میرنیوز
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، تخمینها از تلفات روسیه در اوکراین مدتهاست که بسیار متفاوت بوده است. پس از اینکه لندن اخیراً یک عدد 6 رقمی ارائه کرد، سرویسهای مخفی ایالاتمتحده اکنون همین ادعا را مطرح کردهاند. واشنگتن و لندن مدعی شدهاند از نیروهایی که پوتین در سال 2022 به جنگ فرستاد، چیز زیادی باقی نمانده است.سازمانهای اطلاعاتی آمریکا تخمین میزنند که درمجموع 315هزار سرباز روس از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه 2022 مجروح یا کشتهشدهاند.محافل پارلمانی در واشنگتن، با استناد به اسناد آزاد شده از سوی این نهادهای اطلاعاتی، میگویند این میزان برابر با 87درصد از نیروهای مسلحی است که قبل از جنگ 360هزار سرباز را شامل میشد!
یک سؤال مهم
اما سؤال اصلی اینجاست که چرا انعکاس این آمار و ارقام، در میدان نبرد در شرق اوکراین و حتی دیگر نقاط جنگ مشاهده نمیشود؟! به عبارت بهتر، اگر حتی بخشی از این آمار صحت داشته باشد ، اکنون باید شاهد پیشروی روزانه و حتی ساعتی نیروهای اوکراینی در تصرف دونتسک و لوهانسک و حتی کریمه بودیم! فراتر از آن، اگر چنین آماری صحت داشت شاهد سبقت کشورهای عضو ناتو از یکدیگر در انصراف از ارسال کمکهای نظامی و مالی به اوکراین نبودیم.نکته مهمتر اینکه والاستریت ژورنال با استناد به اسناد ادعایی و دروغین منتشرشده توسط نهادهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس گزارش داد که جنگ، توان نیروهای مسلح روسیه را 15 سال به عقب انداخته است. بااینحال، نیروهای کرملین اخیراً توانستهاند در میدان نبرد بار دیگر به موفقیتهایی دست یابند! به عبارت بهتر، میان ادعای مطرحشده غرب و نتایج میدانی نبرد، تناقضی آشکار و عمیق وجود دارد که تحت هیچ عنوانی قابل توجیه نیست.
زمینهسازی برای شکست رسمی اوکراین
واقعیت امر این است که تا زمان اعلام شکست نهایی و رسمی اوکراین در جنگ با روسیه زمان زیادی باقی نمانده است. مواضع رسمی و غیررسمی سران ناتو ازجمله ینس استولتنبرگ، دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی نشان میدهد که تابآوری ناتو در جنگ روسیه به پایان رسیده و اوکراین نیز باید به سرنوشت محتوم خود تن دهد:قربانی شدن در مسیر بلندپروازیهای ناتو! در چنین وضعیتی مقامات آمریکایی و اروپایی درصدد القای شکست و ناکامی روسیه در جنگ اوکراین هستند. به عبارت بهتر، آنها قصد دارند با مانور بر روی برخی دادهها و اطلاعات کاذبی که در خصوص جنگ اوکراین ( و تلفات نیروهای روسی) منتشر میکنند ، بار روانی شکست سنگین مشترک اوکراین و ناتو در جنگ را کاهش دهند. غرب درصدد تنظیم فرامتنهای روانی و تبلیغاتی با هدف تمرکززدایی افکار عمومی دنیا نسبت به شکست سنگین ناتو در اوکراین میباشد. این بازی تبلیغاتی مشترکا از سوی واشنگتن و لندن آغاز شده و رسانههای غربی نیز بهمانند همیشه تکمیلکننده پازل بازی نهادهای رسمی و پنهان قدرت درکشورهایشان میباشند.
زمینهسازی برای شکست اوکراین
آنچه از مواضع سران غربی طی هفتههای غربی استنباط میشود، زمینهسازی برای اعلام شکست اوکراین در جنگ با روسیه است. اظهارات اخیر دبیر کل ناتو در خصوص جنگ اوکراین، منجر به نگرانی و وحشت شدید ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور این کشور شده است. ینس استولتنبرگ در این خصوص میگوید:« کشورهای عضو ناتو باید منتظر دریافت خبرهای بدی از جنگ اوکراین باشند. جنگها بهصورت مرحلهای توسعه مییابند اما ما باید از اوکراین در شرایط خوب و بد حمایت کنیم.»
این نخستین بار از آغاز جنگ اوکراین است که دبیر کل ناتو صراحتا سخن از شکست این کشور در جنگ با روسیه پردهبرداری میکند. حتی در جریان شکست اوکراینیها در نبرد باخموت و تصرف مناطقی مانند لوهانسک و دونتسک توسط روسیه، مقامات ارشد پیمان آتلانتیک شمالی حاضر نشدند از شرایط خطرناک و بحرانزده ارتش اوکراین سخن به میان آورند! ضمن آنکه بایدن و دیگر مقامات آمریکایی نیز طی روزهای اخیر به زلنسکی پیام دادهاند که دیگر به فکر ادامه کمکهای مالی و نظامی غرب به کییف نباشد زیرا نشانهای دال بر پیروزی اوکراین در جنگ وجود ندارد.
