میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته چهارشنبه ۱۹ آبان حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی صداوسیما به همراه یدالله گودرزی، شاعر و مترجم، به دیدار غلامعلی امیر نوری یکی از گویندگان مطرح و پیشکسوت رادیو رفت.
قرایی در ابتدای این دیدار به ۶ دهه فعالیت امیر نوری در رادیو اشاره کرد و اینکه با این سابقه او همچون تاریخ شفاهی رادیو است. مدیرکل روابط عمومی صداوسیما خطاب به امیرنوری عنوان کرد که به نمایندگی از پیمان جبلی رئیس صداوسیما به منزل وی آمده است تا سلام و احترام او را به این هنرمند و گوینده باسابقه و پیشکسوت رادیو برساند.
امیرنوری هم با اشاره به ورودش به رادیو عنوان کرد: من از سال ۴۲ وارد رادیو ایران شدم قبل از آن حدود یک سال و نیم در رادیوی نیروی هوایی کار میکردم چون در یک دوره زمانی پدرم به زاهدان منتقل شد و مدتی را آنجا بودیم. در زمان خدمت بودم که رادیوی زاهدان افتتاح شد و فراخوان دادند که نیاز به یک همکار دارند من هم علاقه داشتم و وارد رادیو شدم.
وی با اشاره به علاقهای که توسط پدرش ایجاد شده بود گفت: از دوران کودکی، پدرم زیر کرسی برایمان با صدای بلند شعر و ادبیات میخواند و وقتی من به مدرسه رفتم خودم هم دوست داشتم اشعار را با صدای بلند بخوانم، در زمان دبیرستان معلم ادبیاتی داشتیم که در زنگ ادبیات از من میخواست اشعار را بخوانم.
این گوینده پیشکسوت درباره نحوه ورودش به رادیو نیز عنوان کرد: اردیبهشت ۴۲ وارد رادیو ایران شدم که از من تست گرفتند. استادان آن زمان هر یک که صدای مرا شنیدند با تعجب پرسیدند این صدای توست و تشویق کردند و من از همان روز اول شروع به کار کردم.
امیرنوری در ادامه درباره این یکی دو سال که کمتر به رادیو رفته است بیان کرد: کرونا ما را نگران میکند و بالاخره باید مراقب بود و برای همین برنامههایم کمتر شده است.
بخشی از این دیدار نیز به گفتگوهای ادبی امیر نوری که بر ادبیات تسلط ویژهای دارد گذشت و حسین قرایی هم که در این زمینه تحصیلات آکادمیک دارد او را در این شعرخوانیها و گپ و گفت ها همراهی کرد. همچنین از شعر و واژههای ادبی و حتی ضرورت حفظ ادبیات فارسی در رسانهای چون رادیو سخن گفته شد.
در ادامه مدیر کل روابط عمومی صداوسیما خطاب به امیرنوری بیان کرد: یکی از نمادهای رادیو جناب استاد نوری است و از افتخارات این سازمان است که شما را ارج نهد. با ذهن پویا و چالاکی که دارید پژوهشگران باید در نوشتن تاریخ شفاهی رادیو از شما بهره ببرند.
وی همچنین با اشاره به ادامه این پاسداشتها اظهار کرد: این پاسداشتها باید بیشتر باشد و صداوسیما این را وظیفه اش میداند که از هنرمندان و گنجینههای ادبی رادیو و رسانه ملی تجلیل و قدردانی داشته باشد.
در پایان این دیدار حسین قرایی از امیرنوری تجلیل کرد و امیرنوری هم کتابها و آلبومهایی از آثار خود را به تیم روابط عمومی صداوسیما تقدیم کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
«دشت میخواند» موفق به کسب جایزه از جشنواره یوکی شد
مروری بر زندگی و آثار مارکو گریگوریان در موزه هنرهای معاصر تهران
اولین رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی در خانه هنرمندان ایران
تصویر «امید» در بهارک
اصغر همت: نقش منفی وجود خارجی ندارد
شارون استون: آمریکاییها نادان و متکبر هستند
«قضیه تفنگ چخوف» به کرمان رسید
انتشار شماره جدید «سینما رسانه»
«ساز من» به یاد بابک بیات شنیدنی میشود
فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهل وسوم منتشر شد
افتتاح جشنواره تئاتر مقاومت در جوار مزار حاج قاسم سلیمانی
فراز و فرودهای «جوکر» از لودگی مردانه تا ظرافت طنز زنانه
روایت یک نقاش از سیدحسن نصرالله و تصویر ذهنیاش از فلسطین و لبنان
برگزاری جشنوارهای که به اقتباس در تئاتر میپردازد
ماجرای کشف یک گنج مدفون شده و دردسرهای یک سوژه غیرقانونی
توضیح روابط عمومی ساترا درباره توقف انتشار برنامه «اکنون»
از ۵۲ سال فعالیت سینمایی ایرج رامینفر تجلیل شد
مستند «آقارضی» در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود
روایت زندگی تهیه کننده فقید در مستند «حدیث یاران»
امیریل ارجمند به «یکی از ما» میآید
پخش مجله تصویری «قرارگاه» از شبکه قرآن
برنامه «اکنون» با یک قسمت غیرقابل انتشار شد!
برنامه کتابی سروش صحت با یک قسمت توقیف شد!
«خسرو» به تالار حافظ رسید
میکائیل شهرستانی بازیگر «اینک انسان» حمیدرضا نعیمی شد
انتصاب مشاور موزهها و میراث هنر معاون هنری
معرفی ۱۲ کارگردان جوان به عرصه آثار نمایشی با «یکی از ما»
شماره جدید مجله ایران کارتون منتشر شد
فراخوان مسابقه بینالمللی کارتون و پوستر «ترور آنلاین»
انتشار فراخوان جشنواره «جاده سبز»