میرنیوز
از ابتدا دانشجویان از جمله قشرهایی از جامعه بودهاند که دغدغههای مالی و شغلی فراوانی داشتند و پرداخت شهریههای متفاوت و هزینههای تحصیل با این دغدغه که آیا پس از اتمام دورههای تحصیلی، میتوان شغل خوبی پیدا کرد یا خیر؟، به اندازی کافی دغدغه ذهنی دانشجویان بوده است و در ترم تحصیلی جاری با وجود بیماری کرونا و برگزاری کلاسهای آنلاین، دغدغه دانشجویان در مسائل مالی چند برابر شده است.
بالا بودن هزینههای خرید اینترنت
داوری یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، در گفتوگو با ایسنا از خراسان شمالی، بیان کرد: در ابتدا که مقرر شد کلاسهای دانشگاهی به صورت آنلاین برگزار شود، هیچگونه آمادگی از طرف دانشجویان و مسئولان دانشگاه وجود نداشت.
وی ادامه داد: بعد از اینکه کلاسها برگزار شد تقریبا هر روز کلاس داشتیم و همین مسئله موجب شد تا هزینههای بسیاری را برای خرید اینترنت پرداخت کنیم و این در حالی است که هر ترم ما فقط شهریههای دانشگاه را پرداخت میکردیم اما این ترم شهریه اینترنت نیز به آنها اضافه شد که باتوجه به وضعیت اقتصادی موجود، پرداخت این هزینهها برای دانشجویان مشکلات فراوانی را به دنبال دارد.
عدم دسترسی به اینترنت برای حضور در کلاسهای آنلاین
عباسی یکی از دانشجویان دانشگاه پیامنور نیز در این ارتباط در ادامه در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: محل زندگی من در یکی از روستاهای راز و جرگلان است که برای تماس با تلفن همراه باید به نقطه خاصی از روستا برویم تا بتوانیم از تلفن همراه استفاده کنیم اما پس از برگزاری کلاسهای آنلاین دسترسی به اینترنت وجود نداشت و نتوانستم در هیچکدام از کلاسها حضور داشته باشم.
وی با تاکید براینکه شهریه این ترم را نیز پرداخت کرده است، عنوان کرد: با عدم حضور در کلاسها مشکلات زیادی در قبولی امتحانات پایان ترم خواهم داشت و از طرفی پرداخت دوباره شهریه با توجه به شرایط موجود کار را سختتر کرده است.
افزایش حجم جزوههای درسی در کلاسهای آنلاین
محدثه یکی از دانشجویان دانشگاه بجنورد همچنینگفتوگو با ایسنا، بیان کرد: از روزی که کلاسهای آنلاین شروع شد جزوههای درسی و حجم دروسی که ارائه میشود از طرف اساتید نیز افزایش پیدا کرده است و اساتید نیز با این فکر که دانشجو بیکار است و باید تمام جزوهها را بخواند، هر ساعت جزوه جدیدی را ارائه میدهند.
وی افزود: روزانه در کمترین حالت ۷ گیگ اینترنت خریداری میکنم و همین مسئله هزینه بسیاری را برایم ایجاد کرده است و این در حالی است که دو خواهر دیگر من نیز دانشجو هستند و هزینههای مشابه زیادی دارند که واقعا پرداخت این هزینهها با وجود شرایط اقتصادی کشور کار دشواری است.
محدثه تاکید کرد: از طرفی اساتید درک نمیکنند که با شرایط موجود و جابجایی تاریخهای کنکور ارشد برای دانشجویان دغدغههای فراوانی دارد و بهتر است حجم دروس را کاهش دهند تا دانشجویان زمان کافی برای مطالعه منابع ارشد را خود داشته باشند.
مشارکت تصاعدی دانشجویان در کلاسهای آنلاین دانشگاه آزاد
رجبعلی وثوقی مطلق، رئیس دانشگاه آزاد بجنورد، در ادامه در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: در آغاز کلاسهای آنلاین مشارکت ۲۰ الی ۳۰ درصدی دانشجویان را داشتیم اما در حال حاضر این آمار افزایش بسیاری داشته است.
وی ادامه داد: دردانشگاه آزاد اسلامی کلاسهای آموزش مجازی از زمان شیوع ویروس کرونا شروع شد و در ابتدا از یک نرمافزار داخلی به نام پروکسی استفاده میکردیم و پس از آن از واحد الکترونیک سازمان دانشگاه استفاده میکنیم.
