میرنیوز
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، در شرایطی که آمار صهیونیستهایی که بعد از جنگ غزه از اختلالات حاد روانی رنج میبرند همچنان درحال افزایش است، روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت در گزارشی اعلام کرد که نهاد موسوم به «اداره توانبخشی ارتش اسرائیل» تصمیم گرفته تا برنامهای برای کمک به نظامیانی که به دلیل جنگ در غزه دچار اختلالات روانی شدهاند راهاندازی کند.
افزایش میل به خودکشی در میان نظامیان صهیونیست
این رسانه عبری به نقل از مقامات مربوطه صهیونیستی اعلام کرد که شماری از نظامیان بعد از جنگ غزه به فکر خودکشی افتادهاند و به همین منظور تیمهایی از پرستاران و روانپزشکان برای کمک به آنها تشکیلشده است.در ادامه این گزارش آمده است، جنگ غزه پیامدهای سنگینی بر جان و سلامتی اسرائیلیها بهویژه نیروهای ارتش گذاشته و شاهد شیوع قابلتوجه اختلالات روانی در میان آنها هستیم و دستکم 500 نظامی دچار آسیب روحی شدید شدهاند.بر اساس گزارش تسنیم، منابع پزشکی رژیم صهیونیستی نیز این خبر را تایید و تأکید کردند نظامیان ارتش اسرائیل که در جنگ غزه حضور داشتند دچار آسیبهای شدید روحی و روانی شدهاند و مدام با کابوسهای آزاردهنده مواجهاند.از سوی دیگر رسانههای صهیونیستی گزارش دادند که در بیمارستانها به نظامیانی که در جنگ غزه درگیر مشکلات روانی شدهاند مواد مخدر تزریق میشود تا آرام شوند.
در همین زمینه روزنامه یدیعوت آحارانوت به یک تحقیق مستند اشاره کرد که نشان میدهد بعد از 7 اکتبر اسرائیلیها به شکل فزایندهای اعتیاد به مواد مخدر پیداکردهاند. این تحقیق حاکی از آن است که از زمان آغاز جنگ غزه در 7 اکتبر تعداد اسرائیلیهایی که از قرصهای خواب، حشیش، الکل و داروهای اعتیادآور استفاده میکنند، افزایش قابلتوجهی داشته است.
بحرانی که در تلآویو ادامه دارد
در این تحقیق که توسط پژوهشگران دانشگاه حیفا و مرکز سلامت روان «شلواتا» انجامشده آمده است که حوادث 7 اکتبر تأثیرات گستردهای بر سلامت روان اسرائیلیها داشته و موجب شده اسرائیلیها بیشتر از قبل به مواد اعتیادآور گرایش پیدا کنند. بررسیها نشان میدهد که 16 درصد از اسرائیلیهایی که موردتحقیق قرار گرفتند مصرف نیکوتین خود را افزایش دادهاند، 10 درصد نیز مصرف الکل و 5.5 درصد هم استفاده از حشیش را افزایش دادهاند. استفاده از داروهای اعتیادآور همچون مسکنهای قوی و قرصهای خوابآور نیز به ترتیب 11 و 10 درصد افزایش داشته است.
طبق این مطالعه، افزایش اعتیاد به مواد مخدر و الکل پیامدهای بالقوهای برای اسرائیلیها خواهد داشت. آنها برای تسکین فوری به مواد اعتیادآور مانند نیکوتین، کافئین و الکل متوسل میشوند و حشیش و سایر مواد مخدر را امتحان میکنند و شاید داروهایی مانند آرامبخش، مسکن و قرصهای خوابآور را مصرف کنند. شاید افراد عادی بتوانند در طول زمان اعتیاد خود را به این مواد کم کنند اما افرادی که آسیبهای شدید و پریشانی را تجربه میکنند و مکانیسمهای مقابلهای آنها ناکافی است، ممکن است به اعتیاد مزمن مبتلا شوند.
اضطراب پس از شوک
منابع عبری گزارش میدهند که اختلال «اضطراب بعد از شوک» تبدیل به یک بیماری مزمن در میان اسرائیلیها شده و این اختلال حتی در میان کسانی که مستقیما در معرض حوادث 7 اکتبر نبودند نیز احساس میشود.
اضطراب بعد از شوک نوعی اختلال هراس ناشی از تجربه یک آسیب روانیِ شوکهکننده است. در این شرایط فرد از علائم جسمی مانند ضعف، حالت تهوع و شبادراری نیز رنج میبرد. این نوع اختلال روانی بعد از جنگ جولای 2006 و شکست خفتبار صهیونیستها مقابل حزبالله، در میان نظامیان صهیونیست شایع شد. مطالعات نشان میدهد که اغلب نظامیان ارتش اسرائیل به خاطر خجالت و ترس از آبروریزی برای درمان این اختلال خود اقدام نمیکنند.
گزارش معنادار هاآرتص
در پی افزایش مشکلات و اختلالات روانی میان صهیونیستها بعد از جنگ غزه، روزنامه عبری هاآرتص در گزارش جدید خود به این منظور اعلام کرد که نظام سلامت روان در اسرائیل (فلسطین اشغالی) در حال فروپاشی بوده و دهها روانپزشک باهدف زندگی بهتر و باثباتتر راهی انگلیس شدهاند.
