میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، گروه موسیقی «کامکارها» از مجموعههای شناخته شده موسیقی ایرانی که طی سال های گذشته اجراهای زنده بسیاری را پیش روی مخاطبان قرار داده است، روز شنبه بیست و دوم دی کنسرتی را در تالار اسپیناس تهران برگزار خواهد کرد.
«آتش زنده» نام کنسرتی است که در آن گروه موسیقی «کامکارها»، به عنوان یکی از گروههای دارای قدمت موسیقی ایران، پس از ۶ سال به صحنه برمیگردند تا با همراهی ارکستر زهی و بادی به اجرای قطعاتی شنیدنی از موسیقی ایرانی و جهانی بپردازند.
طبق برنامه ریزی های انجام گرفته، این کنسرت قرار است با ترکیب موسیقی اصیل ایرانی و سازهای کلاسیک غربی، تجربهای نوآورانه را برای مخاطبان فراهم آورد.
«گامارو»، «سنایی»، «نوروز»، «خوشه هورامان»، «آفتاب میشود»، «یاران یاران»، «زیبایی غم انگیز»، «کتانه»، «لرزان»، «میان تاریکی»، «حجاز»، «کاروان»، «شیرین گیان»، «قاسم خان» قطعاتی هستند که برای این کنسرت در نظر گرفته شده است.
در توضیح ویژگی های این کنسرت که می تواند برای طرفداران موسیقی ایرانی دربرگیرنده خاطرات زیادی هم باشد، آمده است:
«در این کنسرت، موسیقی ایرانی با سازهای کلاسیک غربی مانند ویولن، ویولا، ویولنسل و سازهای بادی ترکیب میشود تا یک تجربه موسیقایی نوآورانه و جذاب را خلق کند. این در حالی است که در کنسرت «آتش زنده»، قطعاتی از موسیقی کردی، موسیقی کلاسیک ایرانی و همچنین قطعاتی با الهام از موسیقی جهانی اجرا میشود که برای مخاطبان با سلیقههای مختلف جذاب خواهد بود. ضمن اینکه همکاری گروه «کامکارها» با ارکستر زهی و بادی، به قطعات موسیقی عمق و گستردگی بیشتری میبخشد و تجربهای غنیتر را برای مخاطبان فراهم میکند. ضمن اینکه کنسرت «آتش زنده» در فضایی صمیمی و دلنشین برگزار میشود تا مخاطبان بتوانند به بهترین شکل ممکن از موسیقی لذت ببرند.»
گروه «کامکارها» که که در ۱۳۴۰ در شهر سنندج شکل گرفت، یکی از شناختهشدهترین گروههای موسیقی ایران است که با اجرای قطعاتی با الهام از موسیقی کردی و ایرانی و تلفیق سنت و نوآوری با موسیقی اصیل ایرانی جایگاه ویژهای در دل مخاطبان پیدا کرده است.
موسیقی گروه «کامکارها» که تاکنون کنسرت های متعددی را در ایران و کشورهای مختلف برگزار کرده است، با ویژگیهایی همچون ملودیهای زیبا، ریتمهای متنوع، استفاده از سازهای سنتی ایرانی و تلفیق موسیقی کردی و ایرانی شناخته شده و توانسته با اجرای قطعاتی با مضامین عاشقانه، حماسی و عرفانی، طیف گستردهای از مخاطبان را به خود جذب کند.
ارسلان کامکار نوازنده بربت، اردوان کامکار نوازنده سنتور، حسن کامکار نوازنده ویولن، هوشنگ کامکار نوازنده آکاردئون، بیژن کامکار خواننده، پشنگ کامکار نوازنده سنتور، قشنگ کامکار خواننده و نوازنده ویولن، ارژنگ کامکار نوازنده تمبک، اردشیر کامکار نوازنده ویولن از جمله هنرمندانی هستند که اعضای اصلی گروه «کامکارها» را تشکیل می دهند.
«گل نیشان»، «زردی خزان»، «شیلره»، «ماه عروس»، «به یاد صبا»، «افسانه سرزمین پدری ام» و قطعه «کجایید ای شهیدان خدایی» از جمله آثار و مجموعه هایی هستند که تاکنون در قالب آلبوم پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.
منبع : خبرگزاری مهر
یادبودی برای یک هنرمند اصیل؛ صدای ژاله علو نامیراست
نمایشگاه هنر معاصر «مازادها» در خانه هنرمندان ایران
پخش نسخه باکیفیت «توطئه اشلون» از شبکه نمایش
اعلام هیئت داوران نخستین جشنواره تئاتر «خوشه پروین»
راهاندازی بخش عربی در برنامههای رادیو مقاومت
تکلیف املاک رسانه ملی مشخص میشود؟
«برخط مقاومت» و نمایش چهرهای عالِم از شهید حکیم
«کهن دیار» به عمارت عینالدوله رسید
«اشتراکی» به صحنه میرود
پاسخ به یک ادعا در نشست خبری چهلوسومین جشنواره تئاتر فجر
تاثیر کارتون در پرداختن به مشکلات شهری؛ برخی کاریکاتوریستها کپیکار شدند
معرفی بازیگران «یک، سه، هفت»؛ دارا حیایی و حمید گودرزی به سریال پیوستند
پوستر «ماهور» در آستانه اکران منتشر شد
خوانش نمایشنامه «مرگ» وودی آلن
تجربه «بعد از افتادن» از ۱۸ دی در تئاتر لبخند
«شُعله دارم بر زبان» اجرای جدید ارکستر موسیقی ملی ایران
روایتی از سیستان و بلوچستان در قاب ۴۰ عکاس به شفق رسید
اکران و بررسی «پیانو» و «جیرفت» در مرکز گسترش
«برکه خاموش» در «هنروتجربه» اکران میشود
نمایش «کاپیتان»، «هوک» و «روایت ناتمام سیما» در جشنواره هندی
نهمین شماره فصلنامه پژوهشنامه هنر منتشر شد
انتشار نماهنگ رسمی نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت
«آبان» بازیگران خود را شناخت
تهیهکنندگان سینمای ایران دغدغههایشان را مطرح کردند
خانه نمایش دا و روایت «شنبه ساعت ۱۰:۱۰»
«تنبل پا زردآلو» به تالار هنر میرود
خاطره یک مستندساز از دیدار با حاج قاسم؛ جامعه نیاز به قهرمان دارد نه قهرمانسازی
جزییاتی از ایفای نقش یک معلول در «سوجان»؛ آنچه بازی کردم مادرم دچارش بود
صنعت سینمای آمریکا از اعتصابهای پارسال جان به در برد
بزرگداشت مارکو گریگوریان در موزه هنرهای معاصر تهران