وثوقی مطلق اظهار کرد: مشارکت اساتید ودانشجوها خوشبختانه روبه تصاعد است در ابتدای کار مقداری ضعیف بود و انتظار ما برآورده نمیشد و علت آن نیز عدم آمادگی کارکنان، اساتید و دانشجویان بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد بیان کرد: بحث پهنای باند که اکثر دانشگاها با آن درگیر هستند، از مشکلات برگزاری کلاسهای آنلاین است و در نقاطی مانند رازو جرگلان دانشجویان گلایههای بسیاری دارند که ملزومات حضور در کلاسهای آنلاین مانند لبتاپ، گوشی هوشمند، اینترنت و.. را دارا نیستند.
وی افزود: سعی کردیم با تخفیف در شهریه بخشی از مشکلات دانشجویان را در این حوزه کاهش دهیم که با توجه به پیگیریهای انجام شده در حال حاضر دغدغه اصلی اساتید که ارائه سرفصلهای درسی بوده است، رفع شده است.
وثوقی مطلق عنوان کرد: در رابطه با امتحانات پیان ترم دستورالعملی ابلاغ نشده است و ما نیز منتظر دستور مقامات بالاتر هستیم.
وی در رابطه با نحوه برگزاری کلاسهای عملی، تصریح کرد: برخی از دروس کلاسهای عملی دارند که باید دوره کارآموزی و... را در بیمارستانها بگذرانند که تلاش شده است تا پایان تابستان یا ترم بعد نمرات نظری دانشجویان را ارائه دهیم و نمرات عملی را پس از بهبود اوضاع ارائه میدهیم.
رئیس دانشگاه آزاد بجنورد تاکید کرد: حضور دانشجویان در کلاسهای مجازی الزامی است و اساتید نیز تا حدودی شرایط را درک میکنند و تا سه جلسه غیبت پذیرفته است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
حادثه رانندگی در محور اهر- تبریز ۷ نفر مصدوم در پی داشت
وزیر ارتباطات: استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود
ترافیک سنگین در جاده های البرز/ جاده چالوس بسته است
استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود
اقدامات وزارت نفت براساس اولویت شهرها باشد
احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری یک مطالبه جدی محیط زیستی در چهارباغ
ادامه انسداد بخشی از جاده کرج- چالوس تا ۱۰ آذرماه
مجهزترین پارکینگ بافت پیرامونی حرم رضوی به بهره برداری می رسد
آخرین خبرها از ثبت جهانی دره خرمآباد؛ امیدوارم تیرماه جشن جهانیشدن را بگیریم
هزینه کرد ۱۸ میلیارد تومانی برای تکمیل و تجهیز زیرساختهای فرهنگی در خراسان جنوبی
تصادفات در محورهای جنوب استان بوشهر ۱۲ درصد کاهش یافت
۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های گازرسانی رامسر تخصیص یافت
برنامه قطعی برق در خراسان شمالی اعلام شد+ جدول
رقم بذر جو مقاوم به سرمازدگی در گلپایگان رونمایی شد
نشست تخصصی شهید شهرکی در استان سمنان برگزار می شود؛ تبلیغ مسئله محور در مساجد
یک فوتی و ۱۲ مصدوم در حادثه ترافیکی محور شهرکرد - اصفهان
تخصیص ۳۲۴ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون در مازندران
«علی لاریجانی» با آیت الله نوری همدانی دیدار کرد
دفترمقام معظم رهبری در قم از تلاشهای هیئت خادم الرضا(ع)تقدیر کرد
وزیر کشور: سرمایه گذاری داخلی و خارجی مولفهای مهم برای توسعه است
مسمومیت ۱۲ نفر با گاز مونوکسیدکربن در استان مرکزی
مازندران مهد ورزش است؛ کسب ۲۸۰ مدال در سال جاری
وزیر کشور: سرمایه گذاری داخلی و خارجی مولفه ای مهم برای توسعه است
اقدامات دشمنان خیال باطل است
مردم و مومنان نقش ویژه ای در مملکت داری پیامبر(ص) داشتند
صدورحکم بینالمللی علیه سران صهیونیست آرزوی چندین ساله بشریت بود
دستور دستگیری سران رژیم صهیونیستی شکست مفتضحانه آنها است
کشف لاشه یک قلاده پلنگ در سمنان؛ محیط زیست تائید کرد
فرهنگ بسیج نسخه شفابخشی برای حل مشکلات و پیشرفت کشور
هر کسی با تلاش شبانهروزی مشکلی از مردم را برطرف کند بسیجی است