هاآرتص افزود، مهاجرت روانپزشکان به خارج در شرایطی انجام میشود که درخواست برای خدمات بهداشت روان در میان اسرائیلیها به دلیل جنگ غزه همچنان رو به افزایش است. روسای مراکز بهداشت روان اسرائیل هفته گذشته نامهای به «متانیاهو انگلمن» ناظر اسرائیل ارسال کرده و درباره فروپاشی کامل نظام سلامت روان هشدار دادند.
این رسانه عبری به نقل از یکی از مقامات برجسته نظام سلامت روان رژیم صهیونیستی که با روانپزشکان این رژیم صحبت کرده بود گزارش داد، روانپزشکان اسرائیلی معتقدند که در انگلیس درآمد بیشتری خواهند داشت. اما آنچه که موجب مهاجرات این روانپزشکان از اسرائیل (فلسطین اشغالی) میشود، احساس ناامیدی و نارضایتی به دلیل حجم زیاد کار و عدم احساس بهبود وضعیت در سایه شرایط کنونی است. بهویژه اینکه انتظار میرود حجم کار روانپزشکان در وضعیت فعلی (جنگ غزه) بسیار بیشتر هم بشود.این منبع افزود، نظام سلامت روان در انگلیس سازماندهی شدهتر است و حجم کار نیز کمتر میباشد.
هاآرتص در ادامه گزارش خود اعلام کرد که بر اساس اطلاعات نیروی کار پزشکی اسرائیل، آمار روانپزشکان اسرائیلی طی دهه گذشته 19 درصد کمتر شده و به ازای هر 11 هزار و 705 نفر تنها یک روانپزشک وجود دارد.
کمبود روانپزشک در اراضی اشغالی
«شموئیل هیرشمن» مدیر موسسه موسوم به انجمن مراکز بهداشت روان اسرائیل اعلام کرد که با کمبود بیش از 400 روانپزشک مواجهیم و انتظار میرود این تعداد در عرض 5 سال بیشتر نیز بشود. از زمان آغاز جنگ غزه تقاضا برای ارائه خدمات روانی و استخدام رواپزشکان بسیار بیشتر شده و از 7 اکتبر حدود 300 هزار بیمار به جمع بیماران روانی اسرائیل اضافهشده که نیاز به درمان توسط متخصصان دارند.نتایج تحقیقات و مطالعات مراکز مربوطه رژیم صهیونیستی نشان میدهد که شمار زیادی از صهیونیستها بعد از جنگ غزه دچار اختلال و آسیبهای شدید روانی شده و اعتیاد آنها به الکل و مواد مخدر افزایشیافته است.
در تحقیقی که توسط پژوهشگران دانشگاه حیفا و مرکز سلامت روان «شلواتا» انجامشده آمده است که حوادث 7 اکتبر تأثیرات گستردهای بر سلامت روان اسرائیلیها داشته و موجب شده اسرائیلیها بیشتر از قبل به مواد اعتیادآور گرایش پیدا کنند. بررسیها نشان میدهد که 16 درصد از اسرائیلیهایی که موردتحقیق قرار گرفتند مصرف نیکوتین خود را افزایش دادهاند، 10 درصد نیز مصرف الکل و 5.5 درصد هم استفاده از حشیش را افزایش دادهاند. استفاده از داروهای اعتیادآور همچون مسکنهای قوی و قرصهای خوابآور نیز به ترتیب 11 و 10 درصد افزایش داشته است.
منبع:رسالت
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
«بلاک سلبریتیها» تیری که به سمت غرب کمانه کرد
کابینه بحرانزده
پهلوان پنبهها این بار پادشاه کشتی را هدف گرفتند
درخواست عراق از تجار ایرانی برای راه اندازی کارخانه
بررسی مطبوعات روز/ پرونده تعطیلی شنبه همچنان باز ️
با ناکامترین سلاح آمریکایی در جنگ اوکراین آشنا شوید
اعتراف مجری اینترنشنال به اینکه یک اسرائیلی به تمام معناست!
هرانا؛ چرکنویس گزارشهای دروغ حقوق بشری درباره ایران
نگاهی به مطبوعات روز/ آدرس غلط جمعیتی
ویروس زیبایی
جواب تست هیچکدام است
اقدام سازمان اطلاعات سپاه در بازگرداندن اموال بیت المال
پیشرفت چشمگیر ایران در صنعت دفاعی در نیمقرن
تصمیم در باریکه راه مـرگ و زنــدگی
اسرائیل در صورت حمله به رفح یا آتشبس، باخته است!
ایران در شمار ده کشور برتر دنیا در ساخت ماهواره قرار دارد
بنزینخواری ۹ میلیارد دلاری پرمصرفهای تولید داخل
چرا برخی پزشکان از کارتخوان استفاده نمیکنند؟
افشاگری گسترده فرقه پهلوی و جوانمردی علیه یکدیگر!
اینترنشنال محکوم مواد مخدر را فعال سیاسی جا زد
از ادعای پیروزی صهیونیستها تا گرفتار شدن در غزه
صفحه نخست روزنامههای شنبه ۲۵ فروردین ماه
چشمان بسته مالیات بر لوکسنشینان
۵۲ شهیدی که صیاد را به کردستان کشاندند
لزوم هدایت نقدینگی به تولید
تولیدکننده با بیمهری داخلی و فرش قرمز خارجی روبهرو است
نیش «وام با اقساط» به درمان دندان!
کلید امیدآفرینی
لیلاز: در مقایسه با سه سال قبل اقتصاد ایران رو به بهبود است
هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله!