میرنیوز
احمدرضا رسولی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با تغذیه صحیح دوران نقاهت کووید - ۱۹، اظهار کرد: این افراد باید مقادیر زیادی مایعات از جمله آب، آبمیوه طبیعی تازه (آب هندوانه و آب پرتغال)، آب سبزیهای تازه مانند آب کرفس، آب هویج، چای کمرنگ، آب گوشت یا مرغ به میزان حداقل ۸ لیوان در روز به منظور رقیق کردن ترشحات درون مجرای هوایی است.
وی در رابطه با مصرف سوپ، میوهها و سبزیجات تازه در دوران نقاهت، افزود: افرادی که دوران نقاهت خود را سپری میکنند باید انواع سوپهای داغ مانند سوپ سبزیجات، سوپ جو، سوپ بلغور و سوپ جو دوسر، آشهای سبک مانند آش برنج، آش جو، آش سبزیجات و مصرف روزانه میوه و سبزیهای تازه از جمله کاهو، کلم، سبزی خوردن یا سبزیجات آبپز به صورت دورچین غذا که باعث تحریک اشتها و تامین ریزمغذیهای لازم است را، مصرف کنند.
این متخصص در رابطه با مصرف منابع غذایی ویتامین A، تصریح کرد: استفاده از مقادیر زیاد منابع غذایی ویتامین A مانند زرده تخم مرغ، گوشت ماهی، جگر، میوهها، سبزیهای زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، هویج، فلفل دلمهای زرد و نارنجی، برگهای تیره رنگ کاهو و اسفناج سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی میشود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی در رابطه با مصرف منابع غذایی ویتامین C، گفت: افرادی که دوران نقاهت خود را سپری میکنند از منابع غذایی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن مانند مرکبات، سبزیجات سبز رنگ مانند فلفل دلمهای یا آب نارنج و آبلیمو ترش تازه همراه غذا و سالاد که سبب افزایش اشتها میشود را استفاده کنند.
رسولی در رابطه با مصرف منابع غذایی پروتئینی، روی و آهن، اظهار کرد: استفاده از منابع غذایی پروتئین، روی، آهن و سلنیوم که تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است مانند گوشت، مرغ، تخم مرغ، ماهی سالمون یا میگو، حبوبات، غلات کامل، انواع مغزها و خشکبار حداقل ۲وعده در روز برای بیمارانی که دوران نقاهت خود را میگذرانند، مفید است.
وی در رابطه با استفاده از روغنها در پخت غذا، افزود: استفاده از روغن گیاهی با روغن نباتی شامل آفتابگردان، سویا، کنجد، کلزا به منظور تامین بخشی از انرژی موردنیاز روزانه و تامین برخی از اسیدهای چرب ضروری و ویتامینهای محلول در چربی در تهیه غذا از جمله مواد مفید برای مصرف بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ است.
این مسئول، در رابطه با مواد غذایی مفید برای بیمارانی که دوران نقاهت کووید - ۱۹ را سپری میکنند، تصریح کرد: استفاده از عسل برای تقویت سیستم ایمنی بدن و زردچوبه در تهیه غذا به علت خاصیت ضدالتهاب آن و اضافه کردن سیر و پیاز تازه و زنجبیل به غذاها که به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند، گفتنی است استفاده از موز و زنجبیل در مواردی سبب ایجاد حالت تهوع میشود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با بیان اینکه مصرف منظم صبحانه و ۲ تا ۳ میانوعده برای تامین بهترین انرژی ریزمغذیهای مورد نیاز بیماران مفید است، خاطرنشان کرد: اضافه کردن مقداری پودر سبوس خوراکی برنج یا گندم فراوری شده و استاندارد به غذاهایی همچون آش، سوپ یا سالا برای جلوگیری از یبوست مفید است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
کارگران معادن استان سمنان شرایط کار ناایمن را گزارش کنند
آغاز بارش برف در جادههای اراک و شازند
آماده باش اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به دنبال وقوع زمین لرزه در اراک
لنج صیادی متخلف ترالر در آبهای بوشهر توقیف شد
۱۲۰ رأس دام سبک قاچاق در قروه کشف شد
اعلام آمادهباش به دستگاههای امدادی پس از زلزله در حسینیه خوزستان
اعزام ۴ تیم امداد ونجات هلالاحمر به منظور ارزیابی مناطق متأثر از زمین لرزه
نبود خسارت در زلزله حسینیه بر اساس گزارشهای اولیه
هشدار یک کارشناس در مورد میزان لرزه خیزی حسینیه
واژگونی پراید وانت منجر به فوت راننده شد
وقوع دو زلزله شدید در حسینیه خوزستان؛ خسارتی گزارش نشده است
اعزام تیمهای اورژانس به منطقه زلزلهزده حسینیه
مسئله اصلی در سازمان فنی و حرفه ای موضوع مهارت است
دومین زلزله شدید «حسینیه» را لرزاند
اعزام تیمهای ارزیاب اورژانس به منطقه زلزلهزده حسینیه
حسینیه بازهم به شدت لرزید
زلزله شدید حسینیه در اهواز هم احساس شد
آغاز ساعت کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد
طرحهای پدافند غیرعامل باید بومی سازی و عملیاتی شوند
دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز
چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی آسیا
آغاز کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد
نماز طلب باران در حرم مطهر رضوی اقامه میشود
بازداشت ۳ پیمانکار دیگر شهرداری خرمآباد به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع
تمام دانش آموزان مسموم شده شاهین دژی از بیمارستان مرخص شدند
چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵
دیدار استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
شکستگی خط انتقال آب شرق گیلان