ناتو مقصر است
باید ناتو را بانی و مقصر اصلی شکست در جنگ اوکراین دانست. تأکید مداوم سران ناتو بر تحریم روسیه و ادامه جنگ، منجر به بروز بحرانهای بیشماری گردید و از سوی دیگر، قدرت مدیریت حداقلی ابعاد میدانی و محیطی نبرد را از آتلانتیکیها سلب کرد. پیام سخنان اخیر استولتنبرگ برای زلنسکی مشخص است:ناتو دیگر نمیتواند به نقطه اتکای همیشگی کییف در جنگ با روسیه تبدیل شود.این به معنای پایان تاریخمصرف زلنسکی برای سران پیمان آتلانتیک شمالی میباشد. استولتنبرگ کمتر از یک ماه قبل، از اراده و عزم مجموعه متبوع خود برای حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه و حتی آمادگی برای عضویت این کشور در ناتو خبر میداد، هماکنون به پیامآور شکست کییف در جنگ تبدیل شده است. فرسایشی شدن جنگ اوکراین ، تبدیل به پاشنه آشیل زلنسکی و ناتو شده و بسیاری از دولتهایی اروپاییها تحت تأثیر مخالفت افکار عمومی کشورهایشان از اجرای تعهدات تسلیحاتی و اقتصادی خود در حمایت از دولت زلنسکی سرباز زدهاند.
اخیرا نیز مقامات رسمی و دولتی جمهوری چک در بیانیهای اعلام کردند که توان استمرار حمایتهای نظامی خود از اوکراین را ازدستدادهاند.در چنین شرایطی مقامات ارشد ناتو در بنبست خودساخته گرفتارشدهاند. شکست ضد حمله ارتش اوکراین علیه روسیه، تمامی امیدهای ناتو برای تغییر موازنه در صحنه نبرد را از بین برده و اکنون، بحث بر سر نحوه حذف زلنسکی از معادلات قدرت ( از سوی ناتو) است:ممکن است این اقدام بر اثر کودتای نظامی یا مجاب نمودن زلنسکی درخصوص پذیرش رسمی شکست در مقابل روسیه صورت گیرد. اخیرا رئیسجمهور اوکراین با لحنی خشمگینانه، اخبار منتشرشده در رسانههای غربی مبنی بر درخواست کاخ سفید و ناتو از کییف مبنی بر آغاز مذاکرات آتشبس با روسیه را تکذیب کرد .بااینحال مواضع اخیر استولتنبرگ بهوضوح نشان میدهد که چنین اخباری کاملا صحت دارد!
منبع: روزنامه رسالت
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
«بلاک سلبریتیها» تیری که به سمت غرب کمانه کرد
کابینه بحرانزده
پهلوان پنبهها این بار پادشاه کشتی را هدف گرفتند
درخواست عراق از تجار ایرانی برای راه اندازی کارخانه
بررسی مطبوعات روز/ پرونده تعطیلی شنبه همچنان باز ️
با ناکامترین سلاح آمریکایی در جنگ اوکراین آشنا شوید
اعتراف مجری اینترنشنال به اینکه یک اسرائیلی به تمام معناست!
هرانا؛ چرکنویس گزارشهای دروغ حقوق بشری درباره ایران
نگاهی به مطبوعات روز/ آدرس غلط جمعیتی
ویروس زیبایی
جواب تست هیچکدام است
اقدام سازمان اطلاعات سپاه در بازگرداندن اموال بیت المال
پیشرفت چشمگیر ایران در صنعت دفاعی در نیمقرن
تصمیم در باریکه راه مـرگ و زنــدگی
اسرائیل در صورت حمله به رفح یا آتشبس، باخته است!
ایران در شمار ده کشور برتر دنیا در ساخت ماهواره قرار دارد
بنزینخواری ۹ میلیارد دلاری پرمصرفهای تولید داخل
چرا برخی پزشکان از کارتخوان استفاده نمیکنند؟
افشاگری گسترده فرقه پهلوی و جوانمردی علیه یکدیگر!
اینترنشنال محکوم مواد مخدر را فعال سیاسی جا زد
از ادعای پیروزی صهیونیستها تا گرفتار شدن در غزه
صفحه نخست روزنامههای شنبه ۲۵ فروردین ماه
چشمان بسته مالیات بر لوکسنشینان
۵۲ شهیدی که صیاد را به کردستان کشاندند
لزوم هدایت نقدینگی به تولید
تولیدکننده با بیمهری داخلی و فرش قرمز خارجی روبهرو است
نیش «وام با اقساط» به درمان دندان!
کلید امیدآفرینی
لیلاز: در مقایسه با سه سال قبل اقتصاد ایران رو به بهبود است
هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله!