستاها توسط بسیجیان خواهد شد و حتماً امنیتی را برای این دوستان به وجود خواهد و از امروز به بعد ما به عنوان بنیاد تعاون وظایفی از جمله اطلاعرسانی گسترده، توجیه طرح و تبلیغ مزایای تفاهمنامه در بسیج را برعهده داریم و نگاه متحولانه سردار سپهر و بابا احمدی منجر به امضای این تفاهمنامه شد.
مهمترین مسئله امروز در کشور ما مردم است
سردار سپهر تفاهمنامه صندوق با سازمان بسیج را منشأ خیر دانست و گفت: بسیج یک نهاد مردمی که کار سازماندهی را برای مردم انجام میدهد.
وی مهمترین مسئله امروز در کشور را مردم نام برد و گفت: همواره سه رکن اصلی شریعت، امامت و امت وجود داشته است، امت و مردم مهمترین رکن در کشور است و اگر مردم را از انقلاب و نظام حذف کنیم دیگر هیچ اقتداری نخواهیم داشت. لذا هر کاری که موجب نجات مردم، حضور مردم و پای کار بودن مردم شود کار امام زمانی است و این کار صندوق خدمت بزرگی برای مردم است.
سردار سپهر افزود: در سال ۱۳۳۰ بیش از ۵۰ درصد مردم کشور ما روستا نشین و ما در آن سال صادرکننده غلات به خارج از کشور بودیم، چه اتفاقی افتاده است که امروز گندم و نهادههای دامی را وارد میکنیم و اگر در واردات آن به مشکل بربخوریم تأمین غذا و گوشت ما با مشکل مواجه خواهد بود.
وی با بیان اینکه ما فرهنگ روستا را برهم زدیم تاکید کرد: کشورهای اروپایی ابتدا روستای خود بعد صنعت را توسعه دادند، بنابراین امروزه ما هیچ راهی نداریم مگر تعالی زندگی روستایی، فرهنگ روستایی و خدمات روستایی.
سردار سپهر ادامه داد: مبنای توسعه روستا صنعت و خدمات نیست بلکه حفظ محیط روستا و کشاورزی است. بنابراین امنیت غذایی یعنی روستا و عشایر، یعنی آبادی روستا و کشاورزی روستایی متأسفانه این مسئله و خطر را مسئولان ما درک نکردهاند.
وی با بیان اینکه ما باید به هدف توسعه روستایی بازگردیم، در خصوص نقش بیمه در توسعه زندگی روستایی گفت: بسیج افتخار دارد که برای توسعه کشاورزی، اشتغال، صنایع دستی روستایی و مهاجرت معکوس تلاش میکند، باید کاری کنیم که روستایی با امید و افتخار در روستا زندگی کند و تولید داشته باشد شاید بیمه بتواند این نقش را در توسعه زندگی روستایی داشته باشد.
منبع : خبرگزاری مهر
آزمون استخدام آتشنشان در کشور ۷ دی برگزار میشود
هشدار هواشناسی و محدودیتهای ترافیکی جادههای شمالی
زورگیر خشن که با چاقو به ماشین حمله کرده بود بازداشت شد
راههای کمک به لبنان در دیدار هیأت هلالاحمر با سرپرست سفارت ایران در بیروت بررسی شد
مالکی: از فعالیت تاکسیهای فاقد پروانه اشتغال جلوگیری میشود
نیروی بسیج با خداباوری هراسی از دشمن ندارد
ساجدی نیا: افزایش تابآوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است
اجرای ۵۰۰۰ متر مربع پیادهروسازی در خیابان لالهزار جنوبی
مشاور امور زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد
عباس نژاد: انتقال پسماند از مازندران به آرادکوه ممنوع شد
نمایش منشور حقوق بشر کوروش حک شده بر یک شهاب سنگ
برنامههای توانمندسازی در مدارس با هدف ارتقای فرهنگ خود مراقبتی
هشدار مدیریت بحران درباره وزش باد شدید و بارش باران در تهران
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
انجام بیش از ۴۹ هزار ویزیت برای زائران ایرانی عمره مفرده
ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی در شهرری و محله هرندی
چاپ سه عنوان کتاب جدید برای نوآموزان با اختلال اوتیسم
متمم بودجه شهرداری تهران هفته آینده به شورا ارائه میشود
گودرزی: باید پیشه دستفروشی را به عنوان شغل به رسمیت بشناسیم
کاشت ۶۰ هزار اصله درخت در تهران
شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل با کمک اطلاعات بانک ژنتیک
سند خط مشی سلامت، ایمنی و محیط زیست شهرداری تهران تدوین شد
متمم بودجه شهراری تهران هفته آینده به شورا ارائه میشود
قتل خونین مادر با ۸ ضربه چاقو در پیروزی
مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد منصوب شد
مدیرکل دفتر هماهنگی رسیدگی به تخلفات اداری کمیته امداد منصوب شد
کلاهبرداری ۴۰۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی «پارسا خودرو»
میزان حقوق سربازان برای سال آینده اعلام شد
کشف ۲۰ میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران
۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شد