میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، احسان علیخانی شب گذشته و در گفتگوی لایو اینستاگرامی با حجتالاسلام محمدرضا زائری در پاسخ به سوالی درباره برنامه «ماه عسل» و اینکه در میان برنامههای رمضان امسال تلویزیون چقدر جای آن خالی است، گفت: خیلی از رفقا این را میگویند ولی واقعیت این است که این روزها من و دوستان به شدت درگیر دغدغه جدید و مهم خود در برنامه «عصر جدید» هستیم. با همه سختیها احساس میکنم این برنامه رسالتی دارد که باید به سرانجام برسد.
«ماه عسل» برای من دانشگاه بود و با آن آزمون و خطا کردم
وی ادامه داد: «ماه عسل» برای من دانشگاه بود و با آن آزمون و خطا کردم و چیزهای زیادی در آن برنامه آموختم. خوشحالم که این تجربه توانست پایگاهی جدی در فضای رسانه پیدا کند. خود من دلتنگ آن فضا و آن مدل از گفتگوها هستم.
علیخانی در ادامه با اشاره به احتمال بازگشتش به برنامهسازی با حال و هوای «ماه عسل» اظهار کرد: شاید دیر یا زود به آن فضا و دنیای «ماه عسل» برگردم. آن جنس از گفتگو با مردم عادی که داستانهای ناشنیده بسیاری دارند، به ذائقه و سلیقه من نزدیکتر است. با این حال 12 سال برای آن تجربه بس بود و از جایی به بعد احساس کردیم شاهد تکرار مکرر این مدل از برنامهسازی هستیم و به همین دلیل فکر کردم میشود کار دیگری هم کرد. الان خیلی از استعدادها پشت درها ماندهاند و به همین دلیل سراغ کاری رفتم که به مراتب سختتر است.
تکرار شکل و شمایل «ماه عسل» در تلویزیون توی ذوق مخاطب میزد
وی اضافه کرد: در چند سال اخیر که «ماه عسل» پخش شد تعدادی برنامه بودند که با این شکل و شمایل تولید شدند و این توی ذوق مخاطب میزد و حس کردم من میتوانم سراغ کار دیگری بروم. هرچند برای این برنامه شور و حال دیگری داشتم با همه حواشیای که داشت، با آن به بلوغ رسیدم. «ماه عسل» رسانه مردم بیرسانه بود. کسانی که قصه هایشان خاک میخورد. البته اکنون در میان همین برنامههایی که در شبکه های مختلف موقع افطار پخش میشود، بعضا سوژه های خوبی دیدهام هرچند پرداختها به موضوع متفاوت است.
مجری «ماه عسل» در پاسخ به سوال دیگری درباره نظرسنجی اخیر منتشر شده از سوی صداوسیما و اینکه برنامههای افطار جمعاً 26 درصد مخاطب را توانستهاند به خود جذب کنند، گفت: شاید مخاطب خلاقیت ویژهای در برنامههای افطار پیدا نکرده است. همان احساس شباهت بیش از حد با آنچه در سالهای گذشته دیده باعث شده برنامه ها را کمتر دنبال کند.
معضل کرونا و جای خالی خلاقیت در برنامههای رمضانی امسال
وی به کرونا هم اشاره و عنوان کرد: درباره این افت البته نمیتوان معضل کرونا را هم نادیده گرفت. این معضل به گروه های تولیدی، اتاق فکر برنامهها و حتی دعوت از مهمانان بسیار ضربه زد. بعد از کرونا کار خیلی سخت شده است و این حتما در حاصل تلاش دوستان و همکارانم در برنامههای رمضان امسال بیتأثیر نبوده و شاید برای همین خلاقیت در این تولیدات کمتر شده است.
علیخانی در پایان به شروع ضبط و پخش ادامه فصل دوم «عصر جدید» هم اشاره کرد و گفت: «عصر جدید» از شنبه سوم خرداد روی آنتن میرود و از این پس هر هفته شنبه و یکشنبه با علاقمندان همراه خواهیم بود.
منبع : خبرگزاری مهر
فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهلوسوم منتشر شد
بازیگران درجه یک بریتانیایی در سریال گای ریچی جمع شدند
«خانه عروسک: قسمت دوم» ۲ اجرایی شد
آغاز «منکشی» در عمارت نوفل لوشاتو
«دشت میخواند» موفق به کسب جایزه از جشنواره یوکی شد
مروری بر زندگی و آثار مارکو گریگوریان در موزه هنرهای معاصر تهران
اولین رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی در خانه هنرمندان ایران
تصویر «امید» در بهارک
اصغر همت: نقش منفی وجود خارجی ندارد
شارون استون: آمریکاییها نادان و متکبر هستند
«قضیه تفنگ چخوف» به کرمان رسید
انتشار شماره جدید «سینما رسانه»
«ساز من» به یاد بابک بیات شنیدنی میشود
فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهل وسوم منتشر شد
افتتاح جشنواره تئاتر مقاومت در جوار مزار حاج قاسم سلیمانی
فراز و فرودهای «جوکر» از لودگی مردانه تا ظرافت طنز زنانه
روایت یک نقاش از سیدحسن نصرالله و تصویر ذهنیاش از فلسطین و لبنان
برگزاری جشنوارهای که به اقتباس در تئاتر میپردازد
ماجرای کشف یک گنج مدفون شده و دردسرهای یک سوژه غیرقانونی
توضیح روابط عمومی ساترا درباره توقف انتشار برنامه «اکنون»
از ۵۲ سال فعالیت سینمایی ایرج رامینفر تجلیل شد
مستند «آقارضی» در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود
روایت زندگی تهیه کننده فقید در مستند «حدیث یاران»
امیریل ارجمند به «یکی از ما» میآید
پخش مجله تصویری «قرارگاه» از شبکه قرآن
برنامه «اکنون» با یک قسمت غیرقابل انتشار شد!
برنامه کتابی سروش صحت با یک قسمت توقیف شد!
«خسرو» به تالار حافظ رسید
میکائیل شهرستانی بازیگر «اینک انسان» حمیدرضا نعیمی شد
انتصاب مشاور موزهها و میراث هنر معاون هنری